Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανακαλείται τυρί του τοστ μεγάλης Ελληνικής εταιρείας – Είναι το…

Τρ, 5 Μάι 2026 15:41

Δεν φεύγει το λίπος στην κοιλιά; Το λάθος που κάνουμε στη δίαιτα

Τρ, 5 Μάι 2026 15:34

Μάιος: 4 ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις! Θα αλλάξει η ζωή τους

Τρ, 5 Μάι 2026 13:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα:Αυτός είναι ο μουσικοσυνθέτης που δούλευε μέχρι αργά στην εταιρεία και έζησε τον τρόμο στα χέρια των κουκουλοφόρων

Τε, 8 Ιούν 2022 12:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Μάριος Ψιμόπουλος είναι ο μουσικοσυνθέτης που έζησε τον τρόμο όταν ληστές εισέβαλαν στα γραφεία της μεγάλης δισκογραφικής εταιρείας στη Βούλα.

Ο συνθέτης εργαζόταν στο στούντιο που βρίσκεται στο υπόγειο και ήρθε αντιμέτωπος με τους κουκουλοφόρους οι οποίοι τον απείλησαν με κατσαβίδι, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Ο Μάριος Ψιμόπουλος τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο ίδιος καταθέτει στην Αστυνομία σχετικά με όσα έζησε τα ξημερώματα.

Ο Μάριος Ψιμόπουλος συνηθίζει να ξενυχτά στο στούντιο.

Οι δύο δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φορούσαν χειρουργικές μάσκες, μπήκαν στο κτίριο από ανασφάλιστο παράθυρο του ισογείου. Στη συνέχεια έψαξαν όλους τους ορόφους και βρήκαν τέσσερα χρηματοκιβώτια. Άρπαξαν το ένα από αυτά (μεσαίου μεγέθους) και παραβίασαν τα υπόλοιπα. Oι Αρχές “ξεσκονίζουν” τις κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τυχόν κινήσεις των ληστών.
Μάριος Ψιμόπουλος: Οι επιτυχίες που έχουν την υπογραφή του
Το όνομά του κρύβεται πίσω από γνωστές επιτυχίες όπως το πρόσφατο hit “Δυνατά” που τραγουδά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

«Ήταν δυνατό hit το “Δυνατά” του Πιτσίνιαγκα και είμαι χαρούμενος που μέσα από αυτό έκανε επιτυχία ο Στέφανος» ανέφερε ο Μάριος Ψιμόπουλος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega τονίζοντας πως «είναι ένα τραγούδι που φτιάχτηκε γιατί ο κόσμος θέλει πιο διασκεδαστικά πράγματα».

«Στην καριέρα μου τα περισσότερα τραγούδια μου τα έδινα σε νέους καλλιτέχνες: ο Σαρμπέλ με το “Σοκολάτα”, η Γιάννα Τερζή με το “Που και που”, με τον Γιαννιά ξεκινήσαμε μαζί» έλεγε ο μουσικοσυνθέτης, τονίζοντας ότι το δυνατότερό του κομμάτι ήταν το «Ομολογώ» του Βαλάντη.

Oι Αρχές “ξεσκονίζουν” τις κάμερες της περιοχής που μπορεί να έχουν καταγράψει τυχόν κινήσεις των ληστών.

«Είναι αργά Βούλα:Αυτός Διάφορα δισκογραφική δούλευε έζησε εταιρεία κουκουλοφόρων ληστεία μέχρι μουσικοσυνθέτης στην τρόμο χέρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακαλείται τυρί του τοστ μεγάλης Ελληνικής εταιρείας – Είναι το…
Τρ, 5 Μάι 2026 15:41
Δεν φεύγει το λίπος στην κοιλιά; Το λάθος που κάνουμε στη δίαιτα
Τρ, 5 Μάι 2026 15:34
Μάιος: 4 ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις! Θα αλλάξει η ζωή τους
Τρ, 5 Μάι 2026 13:22
Γνωστός Έλληνας σεισμολόγος προειδοποιεί! “Επιμένω ότι θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός” – Ποια περιοχή της χώρας είναι στο “κόκκινο”
Τρ, 5 Μάι 2026 12:36
Δήλωση “σεισμός” Χρυσοχοΐδη για πατίνια – “Έρχεται” νόμος – Απαγορεύεται να βγαίνουν στους δρόμους…
Τρ, 5 Μάι 2026 11:06
Ο «σιωπηλός κίνδυνος» στο ντουλάπι σας – Μην το καταναλώσετε εάν παρατηρήσετε αυτά τα 6 σημάδια
Τρ, 5 Μάι 2026 08:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.