Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…

Τε, 10 Δεκ 2025 08:42

Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;

Τε, 10 Δεκ 2025 08:38

Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί

Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Λοιμωξιολόγοι: Εισήγηση για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα

Πα, 19 Μαρ 2021 16:49 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βγείτε ελεύθερα αλλά εντός δήμου αλλά μέχρι τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό που έχει ζητήσει η κυβέρνηση και έχει προαναγγείλει η κυβερνητική εκπρόσωπος εισηγούνται σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι, που συνεδριάζουν σήμερα (19.03.2021) για τα μέτρα που θα φέρουν χαλάρωση του lockdown και αλλαγή του ωραρίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα είναι το πρώτο από τα μέτρα που εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά σε όλη τη χώρα και τα Σαββατοκύριακα στις 21:00 το βράδυ και θα τελειώνει στις 05:00 το επόμενο πρωί. Μόνο που η ανατροπή έρχεται στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.




Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown θα ανακοινωθούν σήμερα στις 18:30 (σ.σ. θα υπάρξει καθυστέρηση) στην καθιερωμένη ενημέρωση. Παρών μάλιστα θα είναι ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος και θα ανακοινώσει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα.

Η Επιτροπή των ειδικών εισηγείται αλλαγές που αφορούν εκτός από το ωράριο εξόδου τα Σαββατοκύριακα και στη δυνατότητα περιπάτων και αναψυχής σε εξωτερικούς χώρους.




Από αύριο λοιπόν:

-η απαγόρευση της κυκλοφορίας επανέρχεται στις 21:00 αντί για τις 19:00

-ο κωδικός “6” στα SMS θα χρησιμοποιείται πλέον μόνο για μετακίνηση εντός δήμου και όχι με τον περιορισμό των 2 χιλιομέτρων.

Θα επιτραπεί επίσης το ψάρεμα μόνο όμως εντός δήμου, δεν υπάρχει πληροφορία για το τι θα γίνει με το κυνήγι.

Παράλληλα υπάρχει εισήγηση να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους οι παιδικές χαρές και οι αρχαιολογικοί χώροι, ώστε ο κόσμος να μην μαζεύεται σε σπίτια, όπου υπάρχει υπερμετάδοση του ιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το άνοιγμα κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, μπορεί να γίνει και από αύριο Σάββατο (20.03.2021).

Πηγή:newsit.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι θα δουν μείωση στις συντάξεις Ιανουαρίου και γιατί – Τι αλλάζει; – Ποιο θα πάρουν μισή…
Τε, 10 Δεκ 2025 08:42
Θρίλερ η εξαφάνιση της Ολυμπίας Κηρύκου – Γιατί έδωσε DNA ο αδερφός της;
Τε, 10 Δεκ 2025 08:38
Ραγδαία εξέλιξη με την υγεία της Παπαρίζου – Αυτή είναι όλη η αλήθεια! – Τι λένε οι γιατροί
Τε, 10 Δεκ 2025 00:08
“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.