Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS

Πε, 25 Ιούν 2026 15:55

Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)

Πε, 25 Ιούν 2026 15:51

Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία

Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κως – Δολοφονία Αναστάζια: Μυστήριο γύρω από τη γνωριμία της 22χρονης με τον Μπαγκλαντεσιανό – Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες

Τρ, 27 Ιούν 2023 11:07 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης Αναστάζια. Η 22χρονη που εξαφανίστηκε στις 12 Ιουνίου βρέθηκε δολοφονημένη, στην περιοχή Αλυκές, τυλιγμένη μέσα σε σακούλες και σκεπασμένη με στάχυα και ξύλα.

Μυστήριο παραμένει ωστόσο, αν η 22χρονη γυναίκα γνώριζε τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό από πριν. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι τη μοιραία μέρα η νεαρή Αναστάζια καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, να ψωνίζει μόνη της φαγητό από σουβλατζίδικο στο Μαρμάρι και να αποχωρεί.Μιάμιση ώρα αργότερα, η κάμερα ασφαλείας ενός μίνι μάρκετ που βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο έξω από το Μαρμάρι καταγράφει τη νεαρή να βγαίνει από το κατάστημα έχοντας ψωνίσει μερικά πράγματα και μια μπίρα. Στο ίδιο βίντεο φαίνεται να κάθεται σε ένα πεζούλι μόνη της και στη συνέχεια να συναντά μια παρέα 4 Πακιστανών που σύχναζαν στο σημείο αυτό. Η ώρα είναι 21.30 όταν μια άλλη κάμερα καταγράφει την Αναστάζια να συναντά τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, με τον οποίο έχει μια σύντομη συνομιλία, πριν ανέβει στη μηχανή του αλλοδαπού για να φύγουν μαζί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αναστάζια συναντούσε τον αλλοδαπό, κι αυτό είναι ένα από τα μυστήρια της υπόθεσης. Από την άλλη, ο 28χρονος σύντροφός της δήλωσε πως ούτε αυτός ούτε η νεαρή Πολωνή γνώριζαν τον συγκεκριμένο άνδρα, που δεν ήταν συνάδελφος ή φίλος του άτυχου θύματος.

Κάποιοι -κι αυτό είναι ένα από τα μυστήρια της Κω- αναρωτιούνται αν η κοπέλα δεν είχε πει για συγκεκριμένους λόγους στον φίλο της ότι γνώριζε τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές. Αυτόν που φέρεται να σφράγισε τη μοίρα της με τον πιο άγριο τρόπο εκείνο το βράδυ της Δευτέρας, αφού λίγο πριν από τις 22.00 η κάμερα μιας μονοκατοικίας δίπλα από το σπίτι όπου έμενε ο 32χρονος με τον Πακιστανό συγκάτοικό του καταγράφει την 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι των αλλοδαπών μαζί με τον κατηγορούμενο πλέον για την αποτρόπαιη δολοφονία της.

Δείτε το βίντεο με τις τελευταίες πληροφορίες:


«όλα – 22χρονης blog Αναστάζια από αστυνομικά γνωριμία γύρω δολοφονία κάμερες κατέγραψαν Κως: με Μπαγκλαντεσιανό Μυστήριο οι όσα της τι τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS
Πε, 25 Ιούν 2026 15:55
Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)
Πε, 25 Ιούν 2026 15:51
Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία
Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Ανατροπή στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της συμπλοκής – Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες
Πε, 25 Ιούν 2026 14:26
Συναγερμός στη λίμνη Αώου: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης
Πε, 25 Ιούν 2026 14:00
Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς
Πε, 25 Ιούν 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.