Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου – Το τραγούδι που στέλνει πολλά μηνύματα

Πε, 29 Οκτ 2026 14:01

“Έρχονται” για 4 ζώδια ανατροπές, παρεξηγήσεις και επιστροφές από το παρελθόν

Πε, 29 Οκτ 2026 13:41

Ελλάδα: Πότε “έρχονται” 10 ημέρες με συνεχόμενες καταιγίδες

Πε, 29 Οκτ 2026 13:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κρήτη: Σοκαριστικό περιστατικό σε ξενοδοχείο – Κάηκε με καυτό λάδι

Δε, 26 Ιούν 2023 17:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο της Κρήτης, όπου υπάλληλος που χρειάστηκε να μεταφέρει μία κατσαρόλα κάηκε από το καυτό λάδι στο πρόσωπο και τα χέρια του.

«Το παιδί δεν έχει ακόμα την απαραίτητη εμπειρία και δούλευε ανασφάλιστος όλο αυτό το διάστημα δίχως εμείς να το γνωρίζουμε» αναφέρει στο Cretalive η κ. Μαρίνα, μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα η ίδια τονίζει: «το παιδί μου ούρλιαζε “καίγομαι, πονάω” και η αντίδραση τους ήταν να τον μεταφέρουν σε δωμάτιο με κλιματισμό. Κατόπιν έφεραν δικό τους γιατρό ο οποίος είδε απλά τα εγκαύματα και σύστησε μία αλοιφή την οποία πήγε και πήρε εργαζόμενος από το φαρμακείο. Εν τω μεταξύ στη δουλειά του είπαν να πάρει δύο μέρες ρεπό και μετά να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να μας ενημερώσει» λέει με πόνο ψυχής η μητέρα.

Κρήτη: Με αγροτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο
Μεγάλη, όπως αναφέρουν, ήταν η ταλαιπωρία της οικογένειας από τη στιγμή που ενημερώθηκαν μέχρι να φθάσουν στο ξενοδοχείο, να παραλάβουν τον 22χρονο και να τον μεταφέρουν με αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Σητείας.

«Εκεί χειρούργος έδωσε στο παιδί μου τρία πακέτα αλοιφές (αντιβίωση, κορτιζόνη και αναπλαστική), καθώς και ειδικό σαπούνι να πλένει τα εγκαύματα», τονίζει η μητέρα του 22χρονου, ενώ το μαρτύριό τους είχε και συνέχεια αφού το περασμένο Σάββατο, 24 Ιουνίου, ο νεαρός πόναγε φρικτά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ενδοφλέβιες παυσίπονες ενέσεις.

Κρήτη: Κινούνται νομικά – Στο πλευρό τους η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Πλέον η μητέρα προχωρά τις διαδικασίες ώστε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρει, ενώ ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει απλωθεί ήδη ως δίχτυ προστασίας στην οικογένεια.

Η ιστορία μέσω των social media έφθασε και στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία επικοινώνησε με την οικογένεια και τους ενημέρωσε ότι θα ζητήσει από τον δικό της δικηγόρο να αναλάβει νομικά την υπόθεση με την ίδια να καλύπτει όλα τα έξοδα.

Παράλληλα και η Δημήτρα Κατσαφάδου ενημέρωσε την μητέρα ότι θα στείλει κρέμες ανάπλασης για τον 22χρονο.

Πηγή: www.cretalive.gr

– blog Διάφορα κάηκε καυτό Κρήτη: λάδι με ξενοδοχείο! περιστατικό σε Σοκαριστικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου – Το τραγούδι που στέλνει πολλά μηνύματα
Πε, 29 Οκτ 2026 14:01
“Έρχονται” για 4 ζώδια ανατροπές, παρεξηγήσεις και επιστροφές από το παρελθόν
Πε, 29 Οκτ 2026 13:41
Ελλάδα: Πότε “έρχονται” 10 ημέρες με συνεχόμενες καταιγίδες
Πε, 29 Οκτ 2026 13:38
Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν μεγάλη δοκιμασία, από το Σύμπαν, αλλά τα καταφέρνουν
Πε, 29 Οκτ 2026 10:11
Ελλάδα: Η απόλυτη φρίκη με 41χρονο – Αν είναι αλήθεια τότε…
Πε, 29 Οκτ 2026 10:07
29/10: Μια δεύτερη κουβέντα ή ένα μήνυμα περιμένει αυτά τα ζώδια
Τε, 28 Οκτ 2026 23:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.