Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά! Το σύμπαν τους δίνει δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν ένα λάθος δεκαετίας!

Δε, 26 Ιαν 2026 00:30

Ηλεία: Αρχαία τραγωδία μέσα στο ίδιο της το σπίτι – Πήγε να κόψει…

Κυ, 25 Ιαν 2026 22:04

Μέσα σε ένα 24ωρο έσπασε ρεκόρ! Το τραγούδι που παίζει παντού στην Ελλάδα εδώ και 2 μέρες

Κυ, 25 Ιαν 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάουρα Νάργες:Ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και ανεβάζει την τρυφερή φωτογραφία.

Τε, 2 Νοέ 2022 07:45 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Λάουρα Νάργες απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα ως νέα μαμά και η χαρά της δεν κρύβεται στα social media.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στις 21 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Χρήστο Σαντικάι να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πατέρας.

Ακολούθησε η έξοδος από το μαιευτήριο αλλά και η επιστροφή στο σπίτι. Η Λάουρα Νάργες 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της έκανε την πρώτη της έξοδο προκειμένου ο μικρός της να πάρει την ευχή της εκκλησίας.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι εώς εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες», έγραψε στο Instagram η Λάουρα Νάργες – Δες ΕΔΩ φωτογραφία από την πρώτη της έξοδο.

Το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου η Λάουρα Νάργες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο τρυφερό στιγμιότυπο κρατώντας αγκαλιά τον γιο της: «Αυτά τα μαγουλάκια, αχχχ», ήταν το σχόλιο στη νέα φωτογραφία με τον γιο της.


Τώρα, ενώ έχει γεννήσει, 40 μέρες μετά τη γέννα, είναι σε μια διαδικασία που προσπαθεί να χάσει όσα κιλά πήρε. Καθώς όμως θέλει πάντα να περνάει κι ένα μήνυμα για το σώμα, έκανε μια σχετική ανάρτηση σήμερα δείχνοντας πως είναι 40 μέρες μετά από μια γέννα με καισαρική τομή.

Εξάλλου, πρόκειται για μια εγκυμοσύνη και γέννα που έγινε μέσα από σημαντικές δυσκολίες και κινδύνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

αγκαλιά ανεβάζει Διάφορα Λάουρα Νάργες:Ποζάρει τρυφερή φωτογραφία
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα τυχερά! Το σύμπαν τους δίνει δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν ένα λάθος δεκαετίας!
Δε, 26 Ιαν 2026 00:30
Ηλεία: Αρχαία τραγωδία μέσα στο ίδιο της το σπίτι – Πήγε να κόψει…
Κυ, 25 Ιαν 2026 22:04
Μέσα σε ένα 24ωρο έσπασε ρεκόρ! Το τραγούδι που παίζει παντού στην Ελλάδα εδώ και 2 μέρες
Κυ, 25 Ιαν 2026 21:57
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Την 1η Φεβρουαρίου, στις 11:10 το βράδυ, αυτά τα 3 ζώδια θα…
Κυ, 25 Ιαν 2026 20:54
Γλυφάδα: Πώς ο γιος που δολοφόνησε την μητέρα του, αποφυλακίστηκε σε 4 χρόνια, σκοτώνοντας και τον πατέρα
Κυ, 25 Ιαν 2026 18:59
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Βρήκε φρικτό θάνατο, μέσα στο σπίτι του, ο γνωστός Έλληνας διαιτητής…
Κυ, 25 Ιαν 2026 16:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.