Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαύρο Φεγγάρι στις 23 Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή του

Τρ, 19 Αυγ 2025 22:05

Δείτε πώς έγινε το δυστύχημα στο Γουδί – Συγκλονίζει μαρτυρία για τον ασθενή που βρήκε τραγικό τέλος μέσα στο ασθενοφόρο

Τρ, 19 Αυγ 2025 22:02

Νεκρός σε ελληνική πλαζ πρώην Έλληνας αθλητής στίβου

Τρ, 19 Αυγ 2025 21:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λάρισα: Στη ΜΕΘ 18χρονος μετά από τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – Τι λένε οι γονείς του για τη μοιραία σύγκρουση

Δε, 18 Δεκ 2023 16:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται 18χρονος, έπειτα από τροχαίο που είχε με το ηλεκτρικό του πατίνι. Ο άτυχος νεαρός συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οπως αναφέρει το ertnews.gr, ο νεαρός όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο, στη συνοικία της Φιλιππούπολης.

Αμέσως μεταφέρθηκε στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Ο 18χρονος υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση και ήδη οι γιατροί βρίσκονται στη διαδικασία αποσωλήνωσής του.

«Έκανε χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ευτυχώς το παιδί δείχνει σημάδια βελτίωσης» είπε ο πατέρας του, μιλώντας στο newsit.gr.

Ακόμα, οι ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

«Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο», τονίζει ο πατέρας του 18χρονου στο newsit.gr.

Και προσθέτει: «δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Στο newsit.gr μίλησε και η μητέρα του 18χρονου πριν ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους. «Δεν ξέρουμε ακόμα. Ούτε για το περιστατικό ξέρουμε πράγματα, μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το παιδί. Μακάρι να πηγαίνει καλύτερα».

– 18χρονος από για γονείς Διάφορα ηλεκτρικό Λάρισα: λένε με ΜΕΘ μετά μοιραία οι πατίνι στη σύγκρουση τι του τροχαίο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαύρο Φεγγάρι στις 23 Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή του
Τρ, 19 Αυγ 2025 22:05
Δείτε πώς έγινε το δυστύχημα στο Γουδί – Συγκλονίζει μαρτυρία για τον ασθενή που βρήκε τραγικό τέλος μέσα στο ασθενοφόρο
Τρ, 19 Αυγ 2025 22:02
Νεκρός σε ελληνική πλαζ πρώην Έλληνας αθλητής στίβου
Τρ, 19 Αυγ 2025 21:56
Κρήτη: Σοκαριστικό περιστατικό – 30χρονη μπήκε σε ταξί, ο ταξιτζής την πήγε σε απομακρυσμένο μέρος και…
Τρ, 19 Αυγ 2025 13:36
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πέθανε ο…
Τρ, 19 Αυγ 2025 13:33
Τροχαίο στην Εγνατία: Ανατριχιάζει αυτόπτης μάρτυρας για τους ανθρώπους που απανθρακώθηκαν – Τους ακούγαμε που εκλιπαρούσαν και…
Τρ, 19 Αυγ 2025 11:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.