Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη

Πα, 1 Μάι 2026 23:51

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!

Πα, 1 Μάι 2026 22:48

Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό

Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστές έδεσαν με καλώδιο και χτύπησαν με γκλομπ τον πρώην ιδιοκτήτη της Μαρσέιγ

Κυ, 4 Απρ 2021 15:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν: ο επιχειρηματίας και πρώην υπουργός, Μπερνάρ Ταπί και η σύζυγός του δέχθηκαν επίθεση τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή από τέσσερις άνδρες, που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γαλλία, προτού τραπούν σε φυγή, έχοντας κλέψει κοσμήματα.

Γύρω στις 12.30 τη νύχτα, στο Κομπ Λα Βιλ, στην περιοχή του Παρισιού, το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε, ενώ κοιμόταν, από τους κουκουλοφόρους και ντυμένους στα μαύρα ληστές, οι οποίοι τους έδεσαν με καλώδια και τους χτύπησαν, περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Τον 78χρονο επιχειρηματίακαι πρώην πρόεδρο της Μαρσέιγ τον χτύπησαν με ένα γκλομπ στο κεφάλι, ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και σύζυγός του δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, διευκρίνισε στο AFP η εισαγγελέας του Μελάν Μπεατρίς Αντζελεγί, η οποία πρόσθεσε ότι οι κακοποιοί τους άρπαξαν κοσμήματα.

Η σύζυγος του Ταπί, η οποία δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι απ’ όπου ειδοποίησε την αστυνομία, σύμφωνα με την πηγή που έχει γνώση της έρευνας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

“Ο παππούς μας αρνήθηκε να πάει (στο νοσοκομείο), έμεινε στο σπίτι του. Είναι εντάξει, πολύ κουρασμένος”, δήλωσε ο εγγονός του επιχειρηματία Ροντόλφ Ταπί.

Ο Μπερνάρ Ταπί νοσεί από καρκίνο στο στομάχι και τον οισοφάγο.

Υπενθυμίζεται ότι η γαλλική δικαιοσύνη είχε απαλλάξει πριν περίπου δύο χρόνια τον Ταπί, που κατηγορούνταν για “αισχροκέρδεια” στην υπόθεση της επίμαχης διαιτησίας για την πώληση της Adidas, μιας διαιτησίας που του είχε αποφέρει 403 εκατομμύρια ευρώ το 2008, πριν ακυρωθεί για “απάτη”. Δικαστήριο του Παρισιού έκρινε τότε πως “κανένα στοιχείο στην υπόθεση δεν επιτρέπει να υποστηρίξει κανείς” πως υπήρξε “απάτη” σ’ αυτή η διαιτησία.

Πηγή:thetoc

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη
Πα, 1 Μάι 2026 23:51
Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!
Πα, 1 Μάι 2026 22:48
Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό
Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 13χρονου στην Ηλεία – Ο πατέρας του είχε βάλει στο πατίνι…
Πα, 1 Μάι 2026 22:28
Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε σκάλα με δημοσιογράφους – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 1 Μάι 2026 19:52
Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν γεμάτο το πορτοφόλι τους μέχρι το καλοκαίρι – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” αφθονία!
Πα, 1 Μάι 2026 18:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.