Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δολοφονία στην Κρήτη: H στιγμή που ο 20χρονος Νικήτας σωριάζεται στην άσφαλτο! Ουρλιαχτά και φρίκη…(Βίντεο)

Τε, 6 Μάι 2026 22:23

Ελλάδα: Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί! Το τσουρέκι τους έκλεισε το σπίτι!

Τε, 6 Μάι 2026 21:41

Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Μακάβριο εύρημα σε φρεάτιο! Πήρε τηλέφωνο και…

Τε, 6 Μάι 2026 21:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λευκάδα:Συγκλονίζουν οι λεπτρομέρειες για το δυστήχημα με θύμα έναν 4χρονο.Το άτυχο παιδί είχε προβλήματα οράσεως.

Σα, 8 Οκτ 2022 16:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (07.10.2022), γύρω στις 9, όταν το τρακτέρ του 30χρονου πατέρα, αλβανικής καταγωγής, ανατράπηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 4 ετών γιος του.

Πάνω στο τρακτέρ βρισκόταν επίσης ο 30χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά και ο 16χρονος αδερφός της μητέρας του άτυχου αγοριού, ο οποίος υπεβλήθη σε χειρουργείο και είναι καλά στην υγεία του. Στο χωριό της Καρυάς είναι όλοι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καρυάς, Σπύρος Κατωπόδης, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στο χωριό. Ο πατέρας ασχολείται με αγροτικά και έχει ένα τρακτέρ. Το πήρε μαζί του το παιδί και έγινε το ατύχημα, καταπλακώθηκε το παιδί και χτύπησε και ο κουνιάδος του. Ο 16χρονος κουνιάδος του δουλεύει μαζί του στα χωράφια. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη».

Στη συνέχεια, μας μεταφέρει ότι «το παιδάκι είχε κάποια προβλήματα οράσεως από όταν γεννήθηκε και προφανώς το πήρε μαζί του για να βγει λίγο από το σπίτι. Δεν το έπαιρνε συνέχεια μαζί του στις δουλειές, ο άνθρωπος το πρόσεχε το παιδί του, σαν τα μάτια του. Τώρα τι έγινε και συνέβη αυτό το κακό δεν ξέρουμε. Ο 16χρονος έχει κάποια σπασίματα, έκανε χειρουργείο και είναι καλά».

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.

4χρονο.Το άτυχο Διάφορα δυστήχημα είχε έναν Θύμα λεπτρομέρειες Λευκάδα:Συγκλονίζουν οράσεως. Παιδί προβλήματα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δολοφονία στην Κρήτη: H στιγμή που ο 20χρονος Νικήτας σωριάζεται στην άσφαλτο! Ουρλιαχτά και φρίκη…(Βίντεο)
Τε, 6 Μάι 2026 22:23
Ελλάδα: Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί! Το τσουρέκι τους έκλεισε το σπίτι!
Τε, 6 Μάι 2026 21:41
Έκτακτο – Ελλάδα: Φρίκη! Μακάβριο εύρημα σε φρεάτιο! Πήρε τηλέφωνο και…
Τε, 6 Μάι 2026 21:38
Έκτακτο – Ελλάδα: Συναγερμός σε νοσοκομείο! “Πάγωσαν” οι γιατροί – Έφτασε με το αυτοκίνητό του και είχε μέσα…
Τε, 6 Μάι 2026 19:24
Ελλάδα: Σοκαριστικό και πρωτοφανές περιστατικό με μοναχό! Αφού τον έβαλαν σε ασθενοφόρο…
Τε, 6 Μάι 2026 14:24
Αυτά τα 3 ζώδια, ευνοούνται οικονομικά, μετά τα 50, από το Σύμπαν
Τε, 6 Μάι 2026 12:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.