Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους

Σα, 17 Ιαν 2026 14:38

Πύρρος Δήμας: Επικό περιστατικό με απειλητικό φορτηγατζή – «Συγγνώμη ρε Πύρρο, μια μ@@@κ@ έκανα!» – Τι συνέβη

Σα, 17 Ιαν 2026 11:01

11 τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση – Φορτηγάκι παρέσυρε μαθητές στη…

Σα, 17 Ιαν 2026 09:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κούγιας για Φουρθιώτη: “Δεν τον εκπροσωπώ πλέον “

Πα, 30 Απρ 2021 21:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με επίσημη προσωπική δήλωσε με την οποία γνωστοποιεί πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη για λόγους που “δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει” προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει πως η νομική εκπροσώπηση του δημοσιογράφου έχει σταματήσει από την αντιδικία του με τον Γιάννη Φιλιππάκη, ζητώντας να σταματήσει να χρησιμοποιείται το ονοματεπώνυμο και ιδιότητά του “από οποιονδήποτε προσπαθεί να λύσει προσωπικές διαφορές με εμένα ή τον κύριο Φουρθιώτη”.

Αναλυτική η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται και κρατείται μέχρι να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Η απάντηση είναι ότι αμέσως μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής που δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, όπου σύμφωνα με το διατακτικό της αποφάσεως απαγορεύθηκε στην εφημερίδα espresso να δημοσιοποιεί ακόμη και το ονοματεπώνυμο του Μένιου Φουρθιώτη για οποιαδήποτε αιτία και αφορμή, αφού σ’ εκείνη τη χρονική περίοδο τα στοιχεία εκείνης της υποθέσεως ήταν συντριπτικά υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη και δικαίως η Πρόεδρος Πρωτοδικών που εξεδίκασε την υπόθεση, τον δικαίωσε, δεν είμαι πλέον συνήγορός του και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τους λόγους, για τους οποίους δεν τον εκπροσωπώ πλέον, αφού αυτό το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει ο κ. Φουρθιώτης.

Κατόπιν αυτής της τοποθετήσεώς μου απαγορεύω σε οποιονδήποτε να προσπαθεί, είτε για να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με μένα εξαιτίας των αντιδικιών του με εντολείς μου, είτε για να λύσει της αντιδικίες του με τον κ. Φουρθιώτη, να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα”.

“Δεν Διάφορα εκπροσωπώ Κούγιας πλέον Φουρθιώτη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους
Σα, 17 Ιαν 2026 14:38
Πύρρος Δήμας: Επικό περιστατικό με απειλητικό φορτηγατζή – «Συγγνώμη ρε Πύρρο, μια μ@@@κ@ έκανα!» – Τι συνέβη
Σα, 17 Ιαν 2026 11:01
11 τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση – Φορτηγάκι παρέσυρε μαθητές στη…
Σα, 17 Ιαν 2026 09:14
Αυτοί είναι οι “χαμένοι” – Δεν θα δουν πλήρη σύνταξη! – Ποιοι κινδυνεύουν;
Σα, 17 Ιαν 2026 09:07
Κόντρα Ελλήνων σεισμολόγων – Σε ποια περιοχή περιμένουν 6 Ρίχτερ – “Παίζουμε ΛΟΤΤΟ με σεισμούς…”
Σα, 17 Ιαν 2026 09:02
Ελλάδα: Γνωστό μοντέλο που συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς συνελήφθη για…
Πα, 16 Ιαν 2026 22:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.