Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αν κάνει ένα από αυτά τα 5 επαγγέλματα, τότε πολύ πιθανόν να σε απατά – Σε κάποια δεν πάει το μυαλό σας…

Τε, 19 Νοέ 2025 23:42

Σοκ! 26χρονη κατέληξε στη ΜΕΘ, αφού ήπιε καφέ σε καφετέρια – Τι της προκάλεσε δηλητηρίαση;

Τε, 19 Νοέ 2025 23:33

Έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια μέσα στις πόλεις – Πότε θα δούμε χιονοπτώσεις;

Τε, 19 Νοέ 2025 23:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορονοϊός – Μίνα Γκάγκα:Πότε θα γίνει η τέταρτη δόση για όλους.Ποιοι εργαζόμενοι θα κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα.

Τρ, 31 Μάι 2022 10:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Θάνος Πλεύρης, χθες (30.05.2022) εξέφρασε την… πεποίθησή του, η Μίνα Γκάγκα σήμερα δήλωσε σίγουρη: το φθινόπωρο θα κάνουμε όλοι 4η δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού.

«Έχουμε πει αρκετό καιρό ότι θα χρειάζεται ένα αναμνηστικό το φθινόπωρο όπως για τη γρίπη», δήλωσε η Μίνα Γκάγκα, το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας είπε πως έχει γίνει εξ αρχής συμφωνία για δωρεάν εμβόλια και το 2023, τα οποία βρίσκονται υπό επεξεργασία, από τις εταιρείες, για να περιλαμβάνουν και τα νέα στελέχη.

Όσον αφορά στις μάσκες στους εσωτερικούς χώρους, η υποχρεωτικότητα χρήσης των οποίων καταργείται από αύριο με εξαιρέσεις, η Μίνα Γκάγκα είπε πως «είναι θέμα του καθενός το αν θα φορέσει μάσκα», ωστόσο, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα κάνουν ένα τεστ την εβδομάδα.

«Είμαστε σε τελείως διαφορετική κατάσταση και είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που απελευθερώνει τα μέτρα», σημείωσε απαντώντας σε σχόλιο για το αν είναι νωρίς για την άρση των μέτρων.

Όσο για το ποιος θα κάνει τη νέα αναμνηστική δόση του εμβολίου, είπε πως «η σύσταση είναι από τα 12 πρέπει να γίνει».

«Το μόνο που θα δείξει για τη μάσκα, είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τα ίδια με πέρυσι και πρόπερσι», είπε ερωτηθείσα για το αν θα επανέλθει η μάσκα.

Για το μεγάλο ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι παραμένουν σε αναστολή μέχρι το τέλος του 2022, είπε πως «είναι κάτι που συζητείται, αλλά μένει όπως έχει».

Τέλος, αναφορικά με τον προσωπικό γιατρό είπε ως «φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους γιατρούς», διευκρινίζοντας ότι, στην πλατφόρμα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι γιατροί κι όχι μόνο οι γενικοί.

test γίνει Γκάγκα:Πότε Διάφορα δόση εβδομάδα εργαζόμενοι: κάθε κάνουν ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μίνα όλους.Ποιοι Τέταρτη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν κάνει ένα από αυτά τα 5 επαγγέλματα, τότε πολύ πιθανόν να σε απατά – Σε κάποια δεν πάει το μυαλό σας…
Τε, 19 Νοέ 2025 23:42
Σοκ! 26χρονη κατέληξε στη ΜΕΘ, αφού ήπιε καφέ σε καφετέρια – Τι της προκάλεσε δηλητηρίαση;
Τε, 19 Νοέ 2025 23:33
Έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια μέσα στις πόλεις – Πότε θα δούμε χιονοπτώσεις;
Τε, 19 Νοέ 2025 23:19
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, για τον άνθρωπο που ανέδειξε νέες φωνές! “Έφυγε” αθόρυβα ο σπουδαίος…
Τε, 19 Νοέ 2025 22:05
Νέος Κόσμος: Αυτός είναι ο 29χρονος που σ@@@@ στο ξύλο τον 58χρονο
Τε, 19 Νοέ 2025 15:24
Τι συνέβη; Παραιτήθηκε από βουλευτής…
Τε, 19 Νοέ 2025 14:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.