Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!

Πε, 5 Μαρ 2026 18:18

Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες

Πε, 5 Μαρ 2026 18:11

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”

Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοϊός – Μίνα Γκάγκα:Τραγικές καταστάσεις.Τελειώνει το οξυγόνο των νοσοκομείων.

Πε, 11 Νοέ 2021 20:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο κορονοϊός «ματώνει» τα νοσοκομεία και το οξυγόνο τελειώνει σε χρόνο ρεκόρ. Όσα παραδέχτηκε η Μίνα Γκάγκα.
Χαοτικές καταστάσεις στα νοσοκομεία της χώρας από την επέλαση του κορονοϊού προκύπτουν από τα λεγόμενα της Μίνας Γκάγκα.

 

Όπως είπε στην ενημέρωση της Πέμπτης «οι δεξαμενές (οξυγόνου) αδειάζουν μέσα σε μια μέρα αντί σε μια εβδομάδα ή σε δύο εβδομάδες. Υπάρχει μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία» είπε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας και ζήτησε εκ νέου ο κόσμος να σπεύσει να εμβολιαστεί.

 

Και εξήγησε: «Το ΕΣΥ πιέζεται παρά πολύ αυτή τη στιγμή. Αυτό για τα τμήματα Covid σημαίνει έως και πενταπλάσια εργασία για γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε αυτά.Οι ασθενείς χρειάζονται οξυγονοθεραπεία και το οξυγόνο στο νοσοκομεία τελειώνει σε μια μέρα, εκεί που υπό φυσιολογικές συνθήκες τελείωνε σε μια εβδομάδα».

 

 

Από την πλευρά της η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου επισήμανε πως βρισκόμαστε μέσα στο τέταρτο κύμα της πανδημίας με μεγάλη διασπορά του ιού σε όλη την επικράτεια. Τα ενεργά κρούσματα φτάνουν πλέον τα 47.000 και καταγράφεται αύξηση 50% των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα. Η πληρότητα όπως είπε στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης φτάνει στο 97% και το ΕΣΥ θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες. Όπως είπε η κυρία Παπαευαγγέλου αύξηση καταγράφεται τελευταία και στις ηλικίες άνω των 60 ετών και προσέθεσε ότι ο εμβολιασμός και η τήρηση των μέτρων θα βοηθήσει ώστε να δούμε μείωση των κρουσμάτων στο άμεσο μέλλον.

Γκάγκα:Τραγικές Διάφορα καταστάσεις.Τελειώνει ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μίνα νοσοκομείων. οξυγόνο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”
Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν “ραντάρ” – Μυρίζονται τους “λάθος” ανθρώπους από χιλιόμετρα!
Πε, 5 Μαρ 2026 11:37
Ποιοι κινδυνεύουν; Ανατροπή και αιφνίδια αλλαγή στις συντάξεις από το…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:20
Ρέντη: “Φέρε μου τα ε@@@@@ της κόρης σου να τα μ@@@@” – Σοκ όσα έκανε 53χρονος μέσα σε κοτοπουλάδικο – Αηδία…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.