Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

15 Αυγούστου: Η μέρα ανήκει σε αυτά τα 2 ζώδια – “Έρχονται” σπάνιες ευκαιρίες που συνδέονται με το παρελθόν

Πα, 14 Αυγ 2026 23:05

Ελλάδα – Έκτακτο: Δεύτερο σοβαρό τροχαίο με τραυματίες και παιδιά (Βίντεο σύγκρουσης)

Πα, 14 Αυγ 2026 22:57

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη – Κοντά σε κατοικημένη περιοχή οι φλόγες – Γίνονται εκκενώσεις

Πα, 14 Αυγ 2026 20:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας:Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου και είναι μια λέξη που δεν τη χρησιμοποιώ.

Κυ, 22 Μάι 2022 22:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το πρωί της Κυριακής (28/4), ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο, Ξανθίππη Βουτσαλά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μία εκ’ βαθέων εξομολόγηση και -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία «έφυγε» από την ζωή όταν εκείνος ήταν πέντε ετών, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην ελληνική τηλεόραση.

«Έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα στην τηλεόραση. Βλέπω ηθοποιούς και τραγουδιστές να κάνουν τους δημοσιογράφους, μπορεί να δεις κάποιον παίκτη από το Survivor και μια που δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά μέχρι ένα ποιοτικό ενημερωτικό πρόγραμμα. Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι υπερβολή και πέρα από το όριο που πρέπει να υπάρχει. Όταν σου δείχνει ο άλλος πως σκοτώνει τη γυναίκα του για να μην τον πιάσουν ή η άλλη πως έδινε την κεταμίνη στο παιδί της, αυτά είναι μηνύματα και μαθήματα σε νέα παιδιά που δεν ξέρεις πως μπορεί κάποια στιγμή να τα χρησιμοποιήσουν. Πιστεύω ότι είναι μια υπερβολή, δεν χρειάζονται αυτές οι λεπτομέρειες και δεν προσθέτουν τίποτα», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω διαγράψει τη λέξη μητέρα από τη ζωή μου επειδή η μητέρα μου έφυγε όταν ήμουν πέντε χρονών. Τα πράγματα που σε πονάνε τα διαγράφεις. Είναι αυτό που λέω συχνά, είναι ένα φωτογραφικό φιλμ που το καις για να μην σε πονάει. Άρα λοιπόν η λέξη μαμά για μένα είναι διαγραμμένη από τότε που ήμουν πέντε χρονών. Δεν την είπα ποτέ, δεν την χρησιμοποίησα ποτέ και δεν είναι μια λέξη που την χρησιμοποιώ».

«Είναι διαγράψει Διάφορα Κώστας λέξη μητέρα Χαρδαβέλλας:Έχω χρησιμοποιώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15 Αυγούστου: Η μέρα ανήκει σε αυτά τα 2 ζώδια – “Έρχονται” σπάνιες ευκαιρίες που συνδέονται με το παρελθόν
Πα, 14 Αυγ 2026 23:05
Ελλάδα – Έκτακτο: Δεύτερο σοβαρό τροχαίο με τραυματίες και παιδιά (Βίντεο σύγκρουσης)
Πα, 14 Αυγ 2026 22:57
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη – Κοντά σε κατοικημένη περιοχή οι φλόγες – Γίνονται εκκενώσεις
Πα, 14 Αυγ 2026 20:44
Φρίκη με παππού στον Βόλο και την εγγονή του – Αποκαλύφθηκε το ένοχο και σοκαριστικό μυστικό της οικογένειας
Πα, 14 Αυγ 2026 20:31
Έκτακτο – Πέθανε ξαφνικά σε διακοπές σε ελληνικό νησί ο Δημήτρης Βαρουτάς
Πα, 14 Αυγ 2026 14:59
Ελλάδα: Σοβαρό τροχαίο, πριν από λίγο, με τραυματίες και παιδιά – Ουρές χιλιομέτρων
Πα, 14 Αυγ 2026 14:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.