Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις: Ποιοι παίρνουν το επίδομα των 300 ευρώ – Τα νέα κριτήρια

Κυ, 14 Ιούν 2026 00:09

Ελλάδα: Αυτός ο Δήμος χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι – Πώς κάνετε αίτηση

Κυ, 14 Ιούν 2026 00:06

Ζώδια 14/06: Αυτά τα ζώδια “μαγνητίζουν” την τύχη την Κυριακή – Τέλος στις σκοτούρες και το άγχος

Κυ, 14 Ιούν 2026 00:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ληστές βίασαν 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της στο Καματερό

Σα, 2 Οκτ 2021 14:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Είχαν εισβάλει δύο φορές στο σπίτι της

 

Άγρια συμμορία αλλοδαπών ληστών μπούκαρε δυο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας, την πρώτη έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας ο,τι υπήρχε μέσα και τη δεύτερη, την ανάγκασαν να πιεί αλκοόλ και τη βίασαν μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά της. Μάλιστα φεύγοντας άρπαξαν το κινητο της τηλέφωνο και 1000 ευρώ.

 

Η γυναικα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε όλα όσα έζησε, λέγοντας μάλιστα ότι αναγνώρισε τον έναν απο τους δράστες της κτηνώδους επίθεσης. Πρόκειται για εναν ελαιοχρωματιστή ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

 

Οι δυο εισβολές

Η πρώτη εισβολή των ληστών στην οικία της νεαρής μητέρας στο Καματερό, σημειώθηκε οπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

 

Ο ελαιοχρωματιστής μαζί με τρία ακόμη άτομα μπήκαν μέσα τη στιγμή που η 31χρονη από το Αφγανιστάν, βρισκόταν με τα τρία ανήλικα παιδιά της και απαίτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Έντρομο το θύμα και φοβούμενη για τα παιδιά της δεν προέβαλε καμια αντίσταση και τους έδωσε 700 ευρώ. Οι ληστές τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

 

Ομως το μαρτύριο της Αφγανής μητέρας δεν σταμάτησε εκεί. Όπως καταγγέλλει, στις 25 Σεπτεμβρίου και ενώ οι δεικτες του ρολογιού εδειχναν 2:40 άγριο ξημέρωμα, δυο εκ των τεσσάρων ληστών, ανάμεσα τους και ο αλλοδαπός ελαιοχρωματιστής, μπούκαραν και πάλι μέσα στο σπίτι του Καματερού από το παράθυρο.

 

Αυτή τη φορά η νεαρή μητέρα θα βίωνε φρικτές στιγμές στα χέρια τους. Το ντουέτο όρμησε πάνω της και αφού την ανάγκασαν να πιει αλκοολ, στη συνέχεια εκτόνωσαν πάνω της τα αρρωστημένα τους ένστικτα.

 

Αφου τη βίασαν διαδοχικά, της άρπαξαν 1000 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση προσπαθούσε για τρεις ημέρες να σταθεί στα πόδια της και να μαζέψει τα κομμάτια της για να βρει τη δύναμη να πάει στην Αστυνομία.

 

Τελικά στις 12:40 το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ολα οσα ειχε υποστεί.

31χρονη Βίασαν Διάφορα Καματερό Ληστές μητέρα μπροστά παιδιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις: Ποιοι παίρνουν το επίδομα των 300 ευρώ – Τα νέα κριτήρια
Κυ, 14 Ιούν 2026 00:09
Ελλάδα: Αυτός ο Δήμος χορηγεί επίδομα 150 ευρώ για το καλοκαίρι – Πώς κάνετε αίτηση
Κυ, 14 Ιούν 2026 00:06
Ζώδια 14/06: Αυτά τα ζώδια “μαγνητίζουν” την τύχη την Κυριακή – Τέλος στις σκοτούρες και το άγχος
Κυ, 14 Ιούν 2026 00:03
Αθήνα: Σοκαριστικό περιστατικό! Ποιος είναι ο 35χρονος που εκτέλεσαν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των περαστικών;
Κυ, 14 Ιούν 2026 00:00
Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν τις επιθυμίες τους να πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα – Έφτασε επιτέλους η ώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 19:21
Σίνδος: Φρικιαστικό εργατικό δυστύχημα 56χρονης – Έτσι έμαθε ο σύζυγός της το τραγικό της τέλος…
Σα, 13 Ιούν 2026 19:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.