Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44

28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13

Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;

Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κρήτη: Εφιάλτης για μητέρα και κόρη στην Κωνσταντινούπολη μετά από εκδρομή – «Ζούμε το Εξπρές του Μεσονυχτίου»

Πε, 28 Νοέ 2024 23:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Οικογένεια από την Κρήτη καταγγέλλει πως η μητέρα έχει εγκλωβιστεί στην Κωνσταντινούπολη, περιμένοντας να γίνει μία δίκη για κλοπή που υποστηρίζει ότι δεν διέπραξε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει το neakriti.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη όταν η γυναίκα με την 22χρονη κόρη της αγόραζαν μαντίλες για να μπουν στην Αγία Σοφία. Τότε, η γυναίκα καταγγέλλει πως έβαλε κατά λάθος το κινητό του ιδιοκτήτη του καταστήματος στην τσάντα της με αποτέλεσμα μητέρα και κόρη να συλληφθούν.

Από τις διακοπές στην Τουρκία στο κρατητήριο

«Ζούμε το “Εξπρές του Μεσονυχτίου”, να πας διακοπές τρεις μέρες σε μία χώρα και να έχεις αυτή τη μεταχείριση; Τι έκαναν; Έγινε καταλάθος. Αν γινόταν κάτι μεμπτό δεν θα έβλεπαν ξανά τον ήλιο; Θέλω να ακουστεί η φωνή μου να κινητοποιηθεί η Ελλάδα μου», λέει στην Κρήτη TV ο Γαβριήλ Τσουντάνης.

Μάνα και κόρη υποστηρίζουν πως οδηγήθηκαν στο κρατητήριο «με έναν καναπέ και δύο κουβέρτες που τους πέταξαν στο πάτωμα. Συνθήκες ούτε για ζώα. Η γυναίκα μου έχει πάει τέσσερις φορές στην πρεσβεία. Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Η πρεσβεία λέει δεν μπορούμε να επέμβουμε. Μα εμείς δεν θέλουμε να επέμβουν».

Τρεις ημέρες πέρασε η 22χρονη κόρη σε hot spot μέχρι να απελαθεί, χωρίς η μητέρα της να γνωρίζει τι της έχει συμβεί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Αγάθη Μαρκοπούλου είπε στην Κρήτη TV πως «με σπρώχνανε και φώναζαν “shut up” συνέχεια. Καμία ενημέρωση. Σπρωξίματα. Το χειρότερο ήταν που δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, δεν μιλάει κανείς αγγλικά. Και δεν εννοώ απλούς ανθρώπους αλλά τους αστυνομικούς, τους δικαστικούς και την ίδια την δικηγόρο μου».

Η κυρία Μαρκοπούλου καταγγέλλει πως παρά το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερη δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα αφού αναμένει τη δίκη που μπορεί να γίνει μετά από μήνες. Ο κ. Τσουντάνης ζητάει να υπάρξει παρέμβαση και να γίνει το δικαστήριο, επισημαίνοντας πως ο καταστηματάρχης απέσυρε τη μήνυση.

– από για Διάφορα εκδρομή. εξπρές, εφιάλτης ζούμε και κόρη Κρήτη: Κωνσταντινούπολη: Μεσονυχτίου» μετά μητέρα στην το του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44
28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13
Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Ελλάδα: Εφιάλτης! Πήγε σε ινστιτούτο για καθαρισμό, την έπεισαν για κάτι άλλο και κατέληξε να…
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:31
Ο Μαζωνάκης έψαχνε την ελπίδα… – “Νάσο, σε παρακαλώ, βοήθησέ με όσο μπορείς” – Στη φόρα νέα μηνύματα
Κυ, 27 Σεπ 2026 18:03
Ελλάδα: Αδιανόητο περιστατικό μέσα σε εκκλησία την ώρα του γάμου
Κυ, 27 Σεπ 2026 17:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.