Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 41 του, από καρκίνο ο γνωστός…

Πα, 3 Απρ 2026 08:56

Σοκ! “Δείξτο μου” – Ο Τζώρτζογλου έμαθε ότι η Μαριόλα έχει άλλον, μπροστά στην κάμερα! Άλλεξε 50 χρώματα…(Βίντεο)

Πα, 3 Απρ 2026 08:51

Κιατό: Δίνει μάχη η 40χρονη! – Πώς έγινε το ατύχημα της φρίκης και της έφυγε όλο το δ@@@@

Πα, 3 Απρ 2026 08:42
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λιζέτα Νικολάου: «Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα…προσευχόμαστε όλοι για ένα θαύμα»

Τε, 9 Αυγ 2023 10:25 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι φίλοι της Λιζέτα Νικολάου που βρίσκεται στην Εντατική δίνόντας μάχη για τη ζωή της. Η άτυχη τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από τα σκαλιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η κατάσταση της υγείας της, όπως αναφέρει το νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso” «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Στην εφημερίδα Espresso μίλησαν πολλοί φίλοι της Λιζέτας Νικολάου, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καληώρας.

«Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή.

Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη», είπε ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, ανέφερε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Την προηγούμενη μέρα από το ατύχημα φιλοξενήθηκε σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στη Χαλκιδική. Με την είδηση του ατυχήματος είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Από τη μέρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του ατυχήματος δεν έπαψαν να χτυπούν τα τηλέφωνα. Επικοινώνησαν τουλάχιστον 60 συνάδελφοι για να ρωτήσουν για την υγεία της. Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου, είπε για τη Λιζέτα Νικολάου: «Εάν είναι να μας εγκαταλείψει, ας γίνει χωρίς πόνο, κι αν είναι να γυρίσει κοντά μας, θα το χαρούμε σαν να πρόκειται για εμάς τους ίδιους. Είμαστε ατελείωτα χρόνια φίλοι. Πρόκειται για μια όμορφη καλλιτέχνιδα, μια αξιολάτρευτη μητέρα και γιαγιά. Και μια σπουδαία φωνή. Λιζέτα, γύρισε κοντά μας».

«Δεν για γιατροί Διάφορα δίνουν ελπίδα…προσευχόμαστε ένα… θαύμα! καμία Λιζέτα Νικολάου: οι όλοι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 41 του, από καρκίνο ο γνωστός…
Πα, 3 Απρ 2026 08:56
Σοκ! “Δείξτο μου” – Ο Τζώρτζογλου έμαθε ότι η Μαριόλα έχει άλλον, μπροστά στην κάμερα! Άλλεξε 50 χρώματα…(Βίντεο)
Πα, 3 Απρ 2026 08:51
Κιατό: Δίνει μάχη η 40χρονη! – Πώς έγινε το ατύχημα της φρίκης και της έφυγε όλο το δ@@@@
Πα, 3 Απρ 2026 08:42
Για αυτά τα 3 ζώδια έρχονται δυναμικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα! Αλλαγές και νέα ξεκινήματα!
Πα, 3 Απρ 2026 00:04
Γιατί ξυπνάτε μέσα στη νύχτα και πώς να το διορθώσετε – Τι δεν σας έχουν πει
Πε, 2 Απρ 2026 23:59
Netflix: Ξέρετε γιατί βλέπουν όλοι μανιωδώς αυτή τη νέα σειρά; Γιατί όλοι “κολλάνε” από την πρώτη σκηνή;
Πε, 2 Απρ 2026 23:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.