Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:24

Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λευτέρης Λαζάρου: Έτσι έφτιαξε το δείπνο για το Προεδρικό Μέγαρο – Τα μυστικά και οι δυσκολίες

Πε, 25 Μαρ 2021 15:28 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να μαγειρέψει στο επίσημο δείπνο των υψηλών προσκεκλημένων της κυβέρνησης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρης Λαζάρου

Ο κ. Λαζάρου αναφέρθηκε στα μυστικά του μενού με τα πολλά και διαφορετικά πιάτα που σχεδίασε σε συνεννόηση με την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Σε ένα τέτοιο δείπνο δεν είναι ευχάριστο να τρώμε σκόρδο, οπότε δεν κάναμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Το σκόρδο δεν το χρησιμοποιούμε στα επίσημα γεύματα. Ο στόχος ήταν να χωρέσω την Ελλάδα στα πιάτα μου όσο περισσότερο μπορώ. Αυτή είναι η χώρα μου, η πατρίδα που με ζει», είπε ο κ. Λαζάρου.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του δείπνου δεν είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους προσκεκλημένους, και τους μίλησε μόνο όταν έφευγαν.

«Το μπισκότο σουπιάς ήταν ένα καλωσόρισμα για να προετοιμάσει τους γευστικούς κάλυκες για το γεύμα. Ο κιμάς γαρίδας με φύλλο λάχανου μοιάζει με τα ντολμαδάκια αλλά είναι τυλιγμένος αλλιώς. Είναι ένα εξαιρετικό πιάτο για να τιμήσουμε τη θάλασσα», σημείωσε ο κ. Λαζάρου αναφορικά με το μενού.

«Και νηστεία να μην είχαμε, ψάρι θα έκανα. Τα πιάτα δεν ήταν νηστίσιμα. Ήταν ένα μενού στηριγμένο στα ελληνικά προϊόντα. Το χριστόψαρο επιλέχθηκε γιατί δεν αφυδατώνεται. Είναι ένα εξαιρετικό ψάρι και το βρίσκεις εύκολα αυτή την περίοδο. Μπορείς να το μαγειρέψεις όπως θες. Στο συγκεκριμένο μενού ήταν με χειμωνιάτικες ρίζες», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή να με επιλέξει η Προεδρία της Δημοκρατίας να μαγειρέψω για αυτό το σημαντικό δείπνο. Θέλω να την ευχαριστήσω πολύ» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «είναι μια γιορτή που θα μπορούσαμε να την έχουμε χαρεί πολύ περισσότερο, αλλά λόγω της κατάστασης δυστυχώς δεν την ευχαριστηθήκαμε».
Πηγή newsbomb

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Η στιγμή που συλλαμβάνουν την Έλενα Τοπαλίδου – ” Πήγε στην τ@@@@@ και..”
Πα, 5 Ιούν 2026 23:05
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.