Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Πεθερός «τέρας» β@@@@ τη νύφη του και την…

Σα, 6 Ιούν 2026 14:10

Από αυτά τα 4 ζώδια φεύγουν τα “βάρη” τις επόμενες ημέρες – Ανατρέπεται το σκηνικό της ζωής τους

Σα, 6 Ιούν 2026 13:54

Νοσοκόμα αποκαλύπτει: Αυτήν την κίνηση κάνουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λίγο πριν το τέλος!

Σα, 6 Ιούν 2026 10:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λοιμωξιολόγοι: Εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα

Πα, 19 Μαρ 2021 16:49 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βγείτε ελεύθερα αλλά εντός δήμου αλλά μέχρι τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό που έχει ζητήσει η κυβέρνηση και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος εισηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι, που συνεδριάζουν σήμερα (19.03.2021) για τα μέτρα που θα φέρουν χαλάρωση του lockdown και αλλαγή του ωραρίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα είναι το πρώτο από τα μέτρα που εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά σε όλη τη χώρα και τα Σαββατοκύριακα στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνει στις 05:00 το επόμενο πρωί. Μόνο που η ανατροπή έρχεται στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.




Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:30 (σ.σ. θα υπάρξει καθυστέρηση) στην καθιερωμένη ενημέρωση. Παρών μάλιστα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

Η Επιτροπή των ειδικών εισηγείται αλλαγές που αφορούν εκτός από το ωράριο εξόδου τα Σαββατοκύριακα και στη δυνατότητα περιπάτων και αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους.




Από αύριο λοιπόν:

-η απαγόρευση της κυκλοφορίας επανέρχεται στις 21:00 αντί για τις 19:00

-ο κωδικός “6” στα SMS θα χρησιμοποιείται πλέον μόνο για μετακίνηση εντός δήμου και όχι με τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων.

Θα επιτραπεί επίσης το ψάρεμα μόνο όμως εντός δήμου, δεν υπάρχει πληροφορία για το τι θα γίνει με το κυνήγι.

Παράλληλα υπάρχει εισήγηση να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους οι παιδικές χαρές και οι αρχαιολογικοί χώροι, ώστε ο κόσμος να μην μαζεύεται σε σπίτια, όπου υπάρχει υπερμετάδοση του ιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άνοιγμα κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, μπορεί να γίνει και από αύριο Σάββατο (20.03.2021).

Πηγή:newsit.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Πεθερός «τέρας» β@@@@ τη νύφη του και την…
Σα, 6 Ιούν 2026 14:10
Από αυτά τα 4 ζώδια φεύγουν τα “βάρη” τις επόμενες ημέρες – Ανατρέπεται το σκηνικό της ζωής τους
Σα, 6 Ιούν 2026 13:54
Νοσοκόμα αποκαλύπτει: Αυτήν την κίνηση κάνουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λίγο πριν το τέλος!
Σα, 6 Ιούν 2026 10:49
Αυτή η λεπτομέρεια στα ρούχα κολακεύει κάθε σιλουέτα μετά τα 50 – Κάνει την κοιλιά να δείχνει πιο επίπεδη!
Σα, 6 Ιούν 2026 09:24
Αυτό είναι το λάθος με το αποσμητικό που κάνει τα λευκά μπλουζάκια να κιτρινίζουν
Σα, 6 Ιούν 2026 09:17
Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.