Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”

Δε, 17 Αυγ 2026 14:32

Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο με τον νεκρό αστυνομικό – Υπήρχε δεύτερο άτομο;

Δε, 17 Αυγ 2026 14:30

Σαλαμίνα: “Δεν το πιστεύουμε, ρε παιδί μου” – Το συγκινητικό δράμα πίσω από το ζευγάρι που απανθρακώθηκε

Δε, 17 Αυγ 2026 13:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορονοϊός:Προαναγγελία νέων μέτρων από τον Μαγιορκίνη.Στο τραπέζι το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων.

Σα, 30 Οκτ 2021 21:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο κορονοϊός καλπάζει, το Σάββατο η χώρα μας είχε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων με 4.696, με τις κόκκινες περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη να είναι αυτές που προβληματίζουν. Εκεί άλλωστε παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων.

Η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη και όπως αποκάλυψε ο Γκίκας Μαγιορκίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπάρχει πιθανότητα για νέα μέτρα σε περιοχές που προκαλούν ανησυχία όπως η Θεσσαλία, καθώς και η Κεντρική και η Ανατολική Μακεδονία.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής στον ΣΚΑΪ, σε ακραίες περιπτώσεις και αν φτάσει το ΕΣΥ στα όριά του σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, δεν αποκλείεται να επιβληθούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, πιθανόν στην εστίαση. «Εννοούμε μέτρα σε ακραίες συνθήκες με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Δεν εννοούμε lockdown, αλλά μέτρα για να μειωθεί η πιθανότητα να έρθουν σε επαφή οι ανεμβολίαστοι. Ισως να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα σε αυτές τις περιοχές. Υπάρχει επιτυχημένο παράδειγμα με την απαγόρευση του καπνίσματος. Για παράδειγμα να φαίνεται με απόδειξη ο έλεγχος στα μαγαζιά. Αυτά τα μέτρα να έχουν σκοπό την αύξηση του εμβολιασμού. Το πιο βασικό είναι να αντέξει το σύστημα υγείας και με κάθε τρόπο θα πρέπει να αυξηθεί ο εμβολιασμός σε τοπικό επίπεδο».

 

 

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης δεν φαίνεται να προβληματίζεται για την Αττική παρά τα 943 κρούσματα που εντοπίστηκαν σήμερα, λέγοντας ότι έχει λιγότερες μολύνσεις σε σχέση με τον Αύγουστο. Δεν έκρυψε ωστόσο την ανησυχία του για τα fake news για τον κορονοϊό και τα εμβόλια στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη,.

Προειδοποίησε ότι αν δεν αυξηθούν οι εμβολιασμοί, ο κορονοϊός δεν θα εκριζωθεί και «όλοι μας θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτόν». «Νομίζω ότι η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την αύξηση του εμβολιασμού. Δεν πρόκειται να φύγει ο ιός και ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Διάφορα κέντρων. κλείσιμο Κορονοϊός:Προαναγγελία Μαγιορκίνη.Στο μέτρων νέων νυχτερινών τραπέζι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”
Δε, 17 Αυγ 2026 14:32
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο με τον νεκρό αστυνομικό – Υπήρχε δεύτερο άτομο;
Δε, 17 Αυγ 2026 14:30
Σαλαμίνα: “Δεν το πιστεύουμε, ρε παιδί μου” – Το συγκινητικό δράμα πίσω από το ζευγάρι που απανθρακώθηκε
Δε, 17 Αυγ 2026 13:29
Ελλάδα: Τραγικό! Πήγε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο αλλά η ζωή της έπαιξε μοιραίο παιχνίδι
Δε, 17 Αυγ 2026 12:15
Μείωση των κρατήσεων για χιλιάδες συντάξεις; Ποιοι συνταξιούχοι θα ωφεληθούν;
Δε, 17 Αυγ 2026 11:35
Ελλάδα: Πήγε σε εστιατόριο, παρήγγειλε φαγητό και τότε ξεκίνησε η απίστευτη περιπέτεια του μαγαζιού
Δε, 17 Αυγ 2026 11:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.