Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!

Πε, 5 Μαρ 2026 18:18

Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες

Πε, 5 Μαρ 2026 18:11

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”

Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοιός:Ο πρώτος θάνατος από την Όμικρον στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Πε, 13 Ιαν 2022 19:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια γυναίκα με σοβαρό υποκείμενο νόσημα κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τη μεταλλάξη Όμικρον.

Η γυναίκα, που ήταν διασωληνωμενη σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία», επρόκειτο για ανεμβολίαστη ασθενή που έπασχε σύμφωνα με πληροφορίες από καρκίνο.

 

Είναι ο πρώτος ασθενής που κατέληξε μετά από μάχη με τη μετάλλαξη Όμικρον στη χώρα μας.

 

Τα πρώτα κρούσματα με Όμικρον σε ΜΕΘ
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται δύο κρούσματα με Όμικρον, που είναι τα πρώτα στην Ελλάδα. Το ένα αφορά μια γυναίκα και το δεύτερο μια ασθενή που διασωληνώθηκε για άλλη αιτία και βρέθηκε θετική στην μετάλλαξη Όμικρον. Δεν ελέγχονται όλα τα περιστατικά για το είδος της μετάλλαξης», αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.

 

Η κ. Γκάγκα συμπλήρωσε πως «κάθε χρόνο έχουμε θανάτους και στην Ελλάδα από την γρίπη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πως η Όμικρον δεν προκαλεί θάνατο, γι΄ αυτό είναι σημαντικό οι ευπαθείς ομάδες και όσοι είναι άνω των 60 ετών πρέπει να εμβολιαστούν, οι τριπλά εμβολιασμένοι έχει αποδειχθεί πως είναι καλά θωρακισμένοι».

 

Επίσης, η κυρία Μίνα Γκάγκα, όσον αφορά τα φάρμακα για τον κορονοϊό, τόνισε: «Ξεκινάμε τη χορήγηση των αντιικών χαπιών και θα δίνεται με τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν έχει δοθεί άδεια και ο ασθενής θα υπογράφει. Αύριο θα ανοίξει η πλατφόρμα. Οι γιατροί θα συνταγογραφούν στις ίδιες ομάδες ασθενών. Θα δίνονται είτε από τα νοσοκομεία είτε από τα φαρμακεία των ασθενών. Είναι για τις ίδιες κατηγορίες ασθενών».

“Σωτηρία” Διάφορα θάνατος Κορωνοιός:Ο Νοσοκομείο Όμικρον πρώτος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που «κερδίζουν», μέχρι τις 20 Μαρτίου, παρά τις αναποδιές του ανάδρομου Ερμή – Η ζωή καλυτερεύει!
Πε, 5 Μαρ 2026 18:18
Έτσι θα βοηθήσετε τα ταλαιπωρημένα σας νύχια να ξεπεράσουν τις φθορές από το ημιμόνιμο μανικιούρ – Τα 3 λάθη που κάνουμε όλες
Πε, 5 Μαρ 2026 18:11
Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν αλλαγές στη ζωή τους, μετά τα μέσα Μαρτίου! “Έρχονται εξελίξεις…”
Πε, 5 Μαρ 2026 14:41
Αυτά τα 4 ζώδια έχουν “ραντάρ” – Μυρίζονται τους “λάθος” ανθρώπους από χιλιόμετρα!
Πε, 5 Μαρ 2026 11:37
Ποιοι κινδυνεύουν; Ανατροπή και αιφνίδια αλλαγή στις συντάξεις από το…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:20
Ρέντη: “Φέρε μου τα ε@@@@@ της κόρης σου να τα μ@@@@” – Σοκ όσα έκανε 53χρονος μέσα σε κοτοπουλάδικο – Αηδία…
Πε, 5 Μαρ 2026 09:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.