Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αν τρώτε αυτό το φρούτο προστατεύετε την καρδιά, μειώνετε τον κίνδυνο για καρκίνο και κρατάτε τον εγκέφαλο νεότερο

Τε, 10 Ιούν 2026 15:49

Αυτός είναι ο Ιταλός που σκότωσε τη Μαρία και τον 26χρονο Ολύμπιο

Τε, 10 Ιούν 2026 15:42

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις κρυφές τους επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα! To Σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί τους!

Τε, 10 Ιούν 2026 12:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η Φώφη Γεννηματά έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά σε δέκα λεπτά κατέρρευσε.

Πα, 5 Νοέ 2021 19:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην μάχη που έδωσε ο ίδιος με τον καρκίνο καθώς και στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, αναφέρθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ανέφερε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ έδινε επό 14 χρόνια μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Ως προς τις τελευταίες της στιγμές, αποκάλυψε ότι κατέρρευσε μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

 

Μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα πως “η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε από τον καρκίνο. Είπα πως θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας αλλά εγώ θα τον κερδίσω. Η Φώφη Γεννηματά ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτή την ιστορία. Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Αυτή την φορά όμως δεν τα κατάφερε.
 

 
Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε. Μέσα σε 10 λεπτά”.

“Θέλω να ησυχάσω μετά από 45 χρόνια με την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Για αυτό πήγα σε ένα περιφερειακό κανάλι. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά μας και τα νούμερα, μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες. Τα νούμερα τηλεθέασης καθόριζαν τη ζωή μου. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος και αν δεν ήταν ήμουν δυστυχισμένος”.

“Έχω εκτεθεί για να κάνω νούμερα. Πάρα πολλές φορές έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα κάνω στην τηλεόραση και έχω κάνει την αυτοκριτική μου” συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Άλλα Γεννηματά: Δέκα Διάφορα έδινε καρκίνο Κατέρρευσε Κώστας λεπτά μάχη σκληρή Φώφη Χαρδαβέλλας:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αν τρώτε αυτό το φρούτο προστατεύετε την καρδιά, μειώνετε τον κίνδυνο για καρκίνο και κρατάτε τον εγκέφαλο νεότερο
Τε, 10 Ιούν 2026 15:49
Αυτός είναι ο Ιταλός που σκότωσε τη Μαρία και τον 26χρονο Ολύμπιο
Τε, 10 Ιούν 2026 15:42
Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις κρυφές τους επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα! To Σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί τους!
Τε, 10 Ιούν 2026 12:55
Αγνώριστος ο Σφακιανάκης, μετά τα δύο τραγικά χτυπήματα στη ζωή του – Η τελευταία φωτό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τε, 10 Ιούν 2026 11:02
Πιλότος πασίγνωστης αεροπορικής πετούσε επιβατικά αεροπλάνα, για 17 χρόνια, χωρίς δίπλωμα
Τε, 10 Ιούν 2026 10:14
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Η μπλούζα με τον λεκέ, το «ύποπτο» πλυντήριο, το οινόπνευμα και η γλάστρα
Τε, 10 Ιούν 2026 09:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.