Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”

Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16

Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοιός:Πέθανε ο θρύλος του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος.Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τε, 16 Φεβ 2022 12:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλίψη σκόρπισε στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μποτίνου. Το συγκινητικό «αντίο» των «ερυθρόλευκων».

Πέθανε σήμερα, Τετάρτη (16/2) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μποτίνος, νικημένος από τον κορονοϊό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μποτίνος νοσηλεύτηκε αρχικά με κορονοϊό στο Κρατικό Νίκαιας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ της Κηφισιάς.

Ολυμπιακός: Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες
Η θλιβερή είδηση βύθισε στο πένθος τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

 

«Ο Βασίλης Μποτίνος, εκ των πρωταγωνιστών στη θρυλική ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι, συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Αγωνιζόμενος στην επίθεση, φόρεσε την ερυθρόλευκη από το 1965 έως το 1971, κατακτώντας σε αυτό το διάστημα δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (1966, 1967) και τρεις το κύπελλο (1964, 1968, 1971). Υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα ενώ κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων (1968, 1969).

 

Βασίλη Μποτίνο, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Ποιος ήταν ο Βασίλης Μποτίνος
Ο Βασίλης Μποτίνος άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό Βόλου και το 1964 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός σε ηλικία 19 ετών.

 

Ο Βασίλης Μποτίνος γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1944 στο Βόλο. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον τοπικό Ολυμπιακό όπου αγωνιζόταν ως σέντερ φορ. Το 1964, αφού προηγουμένως είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου με 19 γκολ σε 29 αγώνες, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς έπειτα από ενέργειες του τότε αντιπροέδρου της ομάδας Σηφαλάκη παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Ηρακλής.

 

Στην ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε με επιτυχία ως εξτρέμ και παρέμεινε μέχρι το 1971 όταν ένας σοβαρός τραυματισμός καθώς και εξωγηπεδικές παρεμβάσεις πολιτικών παραγόντων (Ασλανίδης) έβαλαν πρόωρα τέρμα στην καριέρα του. Το 1972 αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναιγιάλειου στην Β Εθνική. Η τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε ήταν το 1973-74 με τον Πανιώνιο.

 

Υπήρξε 12 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας πετυχαίνοντας 3 τέρματα από το 1967 μέχρι το 1969.

Επίσης, κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων 1968 και 1969.

Βασίλης Διάφορα Ελληνικό θρύλος Κορωνοιός:Πέθανε Μποτίνος.Θλίψη Ολυμπιακού ποδόσφαιρο.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”
Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16
Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
4 ζώδια που ο Ιούλιος θα τα αναγκάσει να αντιμετωπίσουν το κάρμα τους
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:58
Ντροπή και αίσχος σε επιχείρηση της Αττικής με πισίνα! Μ@@@@@ έβγαζε με το κινητό του…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:40
Χανιά: Ανείπωτη τραγωδία! Νεαρή γυναίκα διασκέδαζε μέσα σε νυχτερινό μαγαζί όταν…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.