Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος…

Τρ, 2 Ιούν 2026 12:46

Ελλάδα: Συναγερμός! Ξεβράστηκε σε ελληνική παραλία μία…(Βίντεο)

Τρ, 2 Ιούν 2026 11:29

Αργίες 2026: Πότε είναι τα επόμενα τριήμερα και τι μέρα είναι ο Δεκαπενταύγουστος

Τρ, 2 Ιούν 2026 08:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λαζανάς σε ΣΚΑΪ για τις εκταφές νεκρών από covid .Είμαστε τρελοκομείο.

Τε, 22 Σεπ 2021 11:49 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τα μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία, ο κ. Λαζανάς τόνισε ότι είναι υπό σκέψη και μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν από την επιτροπή των Ειδικών. Για την κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

 

Για τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν αρνητές που ακόμη και ενώ νοσηλεύονται αρνούνται ότι έχουν κορωνοϊό, μίλησε ο λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής Μάριος Λαζανάς, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

 

Όπως είπε, γιατροί τραβιούνται στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια μετά από μηνύσεις και δυστυχώς «αν σου συμβεί οτιδήποτε από αυτά πρέπει να τρέχεις μόνος σου, με τους δικούς σου δικηγόρους».

 

Αίσθηση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι στην Αθήνα έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις αποφάσεις δικαστηρίου για εκταφές νεκρών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι πέθαναν από Covid-19.

 

 

«Είμαστε τρελοκομείο πια», είπε ο κ. Λαζανάς προσθέτοντας ότι εκτός από την υπογραφή γιατρού σε έναν θάνατο, υπάρχουν σειρά ιατρικών εγγράφων και εξετάσεων και δεν λαμβάνεται υπόψη τίποτα από αυτά.

 

Μπορεί να αναθεωρηθούν άμεσα τα μέτρα στα σχολεία

Για τα μέτρα που εφαρμόζονται στα σχολεία, ο κ. Λαζανάς τόνισε ότι είναι υπό σκέψη και μπορεί άμεσα να αναθεωρηθούν. Ανέφερε συγκεκριμένα το μέτρο «50+1» δηλαδή το κλείσιμο τμήματος μόνο εάν μολυνθούν με κορωνοϊό πάνω από τους μισούς μαθητές, λέγοντας ότι μπορεί να αναθεωρηθεί.

 

Τι θα γίνει στη Βόρεια Ελλάδα

Για την επιδημιολογική επιβάρυνση στη Βόρεια Ελλάδα, ο λοιμωξιολόγος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης επιπρόσθετων μέτρων εάν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, ότι λαμβάνονται μέτρα ώστε να μην χρειαστεί και ότι η προσπάθεια όλων είναι τα μαγαζιά και η οικονομία να λειτουργεί.

Πηγή: skai.gr

«Είμαστε εκταφές Λαζανάς νεκρών ΣΚΑΪ: τρελοκομείο.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος…
Τρ, 2 Ιούν 2026 12:46
Ελλάδα: Συναγερμός! Ξεβράστηκε σε ελληνική παραλία μία…(Βίντεο)
Τρ, 2 Ιούν 2026 11:29
Αργίες 2026: Πότε είναι τα επόμενα τριήμερα και τι μέρα είναι ο Δεκαπενταύγουστος
Τρ, 2 Ιούν 2026 08:56
Γυναικοκτονία Καλαμάτα: Τι δεν “κολλάει” σε αστυνομικούς και γιατρούς – Τι υποψιάζονται για τα παιδιά
Τρ, 2 Ιούν 2026 08:54
Τρίτη 2 Ιουνίου:Το σκηνικό αλλάζει και 3 ζώδια παίρνουν το πράσινο φως
Τρ, 2 Ιούν 2026 00:12
Ντελιβεράς παίζει Μητροπάνο σε πιάνο στο μετρό του Συντάγματος και μαγεύει το πλήθος – Δείτε βίντεο
Δε, 1 Ιούν 2026 23:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.