Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Pizza Fan: Από πού νομίζεις ερχόταν η πίτσα σου; Μπορεί να αργούσε αλλά…

Πα, 23 Οκτ 2026 18:23

Ποιους αγώνες θεωρεί η εισαγγελία ύποπτους για “στήσιμο”;

Πα, 23 Οκτ 2026 18:12

«Αποθηκεύστε νερό και τρόφιμα για 3 μερες, να έχετε μετρητά» – Ευρωπαϊκή χώρα ζητά από τους πολίτες της να είναι έτοιμοι

Πα, 23 Οκτ 2026 11:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστές βίασαν 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Σα, 2 Οκτ 2021 14:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Είχαν εισβάλει δύο φορές στο σπίτι της

 

Άγρια συμμορία αλλοδαπών ληστών μπούκαρε δυο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας, την πρώτη έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας ο,τι υπήρχε μέσα και τη δεύτερη, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και τη βίασαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της. Μάλιστα φεύγοντας άρπαξαν το κινητο της τηλέφωνο και 1000 ευρώ.

 

Η γυναικα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε όλα όσα έζησε, λέγοντας μάλιστα ότι αναγνώρισε τον έναν απο τους δράστες της κτηνώδους επίθεσης. Πρόκειται για εναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

 

Οι δυο εισβολές

Η πρώτη εισβολή των ληστών στην οικία της νεαρής μητέρας στο Καματερό, σημειώθηκε οπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

 

Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα μπήκαν μέσα τη στιγμή που η 31χρονη από το Αφγανιστάν, βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Έντρομο το θύμα και φοβούμενη για τα παιδιά της δεν προέβαλε καμια αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

 

Ομως το μαρτύριο της Αφγανής μητέρας δεν σταμάτησε εκεί. Όπως καταγγέλλει, στις 25 Σεπτεμβρίου και ενώ οι δεικτες του ρολογιού εδειχναν 2:40 άγριο ξημέρωμα, δυο εκ των τεσσάρων ληστών, ανάμεσα τους και ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν και πάλι μέσα στο σπίτι του Καματερού από το παράθυρο.

 

Αυτή τη φορά η νεαρή μητέρα θα βίωνε φρικτές στιγμές στα χέρια τους. Το ντουέτο όρμησε πάνω της και αφού την ανάγκασαν να πιει αλκοολ, στη συνέχεια εκτόνωσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα.

 

Αφου τη βίασαν διαδοχικά, της άρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση προσπαθούσε για τρεις ημέρες να σταθεί στα πόδια της και να μαζέψει τα κομμάτια της για να βρει τη δύναμη να πάει στην Αστυνομία.

 

Τελικά στις 12:40 το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ολα οσα ειχε υποστεί.

31χρονη Βίασαν Διάφορα Καματερό Ληστές μητέρα μπροστά παιδιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Pizza Fan: Από πού νομίζεις ερχόταν η πίτσα σου; Μπορεί να αργούσε αλλά…
Πα, 23 Οκτ 2026 18:23
Ποιους αγώνες θεωρεί η εισαγγελία ύποπτους για “στήσιμο”;
Πα, 23 Οκτ 2026 18:12
«Αποθηκεύστε νερό και τρόφιμα για 3 μερες, να έχετε μετρητά» – Ευρωπαϊκή χώρα ζητά από τους πολίτες της να είναι έτοιμοι
Πα, 23 Οκτ 2026 11:11
Αλλάζουν όλα για 3 ζώδια το επόμενο διάστημα – Επιτέλους, βλέπουν φώς…
Πα, 23 Οκτ 2026 11:05
Ρεύμα: Αλλάζουν μαζικά τα ρολόγια στα σπίτια
Πα, 23 Οκτ 2026 11:02
«Η ελληνική οικογένεια είναι κόλαση» – Αυτή ήταν η πιο ανθρώπινη συνέντευξη που έδωσε ποτέ ο Γιώργος
Πα, 23 Οκτ 2026 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.