Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:54

Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!

Τρ, 26 Μάι 2026 08:50

Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…

Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λαζανάς σε ΣΚΑΪ για τις εκταφές νεκρών από covid .Είμαστε τρελοκομείο.

Τε, 22 Σεπ 2021 11:49 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τα μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία, ο κ. Λαζανάς τόνισε ότι είναι υπό σκέψη και μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν από την επιτροπή των Ειδικών. Για την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

 

Για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν αρνητές που ακόμη και ενώ νοσηλεύονται αρνούνται ότι έχουν κορωνοϊό, μίλησε ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής Μάριος Λαζανάς, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

 

Όπως είπε, γιατροί τραβιούνται στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια μετά από μηνύσεις και δυστυχώς «αν σου συμβεί οτιδήποτε από αυτά πρέπει να τρέχεις μόνος σου, με τους δικούς σου δικηγόρους».

 

Αίσθηση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι στην Αθήνα έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις αποφάσεις δικαστηρίου για εκταφές νεκρών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πέθαναν από Covid-19.

 

 

«Είμαστε τρελοκομείο πια», είπε ο κ. Λαζανάς προσθέτοντας ότι εκτός από την υπογραφή γιατρού σε έναν θάνατο, υπάρχουν σειρά ιατρικών εγγράφων και εξετάσεων και δεν λαμβάνεται υπόψη τίποτα από αυτά.

 

Μπορεί να αναθεωρηθούν άμεσα τα μέτρα στα σχολεία

Για τα μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία, ο κ. Λαζανάς τόνισε ότι είναι υπό σκέψη και μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν. Ανέφερε συγκεκριμένα το μέτρο «50+1» δηλαδή το κλείσιμο τμήματος μόνο εάν μολυνθούν με κορωνοϊό πάνω από τους μισούς μαθητές, λέγοντας ότι μπορεί να αναθεωρηθεί.

 

Τι θα γίνει στη Βόρεια Ελλάδα

Για την επιδημιολογική επιβάρυνση στη Βόρεια Ελλάδα, ο λοιμωξιολόγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης επιπρόσθετων μέτρων εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, ότι λαμβάνονται μέτρα ώστε να μην χρειαστεί και ότι η προσπάθεια όλων είναι τα μαγαζιά και η οικονομία να λειτουργεί.

Πηγή: skai.gr

«Είμαστε εκταφές Λαζανάς νεκρών ΣΚΑΪ: τρελοκομείο.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις: Ανατροπή-ανάσα για αυτούς τους συνταξιούχους! «Κλείδωσε» οριστικά…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:54
Ξεχάστε τα 2 λίτρα νερού, που πρέπει να πίνουμε! Το σημάδι που δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά!
Τρ, 26 Μάι 2026 08:50
Χολαργός: Ματωμένη νύχτα! “Βοήθειααα” Πυροβόλησε τη σύζυγό του και μετά φρίκη…
Τρ, 26 Μάι 2026 08:46
26 Μαΐου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν και ξεκλειδώνουν μία κλειστή πόρτα! Το 3ο θα δεχτεί σημαντικό τηλεφώνημα!
Δε, 25 Μάι 2026 23:33
Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί
Δε, 25 Μάι 2026 23:28
Διπλό το «χτύπημα» για τον Τραϊανό Δέλλα, μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα! Σήμερα, έχασε και τον…
Δε, 25 Μάι 2026 18:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.