Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”

Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03

Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά

Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44

Αυτά τα 3 καλοκαιρινά κουρέματα δεν χρειάζονται πιστολάκι – Χωρίς προσπάθεια θα φαίνεστε πάντα χτενισμένες

Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κύπρος:Το τραγικό φινάλε των δύο γυναικών, η αυλή στην εξοχική κατοικία και το ανθρώπινο αίμα

Κυ, 5 Δεκ 2021 18:38 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το πιο ανατριχιαστικό φινάλε είχε η διπλή εξαφάνιση στην Κύπρο, της 33χρονης από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και της 43χρονης από τη Συρία. Ομολόγησε ότι της σκότωσε και τις έθαψε για να εξαφανίσει τα πτώματα, ένας 32χρονος από τη Συρία.

 

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 19 Νοεμβρίου, οπότε ένα πρόσωπο από το περιβάλλον της μίας γυναίκας, δήλωσε την εξαφάνισή της. Κατά τον ίδιο, τα ίχνη της χάθηκαν από τις 17 του μηνός.

 

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι οι δύο γυναίκες που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί, είχαν συναντηθεί με τον 32χρονο Σύρο που έκανε εργασίες σε μια εξοχική κατοικία στην ορεινή Λεμεσό και είχε τα κλειδιά. Ο ίδιος φέρεται να μετέφερε εκεί τις γυναίκες. Κάποια στιγμή, θεώρησε ότι τον κορόιδευαν και… τις σκότωσε πυροβολώντας της, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

 

Μάλιστα, η αστυνομία εξετάζει την εμπλοκή και άλλων ατόμων, που κατά τον ίδιο, τον βοήθησαν να σκάψει τους λάκκους, μέσα στους οποίους έθαψε τα άψυχα σώματα των γυναικών.

 

Πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν πάει για έρευνα στο συγκεκριμένο εξοχικό και είχαν βρει ανθρώπινο αίμα. Από την εξέταση των δειγμάτων, προέκυψε ότι το αίμα ήταν της μίας από τις δύο γυναίκες. Έτσι, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου Σύρου την Παρασκευή (26/11).

 

Ο Σύρος τελικά «έσπασε» ξημερώματα Κυριακής (5/12), ομολογώντας το έγκλημα και υποδεικνύοντας το σημείο που είχε θάψει τις γυναίκες. Στην αυλή της εξοχικής κατοικίας, στον Κάτω Αμίαντο.

Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει νεκροτομή.

αίμα ανθρώπινο αυλή Γυναικών Διάφορα εξοχική κατοικία: Κύπρος:Το στην τραγικό φινάλε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”
Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03
Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44
Αυτά τα 3 καλοκαιρινά κουρέματα δεν χρειάζονται πιστολάκι – Χωρίς προσπάθεια θα φαίνεστε πάντα χτενισμένες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:38
Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα -Έγραψαν ιστορία οι άνδρες στο πόλο
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:21
Βόλος: Τους κοψοχόλιασε ο γαμπρός στο γλέντι – Γιατί κατέληξε στο νοσοκομείο
Κυ, 26 Ιούλ 2026 09:26
Ελλάδα: Οικογενειακό δράμα που συγκλονίζει μόνο που το ακούς – Κρατούσε το παιδί της για ένα 24ωρο…
Κυ, 26 Ιούλ 2026 09:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.