Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανάκληση γνωστού ελληνικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε

Τρ, 27 Οκτ 2026 20:42

Αδιανόητο στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κατέβηκε για τουαλέτα και όλα πήγαν στραβα

Τρ, 27 Οκτ 2026 20:39

Market Pass 2026: Ποιοι παίρνουν αυτόματα τα ψηφιακά voucher – Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά

Τρ, 27 Οκτ 2026 18:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάρισα-Κορωνοιός:Μάχη δίνουν οι γιατροί για να βοηθήσουν την 16χρονη που εισήχθη στη ΜΕΘ.

Κυ, 19 Δεκ 2021 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λάρισας, έτσι ώστε να βοηθήσουν τη 16χρονη που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ να ξεπεράσει τη νόσο. Δυο οι διασωληνωμένοι στις ηλικίες 0 – 17 ετών, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

 

Ένα 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, καθώς νοσεί από κορονοϊό. Η αγωνία είναι στα ύψη για την υγεία της κοπέλας, η οποία δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τη νόσο και να επανέλθει. Η κατάστασή της προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, με τους γιατρούς να κάνουν αγώνα έτσι ώστε να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η 16χρονη φέρεται να έχει νοσήσει για δεύτερη φορά, καθώς και τον Οκτώβριο είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Τώρα, η ανήλικη νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να διασωληνωθεί. Οι γιατροί που παρακολουθούν τη 16χρονη επισημαίνουν πως η περίπτωσή της αποτελεί τρανή απόδειξη του γιατί πρέπει να εμβολιαστούν και τα παιδιά.

 

Η 16χρονη, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ανήλικη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα παιδιά ηλικίας 0 ως 17 ετών που βρίσκονται σε ΜΕΘ στην Ελλάδα είναι δυο. Συγκεκριμένα, η πρώτη διασωλήνωση ανήλικου σημειώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη έγινε πριν από μερικά 24ωρα, καθώς στα δεδομένα του ΕΟΔΥ αποτυπώθηκε στην ενημέρωση της 18ης Δεκεμβρίου.

Συνολικά, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 662 (60.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 80.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 545 (82.33%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 117 (17.67%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.666 ασθενείς.

 

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 359 (ημερήσια μεταβολή +8.13%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 346 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

16χρονη βοηθήσουν γιατροί Διάφορα δίνουν εισήχθη Λάρισα-Κορωνοιός:Μάχη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάκληση γνωστού ελληνικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:42
Αδιανόητο στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κατέβηκε για τουαλέτα και όλα πήγαν στραβα
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:39
Market Pass 2026: Ποιοι παίρνουν αυτόματα τα ψηφιακά voucher – Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά
Τρ, 27 Οκτ 2026 18:06
“Έρχονται” τα πάνω κάτω για ένα και μοναδικό ζώδιο το επόμενο διάστημα – Εξελίξεις…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:49
Μαζωνάκης: Αυτός είναι ο νέος συγκάτοικος του γιατρού στον Κορυδαλλό – Ποιος το περίμενε…
Τρ, 27 Οκτ 2026 17:41
Ποιος θα αγοράσει τη Pizza Fun;
Τρ, 27 Οκτ 2026 16:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.