Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάρισα: Στη ΜΕΘ 18χρονος μετά από τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – Τι λένε οι γονείς του για τη μοιραία σύγκρουση

Δε, 18 Δεκ 2023 16:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται 18χρονος, έπειτα από τροχαίο που είχε με το ηλεκτρικό του πατίνι. Ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οπως αναφέρει το ertnews.gr, ο νεαρός όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο, στη συνοικία της Φιλιππούπολης.

Αμέσως μεταφέρθηκε στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Ο 18χρονος υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση και ήδη οι γιατροί βρίσκονται στη διαδικασία αποσωλήνωσής του.

«Έκανε χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ευτυχώς το παιδί δείχνει σημάδια βελτίωσης» είπε ο πατέρας του, μιλώντας στο newsit.gr.

Ακόμα, οι ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

«Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο», τονίζει ο πατέρας του 18χρονου στο newsit.gr.

Και προσθέτει: «δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Στο newsit.gr μίλησε και η μητέρα του 18χρονου πριν ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους. «Δεν ξέρουμε ακόμα. Ούτε για το περιστατικό ξέρουμε πράγματα, μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το παιδί. Μακάρι να πηγαίνει καλύτερα».

– 18χρονος από για γονείς Διάφορα ηλεκτρικό Λάρισα: λένε με ΜΕΘ μετά μοιραία οι πατίνι στη σύγκρουση τι του τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.