Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν προσωπική «Ανάσταση» το Πάσχα – Τέρμα τα εμπόδια, “ανοίγουν” πόρτες!

Τε, 8 Απρ 2026 12:38

Φρίκη στη Λάρισα! Τραγικές σκηνές σε σπίτι! Οι Αρχές όταν άνοιξαν την κλειστή πόρτα αποκάλυψαν το δράμα…

Τε, 8 Απρ 2026 11:49

Συνταγή για πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα -Το μυστικό για να βγουν λουκούμι

Τε, 8 Απρ 2026 09:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Αυτοί είναι οι δράστες

Τρ, 14 Σεπ 2021 19:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Κι ενώ έχουν ήδη γίνει δέκα προσαγωγές από την αστυνομία, το newsit.gr παρουσιάζει μια φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία απεικονίζονται οι δύο δράστες λίγο πριν την ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 14.09.2021, σε τράπεζα στην Μητροπόλεως, στην «καρδιά» της Αθήνας.

 

Στην εικόνα φαίνονται οι ληστές να περιμένουν να βγουν από την τράπεζα. Και οι δύο φορούν βερμούδες, ενώ ο ένας φορά καπέλο, μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό και γυαλιά μυωπίας.

 

Ο δεύτερος έχει κι ένα σακίδιο πλάτης, ενώ στην εικόνα δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατάφεραν να φύγουν με «λεία» 13.000 ευρώ.

 

Δείτε την εικόνα του newsit.gr

 

Νωρίτερα, έγινε γνωστό -σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ- πως έγιναν δέκα προσαγωγές για την ληστεία στην τράπεζα.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής αντιεξουσιαστή που είχε συλληφθεί προ μερικών ετών για κατοχή οπλοστασίου στην Αθήνα και για ληστρικές επιθέσεις σε άλλες περιοχές της χώρας.

 

«Ταυτοποίηση»

Επιπρόσθετα, στην ταυτοποίηση των δραστών της ληστείας φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega πρόκειται για γνώριμους των Αρχών.

 

Ο ένας φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών, γνωστός για την αντιεξουσιαστική του δράση, κι ο έτερος ληστής γνωστός ποινικός, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία με την παραβατική του συμπεριφορά.

 

Θυμίζουμε πως έχοντας στα χέρια τους καλάσνικοφ και πιστόλι, οι δύο άνδρες αιφνιδίασαν τους πολίτες και τους υπαλλήλους της τράπεζας κι αφού τους ακινητοποίησαν, πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν με τα πόδια!

 

Εν τω μεταξύ, μάρτυρας που βρισκόταν στην τράπεζα την ώρα της ληστείας, όσο έμειναν στο υποκατάστημα οι ένοπλοι, είπε πως έβριζαν το πολιτικό σύστημα. «Γ@@μ τον Μητσοτάκη και αυτούς που σας κυβερνάνε» έλεγαν σύμφωνα με τον ίδιο.

Πηγή newsit.gr

«Είναι Αυτοί Διάφορα δράστες ληστεία Μητροπόλεως: τράπεζα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που θα κάνουν προσωπική «Ανάσταση» το Πάσχα – Τέρμα τα εμπόδια, “ανοίγουν” πόρτες!
Τε, 8 Απρ 2026 12:38
Φρίκη στη Λάρισα! Τραγικές σκηνές σε σπίτι! Οι Αρχές όταν άνοιξαν την κλειστή πόρτα αποκάλυψαν το δράμα…
Τε, 8 Απρ 2026 11:49
Συνταγή για πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα -Το μυστικό για να βγουν λουκούμι
Τε, 8 Απρ 2026 09:25
Θεσσαλονίκη: Φρικτό περιστατικό! Ξύπνησε καταλάθος το παιδί τους και ο σύζυγός της…
Τε, 8 Απρ 2026 08:40
Τι τρώμε τη Μεγάλη Τετάρτη, την πιο αυστηρή ημέρα νηστείας
Τε, 8 Απρ 2026 08:33
3 ζώδια κάνουν την ανατροπή τη Mεγάλη Τετάρτη! “Σπάνε” τα δεσμά του παρελθόντος!
Τε, 8 Απρ 2026 00:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.