Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νόρα Βαλσάμη: Ο γιος της δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της – Αγνώριστη η γνωστή ηθοποιός, μετά τον θάνατο του συζύγου της

Τρ, 31 Μαρ 2026 09:04

Κηδεία Μαρινέλλας: Ράκος η κόρη της στην Μητρόπολη – Καταρρακωμένη η οικογένεια…

Τρ, 31 Μαρ 2026 08:56

Μαρινέλλα: Tο τραγούδι που είχε ζητήσει για την κηδεία της η “μεγάλη κυρία” του ελληνικού τραγουδιού – Η τελευταία της επιθυμία

Δε, 30 Μαρ 2026 22:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάρισα-Κορωνοιός:Μάχη δίνουν οι γιατροί για να βοηθήσουν την 16χρονη που εισήχθη στη ΜΕΘ.

Κυ, 19 Δεκ 2021 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μάχη δίνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λάρισας, έτσι ώστε να βοηθήσουν τη 16χρονη που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ να ξεπεράσει τη νόσο. Δυο οι διασωληνωμένοι στις ηλικίες 0 – 17 ετών, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

 

Ένα 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, καθώς νοσεί από κορονοϊό. Η αγωνία είναι στα ύψη για την υγεία της κοπέλας, η οποία δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τη νόσο και να επανέλθει. Η κατάστασή της προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, με τους γιατρούς να κάνουν αγώνα έτσι ώστε να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η 16χρονη φέρεται να έχει νοσήσει για δεύτερη φορά, καθώς και τον Οκτώβριο είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό. Τώρα, η ανήλικη νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να διασωληνωθεί. Οι γιατροί που παρακολουθούν τη 16χρονη επισημαίνουν πως η περίπτωσή της αποτελεί τρανή απόδειξη του γιατί πρέπει να εμβολιαστούν και τα παιδιά.

 

Η 16χρονη, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ανήλικη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη λόγω κορονοϊού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα παιδιά ηλικίας 0 ως 17 ετών που βρίσκονται σε ΜΕΘ στην Ελλάδα είναι δυο. Συγκεκριμένα, η πρώτη διασωλήνωση ανήλικου σημειώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη έγινε πριν από μερικά 24ωρα, καθώς στα δεδομένα του ΕΟΔΥ αποτυπώθηκε στην ενημέρωση της 18ης Δεκεμβρίου.

Συνολικά, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 662 (60.9% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 80.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 545 (82.33%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 117 (17.67%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.666 ασθενείς.

 

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 359 (ημερήσια μεταβολή +8.13%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 346 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

16χρονη βοηθήσουν γιατροί Διάφορα δίνουν εισήχθη Λάρισα-Κορωνοιός:Μάχη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νόρα Βαλσάμη: Ο γιος της δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της – Αγνώριστη η γνωστή ηθοποιός, μετά τον θάνατο του συζύγου της
Τρ, 31 Μαρ 2026 09:04
Κηδεία Μαρινέλλας: Ράκος η κόρη της στην Μητρόπολη – Καταρρακωμένη η οικογένεια…
Τρ, 31 Μαρ 2026 08:56
Μαρινέλλα: Tο τραγούδι που είχε ζητήσει για την κηδεία της η “μεγάλη κυρία” του ελληνικού τραγουδιού – Η τελευταία της επιθυμία
Δε, 30 Μαρ 2026 22:26
Κακοκαιρία Erminio: H Αττική και δέκα Περιφέρειες σε κόκκινο συναγερμό! – Σε αυτές τις περιοχές η κατάσταση θα είναι απρόβλεπτη
Δε, 30 Μαρ 2026 22:19
Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός του θρυλικού σίριαλ…
Δε, 30 Μαρ 2026 22:12
Βόλος: Οικογενειακή τραγωδία βγαλμένη από ταινία! Συγκλονιστικό και που το ακούς! Με μια μέρα διαφορά τα 3 τους παιδιά έμειναν…
Δε, 30 Μαρ 2026 22:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.