Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!

Τε, 1 Απρ 2026 20:14

Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!

Τε, 1 Απρ 2026 20:08

Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν

Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κύπρος: 7χρονη διασωληνώθηκε από χτύπημα πέτρας στο παρμπρίζ

Τρ, 24 Οκτ 2023 14:19 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Κύπρου, όταν ένα 7χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, η οποία εκσφενδονίστηκε από άλλο όχημα.

Σύμφωνα με το omegalive.com.cy, διασωληνωμένο, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα, που συνέβη χθες, στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.50μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 7χρονο κοριτσάκι, μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύμα στο κεφάλι. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εντόπισαν τον 38χρονο πατέρα της 7χρονης. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η κόρη του τραυματίστηκε από πέτρα, που εκσφενδονίστηκε από διερχόμενο φορτηγό, ενώ βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους, στην περιοχή Μονής.

Ψάχνουν τον οδηγό του φορτηγού από το οποίο εκσφενδονίστηκε πέτρα και τραυμάτισε σοβαρά 7χρονη στο κεφάλι

Όπως διαπιστώθηκε η 7χρονη έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αιμάτωμα μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου και θλάση εγκεφάλου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της διασωληνώθηκε και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται σοβαρή.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα συνέβη στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Μονή (περιοχή Monte Caputo). Πέτρα, που φέρεται να εκσφενδονίστηκε από τους τροχούς φορτηγού οχήματος, θρυμμάτισε τον ανεμοθώρακα του οχήματος του 38χρονου και κτύπησε στο κεφάλι την 7χρονη, η οποία καθόταν στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής, σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

7χρονη από Διασωληνώθηκε Διάφορα Κύπρος: μια παρμπρίζ. πέτρα πέτρας στο χτύπημα:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το χρώμα στο πεντικιούρ κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά, και φωτίζει την επιδερμίδα – Ταιριάζει σε όλες!
Τε, 1 Απρ 2026 20:14
Όλοι χαλάνε αυτό το προϊόν ομορφιάς χωρίς να το γνωρίζουν, απλώς κρατώντας το στο μπάνιο – Βγάλτε το, αμέσως!
Τε, 1 Απρ 2026 20:08
Ανακοίνωσε το κόμμα της η Καρυστιανού – Ποιο θα είναι το όνομά του; – Η τραγική ειρωνεία που ελάχιστοι γνωρίζουν
Τε, 1 Απρ 2026 20:03
Αμπελόκηποι: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γνωστός άντρας που είχε το παράνομο μαντρί στην ταράτσα! Σάλος…
Τε, 1 Απρ 2026 15:45
Σε αυτά τα 3 ζώδια το Σύμπαν, τις επόμενες ημέρες, δίνει τα “κλειδιά” της επιτυχίας!
Τε, 1 Απρ 2026 15:39
“Έρχονται” ανατροπές για αυτά τα 4 ζώδια, τις επόμενες ημέρες! Εντάσεις στην οικογένεια…
Τε, 1 Απρ 2026 11:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.