Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40

Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”

Πα, 6 Φεβ 2026 22:31

Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο

Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η πρώτη ανάρτηση Κουτσόπουλου, μετά τον χωρισμό του και το σχόλιο της πρώην συζύγου του

Πα, 7 Φεβ 2025 14:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την πρώτη του ανάρτηση, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του, από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Προ ολίγων ημερών, η Χρύσα Μιχαλοπούλου επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό της από τον δημοφιλή σεφ, μιλώντας σε podcast, έπειτα από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι δύο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόσθεσε, μάλιστα, ότι της είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί τον εαυτό της και πάλι ερωτευμένο, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Έχω αγαπήσει και έχω πονέσει πολύ. Έχει κλείσει το κεφάλαιο, για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον».

Τις ημέρες που ακολούθησαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας τον χωρισμό του ζευγαριού στον «αέρα» της εκπομπής της, είχε αποκαλύψει ότι Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας δεν είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο διατηρούν «μια τέλεια σχέση» μεταξύ τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται και στη νέα ανάρτηση του σεφ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το τρυφερό σχόλιο της πρώην συντρόφου της στη φωτογραφία του γιου τους
Το βράδυ της Πέμπτης, 06/02, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την ηθοποιό.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε μία φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο τους, να προχωράει και να έχει στην πλάτη την κιθάρα του, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους που του χάρισαν δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

«Καλλιτέχνης σα τη μαμά του…!», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του, με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου να σχολιάζει «Μια λοβζ» (σ.σ. αγάπες μου), προσθέτοντας μία κόκκινη καρδιά.

ανάρτηση Διάφορα και Κουτσόπουλου. μετά Πρώην πρώτη συζύγου σχόλιο της το τον του χωρισμό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.