Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Χίος: Άγριο περιστατικό μεταξύ συντρόφων – Τα ουρλιαχτά της τα άκουσαν περαστικοί – Πήρε ένα…

Τε, 20 Αυγ 2025 08:58

Μαύρο Φεγγάρι στις 23 Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή του

Τρ, 19 Αυγ 2025 22:05

Δείτε πώς έγινε το δυστύχημα στο Γουδί – Συγκλονίζει μαρτυρία για τον ασθενή που βρήκε τραγικό τέλος μέσα στο ασθενοφόρο

Τρ, 19 Αυγ 2025 22:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κυψέλη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά – Το Ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει την υπόθεση

Πε, 15 Φεβ 2024 18:01 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, που εξαφανίστηκε από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Σύμφωνα με το protothema.gr η υπόθεση περνά πλέον στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη φαίνεται πως προκύπτουν ενδείξεις ότι η αγνοούμενη 53χρονη είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τον εισαγγελέα να δίνει εντολή να γίνει σχετική διερεύνηση.

Πρόσωπο κλειδί παραμένει η συγκάτοικός της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Εκείνη την ημέρα η Σταυρούλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, και από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Κάτι φοβόταν

Σημαντική είναι μία μαρτυρία που είχε γίνει στο «Φως στο Τούνελ» από χρήστρια διαδικτυακής εφαρμογής η οποία αποκάλυψε ότι η 53χρονη της έλεγε πως είναι ψυχολόγος, δήλωνε άλλο όνομα και πως έψαχνε όπλο γιατί κάποιον φοβόταν.

Από τη μεριά της, η συγκάτοικος της 53χρονης, ανέφερε πως «δεν ξέρει γιατί έψαχνε όπλο», δηλώνοντας άγνοια για το αν τελικά κατάφερε να βρει. Παράλληλα, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε στην εκπομπή για την εξαφάνισή της, επισημαίνοντας πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη» είπε, προσθέτοντας πως τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεση της πριν εξαφανιστεί.

Επιπλέον αναφέρθηκε εκτενώς και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

Οι δηλώσεις της συγκατοίκου της

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνισή της, επισημαίνοντας πως «δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη», ενώ τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεσή της πριν εξαφανιστεί. Αναφέρθηκε εκτενώς και στη φίλη της εξαφανισμένης, νηπιαγωγός στο επάγγελμα, που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως πού τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν τα χρήματά της και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ισχύει κιόλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού. Ήμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο – Το ραντεβού “παγίδα” στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά


– αναλαμβάνει Ανθρωποκτονιών. αστυνομικά Γκουγκουλιά εξελίξεις Κυψέλη Ραγδαίες Σταυρούλας στην την της το υπόθεση
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χίος: Άγριο περιστατικό μεταξύ συντρόφων – Τα ουρλιαχτά της τα άκουσαν περαστικοί – Πήρε ένα…
Τε, 20 Αυγ 2025 08:58
Μαύρο Φεγγάρι στις 23 Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή του
Τρ, 19 Αυγ 2025 22:05
Δείτε πώς έγινε το δυστύχημα στο Γουδί – Συγκλονίζει μαρτυρία για τον ασθενή που βρήκε τραγικό τέλος μέσα στο ασθενοφόρο
Τρ, 19 Αυγ 2025 22:02
Νεκρός σε ελληνική πλαζ πρώην Έλληνας αθλητής στίβου
Τρ, 19 Αυγ 2025 21:56
Κρήτη: Σοκαριστικό περιστατικό – 30χρονη μπήκε σε ταξί, ο ταξιτζής την πήγε σε απομακρυσμένο μέρος και…
Τρ, 19 Αυγ 2025 13:36
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο…
Τρ, 19 Αυγ 2025 13:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.