Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κρήτη: Μπήκε μέσα στην καφετέρια ο πρώην σύντροφός της και τη ξυλοφόρτωσε! (Βίντεο Σοκ)

Πα, 8 Μάι 2026 19:24

Σοκαριστικά τα στοιχεία του ιατροδικαστή για τον Νικήτα!

Πα, 8 Μάι 2026 17:56

“Μία χάρη θέλω… ” – Αυτή ήταν η χάρη που ζήτησε ο δολοφόνος του Νικήτα, από τους αστυνομικούς, πριν τη φυλακή

Πα, 8 Μάι 2026 14:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κως: Τα πρώτα λόγια της μητέρας στο νοσοκομείο – “Με τη μάνα καθόμουν μαζί και…”

Κυ, 21 Απρ 2024 21:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Παγωμένη” η κοινωνιά της Κω παρακολουθεί τις εξελίξεις για όσα συνέβησαν στο σπίτι του άτυχου βρέφους που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του παιδιού έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό, έπειτα από τροφή που κατανάλωσε.

«Η μητέρα του είπε ότι το τάισε βραστές πατάτες» αποκάλυψε στον Γιάννη Σωτηρόπουλο συνάδελφος τοπικής εφημερίδας, που τη συνάντησε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο του νησιού.

«Θυμάμαι που ρώτησα: “Τι έγινε;” και μου είπε η μητέρα “Το παιδί κοιμόταν, το πήρα αγκαλιά…” Τη ρώτησα: “Γιατί έκανε εμετό;” και είπε: “Έφαγε πατάτες βραστές…” Αυτό ακριβώς βγήκε από το στόμα της”», περιέγραψε η δημοσιογράφος της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ, Χαρίκλεια Χριστόφη.

Η Χαρίκλεια Χριστοφή ήταν η μοναδική δημοσιογράφος, που βρέθηκε χθες το βράδυ στα επείγοντα του νοσοκομείου του νησιού. Αποκάλυψε στο Star τη σύντομη της συνομιλία με τη μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που όπως αποδείχτηκε πνίγηκε με το φαγητό που του έδωσε.

«Με τη μάνα καθόμουν μαζί, ήταν σοκαρισμένη. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό. Της έλεγα: “Γιατί κορίτσι μου πιστεύεις ότι είναι νεκρό; Θα το πουν οι γιατροί…” “Όχι” λέει, “το παιδί μου είναι νεκρό”. Αυτή την εντύπωση είχε κι αυτό έλεγε από την πρώτη στιγμή που ήμουν δίπλα της. Το γιατί δεν το γνωρίζω», περιέγραψε η δημοσιογράφος, Χαρ. Χριστόφη.

Στον εισαγγελέα τη Δευτέρα οι γονείς του μωρού- Έγκυος στο 3ο παιδί η μητέρα

Οι γονείς του μωρού που χάθηκε είναι πάρα πολύ νέοι και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το περιβάλλον που μεγάλωνε το μωρό, αλλά και το αδελφάκι του.

Η μητέρα είναι 20 ετών και ο πατέρας 21 ετών. Είχαν πάει στην Κω για να εργαστούν για την τουριστική σεζόν. Η μητέρα είναι έγκυος 7 μηνών στο τρίτο παιδί, καθώς το ζευγάρι έχει ένα ακόμη αγοράκι 2 ετών. Το αγοράκι αυτό αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ θα γίνει και αυτοψία στο διαμέρισμα για να διαπιστωθούν αν είναι κατάλληλες οι συνθήκες διαβίωσης του.

Δείτε το βίντεο – Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι γονείς του άτυχου κοριτσιού στην Κω


– “Με Διάφορα καθόμουν και…..” Κως: λόγια μαζί μάνα μητέρας Νοσοκομείο πρώτα στο Τα της τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτη: Μπήκε μέσα στην καφετέρια ο πρώην σύντροφός της και τη ξυλοφόρτωσε! (Βίντεο Σοκ)
Πα, 8 Μάι 2026 19:24
Σοκαριστικά τα στοιχεία του ιατροδικαστή για τον Νικήτα!
Πα, 8 Μάι 2026 17:56
“Μία χάρη θέλω… ” – Αυτή ήταν η χάρη που ζήτησε ο δολοφόνος του Νικήτα, από τους αστυνομικούς, πριν τη φυλακή
Πα, 8 Μάι 2026 14:32
Ζώδια: Σε αυτά τα 4 ζώδια η τύχη χαμογελά! Πριν μπει ο Ιούνιος τα περιμένουν μεγάλες ευκαιρίες!
Πα, 8 Μάι 2026 14:05
Έκτακτο – Δραματικές στιγμές! Ομηρία σε ξένη τράπεζα – Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας…
Πα, 8 Μάι 2026 14:00
Χανταϊός: «Καμπανάκι» από Σύψα – Δεν υπάρχει φάρμακο – Ποια είναι τα συμπτώματα και πώς θα τα ξεχωρίσουμε από τη γρίπη
Πα, 8 Μάι 2026 11:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.