Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”

Πε, 13 Αυγ 2026 17:07

Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές

Πε, 13 Αυγ 2026 16:04

Θα αποκαλυφθούν σε 3 ζώδια όσα παρέμεναν στο σκοτάδι, μέχρι τις 28 Αυγούστου – Ανοίγει η πόρτα σε κάτι νέο

Πε, 13 Αυγ 2026 15:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας:Ο λόγος που έπαθε καρκίνο και η προδοσία της Νικολούλη.

Σα, 7 Ιαν 2023 12:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για τον καρκίνο αλλά και την συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο ίδιος έχει αναφερθεί πολλές φορές στην μάχη που έδωσε…

«Ο καρκίνος νικιέται, δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τη μάχη… Χρειάζεται δύναμη ψυχής. Οι ανθρώπινες δυνάμεις είναι τεράστιες. Στην αρχή παθαίνεις ένα σοκ, λες “καρκίνος”, όμως μετά, αυτό που είπα στον εαυτό μου είναι ότι “θα βγεις νικητής”, ότι θα νικήσω τον καρκίνο.

Η ψυχολογία είναι το 50%, τα υπόλοιπα ανήκουν στους γιατρούς. Φανταστείτε ότι, μόλις μου το ανακοίνωσαν, πήρα την οικογένειά μου και πήγα διακοπές στην Πάρο. Ποτέ μου δεν μπήκα στη γυάλα… Συνέχισα κανονικά τις δραστηριότητές μου, την κανονικότητά μου, όμως πρόσεχα, σταμάτησα το κάπνισμα –κάπνιζα πολύ από 15 χρόνων–, πρόσεχα το air condition, καθώς o οργανισμός μου είχε εξασθενήσει».

Κώστας Χαρδαβέλας μάχη με καρκίνο

Ο λόγος που έπαθε καρκίνο ο Κώστας Χαρδαβέλλας
«Έπαθα καρκίνο από την αγωνία της AGB… Έγινα επιεικής με τους ανθρώπους. Είδα πόσο ανόητο είναι να τσακώνομαι με την Αγγελική Νικολούλη για μια εκπομπή. Δεν της φέρθηκα καθόλου σκληρά. Περισσότερο ένιωσα μια προδοσία. Είχε έρθει τότε και μου είχε ζητήσει να την πάρω στην τηλεόραση. Σαν ρεπόρτερ στην εκπομπή μου ήταν καταπληκτική. Κάποια στιγμή διαφωνήσαμε, έφυγε κι είδα σε ένα μήνα την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Αυτό με πείραξε. Δυστυχώς πέσαμε επάνω σε μια λάθος κατάσταση και οι δύο δημόσια να πλακωνόμαστε και να λέω εγώ μου έκλεψες την εκπομπή κι εκείνη όχι δεν σου την έκλεψα. Τελικά μεγαλώσαμε, γίναμε φιλαράκια και την καμαρώνω τώρα που την βλέπω να κάνει πολύ καλά την εκπομπή της. Βεβαίως θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της. Μακάρι» δήλωσε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Διάφορα έπαθε καρκίνο Κώστας λόγος Νικολούλη προδοσία Χαρδαβέλλας:Ο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”
Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 16:04
Θα αποκαλυφθούν σε 3 ζώδια όσα παρέμεναν στο σκοτάδι, μέχρι τις 28 Αυγούστου – Ανοίγει η πόρτα σε κάτι νέο
Πε, 13 Αυγ 2026 15:54
Αυτά τα 4 ζώδια θα βιώσουν μία μεγάλη επιτυχία το επόμενο διάστημα – Το αξίζουν…
Πε, 13 Αυγ 2026 15:50
Άγιος Δημήτριος: Ήταν μόνος του, τελικά, στο αυτοκίνητο; Κάμερες, κινητά, επικοινωνίες
Πε, 13 Αυγ 2026 14:30
Αυτά είναι τα 15 μεγαλύτερα πανηγύρια του Δεκαπενταύγουστου που μπορείτε να πάτε για γλέντι μέχρι το πρωί
Πε, 13 Αυγ 2026 13:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.