Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50

Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25

Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της

Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοιός:Ο πρώτος θάνατος από την Όμικρον στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Πε, 13 Ιαν 2022 19:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια γυναίκα με σοβαρό υποκείμενο νόσημα κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από τη μεταλλάξη Όμικρον.

Η γυναίκα, που ήταν διασωληνωμενη σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία», επρόκειτο για ανεμβολίαστη ασθενή που έπασχε σύμφωνα με πληροφορίες από καρκίνο.

 

Είναι ο πρώτος ασθενής που κατέληξε μετά από μάχη με τη μετάλλαξη Όμικρον στη χώρα μας.

 

Τα πρώτα κρούσματα με Όμικρον σε ΜΕΘ
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται δύο κρούσματα με Όμικρον, που είναι τα πρώτα στην Ελλάδα. Το ένα αφορά μια γυναίκα και το δεύτερο μια ασθενή που διασωληνώθηκε για άλλη αιτία και βρέθηκε θετική στην μετάλλαξη Όμικρον. Δεν ελέγχονται όλα τα περιστατικά για το είδος της μετάλλαξης», αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό.

 

Η κ. Γκάγκα συμπλήρωσε πως «κάθε χρόνο έχουμε θανάτους και στην Ελλάδα από την γρίπη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πως η Όμικρον δεν προκαλεί θάνατο, γι΄ αυτό είναι σημαντικό οι ευπαθείς ομάδες και όσοι είναι άνω των 60 ετών πρέπει να εμβολιαστούν, οι τριπλά εμβολιασμένοι έχει αποδειχθεί πως είναι καλά θωρακισμένοι».

 

Επίσης, η κυρία Μίνα Γκάγκα, όσον αφορά τα φάρμακα για τον κορονοϊό, τόνισε: «Ξεκινάμε τη χορήγηση των αντιικών χαπιών και θα δίνεται με τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν έχει δοθεί άδεια και ο ασθενής θα υπογράφει. Αύριο θα ανοίξει η πλατφόρμα. Οι γιατροί θα συνταγογραφούν στις ίδιες ομάδες ασθενών. Θα δίνονται είτε από τα νοσοκομεία είτε από τα φαρμακεία των ασθενών. Είναι για τις ίδιες κατηγορίες ασθενών».

“Σωτηρία” Διάφορα θάνατος Κορωνοιός:Ο Νοσοκομείο Όμικρον πρώτος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50
Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25
Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της
Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Ανακαλείται γνωστό λικέρ από την ελληνική αγορά – Είναι το…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 18:56
Αγρίνιο: Αυτός είναι ο άτυχος Θανάσης! Σκηνές τραγωδίας στο νοσοκομείο – Τα γενέθλια, η 17χρονη και η μοιραία σύμπτωση
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:32
Παράγγελνε κάθε μέρα από πασίγνωστη εταιρεία πίτσας, για 7 χρόνια – Όταν σταμάτησε, του…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.