Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS

Πε, 25 Ιούν 2026 15:55

Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)

Πε, 25 Ιούν 2026 15:51

Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία

Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστές έδεσαν με καλώδιο και χτύπησαν με γκλομπ τον πρώην ιδιοκτήτη της Μαρσέιγ

Κυ, 4 Απρ 2021 15:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν: ο επιχειρηματίας και πρώην υπουργός, Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του δέχθηκαν επίθεση τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή από τέσσερις άνδρες, που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γαλλία, προτού τραπούν σε φυγή, έχοντας κλέψει κοσμήματα.

Γύρω στις 12.30 τη νύχτα, στο Κομπ Λα Βιλ, στην περιοχή του Παρισιού, το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε, ενώ κοιμόταν, από τους κουκουλοφόρους και ντυμένους στα μαύρα ληστές, οι οποίοι τους έδεσαν με καλώδια και τους χτύπησαν, περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Τον 78χρονο επιχειρηματίακαι πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ τον χτύπησαν με ένα γκλομπ στο κεφάλι, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και σύζυγός του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, διευκρίνισε στο AFP η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Αντζελεγί, η οποία πρόσθεσε ότι οι κακοποιοί τους άρπαξαν κοσμήματα.

Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με την πηγή που έχει γνώση της έρευνας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

“Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος”, δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία Ροντόλφ Ταπί.

Ο Μπερνάρ Ταπί νοσεί από καρκίνο στο στομάχι και τον οισοφάγο.

Υπενθυμίζεται ότι η γαλλική δικαιοσύνη είχε απαλλάξει πριν περίπου δύο χρόνια τον Ταπί, που κατηγορούνταν για “αισχροκέρδεια” στην υπόθεση της επίμαχης διαιτησίας για την πώληση της Adidas, μιας διαιτησίας που του είχε αποφέρει 403 εκατομμύρια ευρώ το 2008, πριν ακυρωθεί για “απάτη”. Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε τότε πως “κανένα στοιχείο στην υπόθεση δεν επιτρέπει να υποστηρίξει κανείς” πως υπήρξε “απάτη” σ’ αυτή η διαιτησία.

Πηγή:thetoc

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απώλεια που συγκινεί – Έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Ράνια μετά από μάχη με τη νόσο ALS
Πε, 25 Ιούν 2026 15:55
Θεσσαλονίκη: Οι κινήσεις του 26χρονου ληστή σε ασανσέρ που καταγράφηκαν σε κάμερα – Πώς εξαρθρώθηκε η δράση του (Βίντεο)
Πε, 25 Ιούν 2026 15:51
Ανατροπές στα τέλη Ιουνίου: Για ποια 4 ζώδια ανοίγει ξανά ένα παλιό κεφάλαιο και μια δευτερη ευκαιρία
Πε, 25 Ιούν 2026 15:39
Ανατροπή στην Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της συμπλοκής – Τι αποκαλύπτουν οι έρευνες
Πε, 25 Ιούν 2026 14:26
Συναγερμός στη λίμνη Αώου: Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης
Πε, 25 Ιούν 2026 14:00
Καθηγητής Παπαζάχος: Αναλύει τα ελληνικά ρήγματα που μπορούν να δώσουν μεγάλους σεισμούς
Πε, 25 Ιούν 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.