Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η προφητική συνέντευξη του Μαζωνάκη στη Γερμανού – “Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου το 2026;”

Πα, 23 Οκτ 2026 23:11

24/10: Αυτά τα 2 ζώδια πρωταγωνιστούν στα οικονομικά – Ίσως πιεστούν…

Πα, 23 Οκτ 2026 21:51

Αντιδράσεις στη Νίκαια! Η απόφαση για τον Μαζωνάκη που τους ξεσήκωσε

Πα, 23 Οκτ 2026 21:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λοιμωξιολόγοι: Εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα

Πα, 19 Μαρ 2021 16:49 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Βγείτε ελεύθερα αλλά εντός δήμου αλλά μέχρι τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό που έχει ζητήσει η κυβέρνηση και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος εισηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι, που συνεδριάζουν σήμερα (19.03.2021) για τα μέτρα που θα φέρουν χαλάρωση του lockdown και αλλαγή του ωραρίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα είναι το πρώτο από τα μέτρα που εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά σε όλη τη χώρα και τα Σαββατοκύριακα στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνει στις 05:00 το επόμενο πρωί. Μόνο που η ανατροπή έρχεται στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.




Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:30 (σ.σ. θα υπάρξει καθυστέρηση) στην καθιερωμένη ενημέρωση. Παρών μάλιστα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

Η Επιτροπή των ειδικών εισηγείται αλλαγές που αφορούν εκτός από το ωράριο εξόδου τα Σαββατοκύριακα και στη δυνατότητα περιπάτων και αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους.




Από αύριο λοιπόν:

-η απαγόρευση της κυκλοφορίας επανέρχεται στις 21:00 αντί για τις 19:00

-ο κωδικός “6” στα SMS θα χρησιμοποιείται πλέον μόνο για μετακίνηση εντός δήμου και όχι με τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων.

Θα επιτραπεί επίσης το ψάρεμα μόνο όμως εντός δήμου, δεν υπάρχει πληροφορία για το τι θα γίνει με το κυνήγι.

Παράλληλα υπάρχει εισήγηση να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους οι παιδικές χαρές και οι αρχαιολογικοί χώροι, ώστε ο κόσμος να μην μαζεύεται σε σπίτια, όπου υπάρχει υπερμετάδοση του ιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άνοιγμα κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, μπορεί να γίνει και από αύριο Σάββατο (20.03.2021).

Πηγή:newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η προφητική συνέντευξη του Μαζωνάκη στη Γερμανού – “Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου το 2026;”
Πα, 23 Οκτ 2026 23:11
24/10: Αυτά τα 2 ζώδια πρωταγωνιστούν στα οικονομικά – Ίσως πιεστούν…
Πα, 23 Οκτ 2026 21:51
Αντιδράσεις στη Νίκαια! Η απόφαση για τον Μαζωνάκη που τους ξεσήκωσε
Πα, 23 Οκτ 2026 21:44
Pizza Fan: Από πού νομίζεις ερχόταν η πίτσα σου; Μπορεί να αργούσε αλλά…
Πα, 23 Οκτ 2026 18:23
Ποιους αγώνες θεωρεί η εισαγγελία ύποπτους για “στήσιμο”;
Πα, 23 Οκτ 2026 18:12
«Αποθηκεύστε νερό και τρόφιμα για 3 μερες, να έχετε μετρητά» – Ευρωπαϊκή χώρα ζητά από τους πολίτες της να είναι έτοιμοι
Πα, 23 Οκτ 2026 11:11
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.