Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη

Πα, 1 Μάι 2026 23:51

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!

Πα, 1 Μάι 2026 22:48

Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό

Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λένα Ζευγαρά:Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια.Ο αφόρητος πόνος…….

Κυ, 4 Δεκ 2022 19:23 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης, όμως, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο που πόσταρε στο Instagram, η ίδια ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόηση κι ανανέωσε το ραντεβού τους για το μέλλον, καθώς η εμφάνιση θα προγραμματιστεί άμεσα σε νέα ημερομηνία.

«Ευχαριστώ για την κατανόηση και την αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας αλλά δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία!», έγραψε στο Instagram η Λένα Ζευγαρά.

Στα βίντεο που ακολούθησαν σε insta stories, εξήγησε τι συνέβη: «Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Όπως είδαμε μέσα από το προηγούμενο στόρι, πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα αναρρώνω. Έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Θέλω να ξεκινήσω με ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα με ευχές για την υγεία μου. Μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια και ήσασταν δίπλα μου έστω και με γραπτά μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ την επιχείρηση Άνοδος γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε το τι θα γίνει στη δουλειά. Με πήγανε αμέσως στην κλινική όπου έκανε και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω να πω ευχαριστώ και σε όλους εσάς που βρεθήκατε στο Άνοδος και περιμένατε να έρθω. Το προσπάθησα πολύ να είμαι παρούσα.

Συγκεκριμένα είπα στη νοσηλευτρία να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περιμένει ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, μου ήταν πολύ δύσκολο. Σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου από τον πόνο. Παρόλα αυτά είμαι εδώ, είμαι καλύτερα κι είμαι έτοιμη να δώσουμε νέα ημερομηνία για τη συνάντησή μας στην Κρήτη. Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που θα έρθω και θα τραγουδάμε μέχρι να ξημερώσει».

αφόρητος Διάφορα Ζευγαρά:Στο λενα Νοσοκομείο πόνος…….. τραγουδίστρια.Ο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη
Πα, 1 Μάι 2026 23:51
Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!
Πα, 1 Μάι 2026 22:48
Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό
Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 13χρονου στην Ηλεία – Ο πατέρας του είχε βάλει στο πατίνι…
Πα, 1 Μάι 2026 22:28
Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε σκάλα με δημοσιογράφους – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 1 Μάι 2026 19:52
Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν γεμάτο το πορτοφόλι τους μέχρι το καλοκαίρι – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” αφθονία!
Πα, 1 Μάι 2026 18:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.