Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
ΝΕΑ

Υπόθεση Πάτρα-Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση:Αυτό ζητούν οι ιατροδικαστές για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.Τι υποπτεύονται.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:36 ΜΜ

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:32 ΜΜ

Παναγιώτης Καλέσης:Ο άνθρωπος που είχαν όλοι για νεκρό.Γιατί περιπλανιόταν για 51 μέρες στον Όλυμπο.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:29 ΜΜ
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • TV
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
Net-time.gr

Λευτέρης Λαζάρου: Έτσι έφτιαξε το δείπνο για το Προεδρικό Μέγαρο – Τα μυστικά και οι δυσκολίες

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 3:28 ΜΜ Διάφορα
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να μαγειρέψει στο επίσημο δείπνο των υψηλών προσκεκλημένων της κυβέρνησης για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Λευτέρης Λαζάρου

Ο κ. Λαζάρου αναφέρθηκε στα μυστικά του μενού με τα πολλά και διαφορετικά πιάτα που σχεδίασε σε συνεννόηση με την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Σε ένα τέτοιο δείπνο δεν είναι ευχάριστο να τρώμε σκόρδο, οπότε δεν κάναμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Το σκόρδο δεν το χρησιμοποιούμε στα επίσημα γεύματα. Ο στόχος ήταν να χωρέσω την Ελλάδα στα πιάτα μου όσο περισσότερο μπορώ. Αυτή είναι η χώρα μου, η πατρίδα που με ζει», είπε ο κ. Λαζάρου.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια του δείπνου δεν είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους προσκεκλημένους, και τους μίλησε μόνο όταν έφευγαν.

«Το μπισκότο σουπιάς ήταν ένα καλωσόρισμα για να προετοιμάσει τους γευστικούς κάλυκες για το γεύμα. Ο κιμάς γαρίδας με φύλλο λάχανου μοιάζει με τα ντολμαδάκια αλλά είναι τυλιγμένος αλλιώς. Είναι ένα εξαιρετικό πιάτο για να τιμήσουμε τη θάλασσα», σημείωσε ο κ. Λαζάρου αναφορικά με το μενού.

«Και νηστεία να μην είχαμε, ψάρι θα έκανα. Τα πιάτα δεν ήταν νηστίσιμα. Ήταν ένα μενού στηριγμένο στα ελληνικά προϊόντα. Το χριστόψαρο επιλέχθηκε γιατί δεν αφυδατώνεται. Είναι ένα εξαιρετικό ψάρι και το βρίσκεις εύκολα αυτή την περίοδο. Μπορείς να το μαγειρέψεις όπως θες. Στο συγκεκριμένο μενού ήταν με χειμωνιάτικες ρίζες», συνέχισε στο ίδιο θέμα.

«Για εμένα ήταν μεγάλη τιμή να με επιλέξει η Προεδρία της Δημοκρατίας να μαγειρέψω για αυτό το σημαντικό δείπνο. Θέλω να την ευχαριστήσω πολύ» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «είναι μια γιορτή που θα μπορούσαμε να την έχουμε χαρεί πολύ περισσότερο, αλλά λόγω της κατάστασης δυστυχώς δεν την ευχαριστηθήκαμε».
Πηγή newsbomb

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση Πάτρα-Νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση:Αυτό ζητούν οι ιατροδικαστές για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.Τι υποπτεύονται.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:36 ΜΜ

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:32 ΜΜ

Παναγιώτης Καλέσης:Ο άνθρωπος που είχαν όλοι για νεκρό.Γιατί περιπλανιόταν για 51 μέρες στον Όλυμπο.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:29 ΜΜ

Γιώργος Καραϊβάζ:Δραματική εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του.Η υπόθεση που φαινόταν εύκολη αλλά….

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 10:03 ΜΜ

Ευλογιά των πιθήκων-Ελλάδα:Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα.Που εντοπίστηκε,ποια είναι τα συμπτώματα και γιατί θα μεταφερθεί ο ασθενής σε ειδική κάψουλα.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 9:32 ΜΜ

Σία Κοσιώνη:Η τρυφερή ανάρτηση για τον Μπακογιάννη και την γιορτή του που απέσπασε βροχή σχολίων.

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 9:28 ΜΜ
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2022 net-time.gr Designed by EUROFIGURE.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε. Πατήστε Esc για ακύρωση.