Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε, πριν από λίγο, τι κατανάλωσε μόνη της η Μυρτώ – Γιατί το έκρυβαν;

Πε, 23 Απρ 2026 18:37

Ανατρέπονται όλα για 4 ζώδια! Όσα είχαν “κολλήσει” το προηγούμενο διάστημα θα “ρέουν” σαν νερό

Πε, 23 Απρ 2026 16:31

Ελλάδα: Ανατριχιαστικό περιστατικό με φίλες! Πώς κατέληξε η μία σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Πε, 23 Απρ 2026 15:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Με κλάματα η Μιλλούση στη Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις Πετρούνια

Πα, 22 Οκτ 2021 17:32 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η αντίδραση από την Βασιλική Μιλλούση στις δηλώσεις που έκανε ο αγαπημένος της, Λευτέρης Πετρούνιας.

Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία και διευκρίνισε πλήρως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day της Παρασκευής.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha πρόδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής πως επικοινώνησε με την σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλλούση και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

 

«Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, «δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε». Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Και εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό και ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για να συνομιλήσει, στη συνέχεια, με την αθλήτρια στον αέρα της εκπομπής της.

Η Βασιλική Μιλλούση τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Λευτέρης πέρα από κάθε επιτυχία είναι καλός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση σε μια συνέντευξη που όλοι μας, είμαι σίγουρη, έχουμε έρθει σε αυτή την κατάσταση.Να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που έχεις περάσει ένα βράδυ, είναι αργά και είσαι κουρασμένος να σου κάνουν μια τόσο σημαντική ερώτηση. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και στη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας».
«Είμαι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Νομίζω πως πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου. Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει» συμπλήρωσε η αθλήτρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

δηλώσεις Κλάματα Λευτέρης Μιλλούση: Πετρούνια Πετρούνιας Τσιμτσιλή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε, πριν από λίγο, τι κατανάλωσε μόνη της η Μυρτώ – Γιατί το έκρυβαν;
Πε, 23 Απρ 2026 18:37
Ανατρέπονται όλα για 4 ζώδια! Όσα είχαν “κολλήσει” το προηγούμενο διάστημα θα “ρέουν” σαν νερό
Πε, 23 Απρ 2026 16:31
Ελλάδα: Ανατριχιαστικό περιστατικό με φίλες! Πώς κατέληξε η μία σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Πε, 23 Απρ 2026 15:27
Δεν έχει ξαναγίνει! Πεδίο μάχης το πλατό! Τα πήρε με τον Παπανώτα και πέταξε το κινητό στο…
Πε, 23 Απρ 2026 11:46
Ευρώπη-Έκτακτο: Πολλοί τραυματίες! Συγκρούστηκαν τρένα στη…
Πε, 23 Απρ 2026 09:13
Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν τον Νοέμβριο αύξηση!
Πε, 23 Απρ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.