Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13

Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Αυτοί είναι οι δράστες

Τρ, 14 Σεπ 2021 19:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κι ενώ έχουν ήδη γίνει δέκα προσαγωγές από την αστυνομία, το newsit.gr παρουσιάζει μια φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία απεικονίζονται οι δύο δράστες λίγο πριν την ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 14.09.2021, σε τράπεζα στην Μητροπόλεως, στην «καρδιά» της Αθήνας.

 

Στην εικόνα φαίνονται οι ληστές να περιμένουν να βγουν από την τράπεζα. Και οι δύο φορούν βερμούδες, ενώ ο ένας φορά καπέλο, μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και γυαλιά μυωπίας.

 

Ο δεύτερος έχει κι ένα σακίδιο πλάτης, ενώ στην εικόνα δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατάφεραν να φύγουν με «λεία» 13.000 ευρώ.

 

Δείτε την εικόνα του newsit.gr

 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό -σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ- πως έγιναν δέκα προσαγωγές για την ληστεία στην τράπεζα.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας.

 

«Ταυτοποίηση»

Επιπρόσθετα, στην ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega πρόκειται για γνώριμους των Αρχών.

 

Ο ένας φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών, γνωστός για την αντιεξουσιαστική του δράση, κι ο έτερος ληστής γνωστός ποινικός, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.

 

Θυμίζουμε πως έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ και πιστόλι, οι δύο άνδρες αιφνιδίασαν τους πολίτες και τους υπαλλήλους της τράπεζας κι αφού τους ακινητοποίησαν, πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν με τα πόδια!

 

Εν τω μεταξύ, μάρτυρας που βρισκόταν στην τράπεζα την ώρα της ληστείας, όσο έμειναν στο υποκατάστημα οι ένοπλοι, είπε πως έβριζαν το πολιτικό σύστημα. «Γ@@μ τον Μητσοτάκη και αυτούς που σας κυβερνάνε» έλεγαν σύμφωνα με τον ίδιο.

Πηγή newsit.gr

«Είναι Αυτοί Διάφορα δράστες ληστεία Μητροπόλεως: τράπεζα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06
Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Καιρός: Πάσχα με κρύο και βροχές – Η πρώτη εκτίμηση γνωστού μετεωρολόγου – Ποιες μέρες θα κρατήσουμε ομπρέλα
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:10
Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.