Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαρινέλλα: Για πρώτη φορά! Αυτή ήταν η τελευταία πρόβα, πριν το μοιραίο βράδυ! Συγκινητικό! (Βίντεο)

Δε, 30 Μαρ 2026 13:27

Έκτακτο – Φρικιαστική οικογενειακή τραγωδία! Ποιος σκότωσε μητέρα και κόρη; Το σοκαριστικό στοιχείο στην πόρτα

Δε, 30 Μαρ 2026 12:02

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό! Πέθανε ο θρυλικός…

Δε, 30 Μαρ 2026 11:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορονοϊός – Μίνα Γκάγκα:Πότε θα γίνει η τέταρτη δόση για όλους.Ποιοι εργαζόμενοι θα κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα.

Τρ, 31 Μάι 2022 10:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Θάνος Πλεύρης, χθες (30.05.2022) εξέφρασε την… πεποίθησή του, η Μίνα Γκάγκα σήμερα δήλωσε σίγουρη: το φθινόπωρο θα κάνουμε όλοι 4η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού.

«Έχουμε πει αρκετό καιρό ότι θα χρειάζεται ένα αναμνηστικό το φθινόπωρο όπως για τη γρίπη», δήλωσε η Μίνα Γκάγκα, το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας είπε πως έχει γίνει εξ αρχής συμφωνία για δωρεάν εμβόλια και το 2023, τα οποία βρίσκονται υπό επεξεργασία, από τις εταιρείες, για να περιλαμβάνουν και τα νέα στελέχη.

Όσον αφορά στις μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, η υποχρεωτικότητα χρήσης των οποίων καταργείται από αύριο με εξαιρέσεις, η Μίνα Γκάγκα είπε πως «είναι θέμα του καθενός το αν θα φορέσει μάσκα», ωστόσο, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν ένα τεστ την εβδομάδα.

«Είμαστε σε τελείως διαφορετική κατάσταση και είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που απελευθερώνει τα μέτρα», σημείωσε απαντώντας σε σχόλιο για το αν είναι νωρίς για την άρση των μέτρων.

Όσο για το ποιος θα κάνει τη νέα αναμνηστική δόση του εμβολίου, είπε πως «η σύσταση είναι από τα 12 πρέπει να γίνει».

«Το μόνο που θα δείξει για τη μάσκα, είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τα ίδια με πέρυσι και πρόπερσι», είπε ερωτηθείσα για το αν θα επανέλθει η μάσκα.

Για το μεγάλο ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι παραμένουν σε αναστολή μέχρι το τέλος του 2022, είπε πως «είναι κάτι που συζητείται, αλλά μένει όπως έχει».

Τέλος, αναφορικά με τον προσωπικό γιατρό είπε ως «φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους γιατρούς», διευκρινίζοντας ότι, στην πλατφόρμα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι γιατροί κι όχι μόνο οι γενικοί.

test γίνει Γκάγκα:Πότε Διάφορα δόση εβδομάδα εργαζόμενοι: κάθε κάνουν ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μίνα όλους.Ποιοι Τέταρτη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρινέλλα: Για πρώτη φορά! Αυτή ήταν η τελευταία πρόβα, πριν το μοιραίο βράδυ! Συγκινητικό! (Βίντεο)
Δε, 30 Μαρ 2026 13:27
Έκτακτο – Φρικιαστική οικογενειακή τραγωδία! Ποιος σκότωσε μητέρα και κόρη; Το σοκαριστικό στοιχείο στην πόρτα
Δε, 30 Μαρ 2026 12:02
Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό! Πέθανε ο θρυλικός…
Δε, 30 Μαρ 2026 11:55
Έκτακτο – Τραγωδία Ζωγράφου: Φρικη μέσα σε διαμέρισμα! Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν 2 γυναίκες να…!
Δε, 30 Μαρ 2026 10:54
Αυτά τα 3 κουρέματα, λίγο πριν το Πάσχα, κάνουν “πάταγο” – Χαρίζουν χρόνια, φρεσκάδα και ταιριάζουν σε όλες!
Δε, 30 Μαρ 2026 10:48
Αυτά τα 3 ζώδια δικαιώνονται τον Απρίλιο – Το Σύμπαν “επιστρέφει” όσα τους χρωστάει…
Δε, 30 Μαρ 2026 10:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.