Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…

Πε, 1 Οκτ 2026 13:34

Οκτώβριος: Άγχος, στρες, αναποδιές και πίεση στα οικονομικά – Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν δύσκολα

Πε, 1 Οκτ 2026 13:08

Έκτακτο – Θρίλερ με την κακοκαιρία που σαρώνει την Κρήτη – Υπάρχει αγνοούμενος – Ζευγάρι κατέληξε σε ποτάμι

Πε, 1 Οκτ 2026 13:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κύπρος:Σοκαριστικό έγκλημα.Πατέρας σκότωσε το 2,5 μηνών παιδί του.Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Κυ, 20 Μαρ 2022 12:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η υπόθεση θανάτου ενός βρέφους 2,5 μηνών, το οποίο αν και αρχικά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του που ισχυρίστηκαν ότι πνίγηκε κατά τη σίτιση, από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου η 22χρονη μητέρα με τον 37χροο πατέρα μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Λεμεσού με σπασμούς. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική Λευκωσίας όπου εξέπνευσε.

Οι ιατροδικαστές βρήκαν ότι υπήρχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, απέκλεισαν το ενδεχόμενο του ατυχήματος και οι γονείς τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο πατέρας στην κατάθεσή του είπε ότι στις 2 Μαρτίου και ενώ γύριζε από τη δουλειά στο σπίτι, το βρέφος έκλαιγε ασταμάτητα, οπότε το ταρακούνησε.

Η δικάσιμος για τον 37χρονο έχει οριστεί για τις 14 Απριλίου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, κ. Αβραάμ Ηλίας.

«Το παιδί ενώ το τάιζε η μητέρα έγινε εισρόφηση με αποτέλεσμα να σταματήσει να αναπνέει και το μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε τεχνητή αναπνοή. Σύμφωνα με τη μητέρα έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης εκεί. Ο καρδιακός μυς επανήλθε μετά από αρκετή ώρα, αλλά δυστυχώς το βρέφος υπέστη σοβαρότατη εγκεφαλική βλάβη, με αποτέλεσμα το παιδί να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί σε εγκεφαλικό θάνατο στο Μακάρειο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση», εξήγησε ο κ. Αβραάμ Ηλίας.

«Το βρέφος είχε και κατάγματα σε διάφορες πλευρές και στην κλείδα, είχε και εγκεφαλική αιμορραγία, αυτό μπορεί να γίνει με ταρακούνημα είτε σε συνδυασμό με ταρακούνημα, είτε αν χτύπησε κάποιος το παιδί. Και η ακτινογραφία θώρακος δεν είχε δείξει σημεία εισρόφησης, κάτι το οποίο μας προκάλεσε την περιέργεια», συνέχισε.

«Όταν ήρθε στο Μακάρειο το παιδί ήταν ήδη σε εγκεφαλικό θάνατο, 3, ώρες μετά υπέστη ανακοπή και κατέληξε», τόνισε ο ίδιος κλείνοντας.

Ανατριχιαστικές Διάφορα έγκλημα.Πατέρας Κύπρος:Σοκαριστικό λεπτομέρειες μηνών Παιδί σκότωσε του.Όλες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…
Πε, 1 Οκτ 2026 13:34
Οκτώβριος: Άγχος, στρες, αναποδιές και πίεση στα οικονομικά – Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν δύσκολα
Πε, 1 Οκτ 2026 13:08
Έκτακτο – Θρίλερ με την κακοκαιρία που σαρώνει την Κρήτη – Υπάρχει αγνοούμενος – Ζευγάρι κατέληξε σε ποτάμι
Πε, 1 Οκτ 2026 13:03
Καιρός: Συναγερμός στη χώρα για επικίνδυνα φαινόμενα
Πε, 1 Οκτ 2026 09:32
4 ζώδια μπορεί να ακούσουν αυτό που περίμεναν εδώ και καιρό – “Έρχεται” ένα μήνυμα ή συζήτηση
Πε, 1 Οκτ 2026 09:30
Ελλάδα: Φρικτός θάνατος για εργαζόμενο
Πε, 1 Οκτ 2026 09:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.