Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;

Σα, 6 Ιούν 2026 23:15

Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!

Σα, 6 Ιούν 2026 23:07

Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη για τον Γιώργο Καραιβάζ.

Σα, 29 Απρ 2023 09:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τη σύζυγο του Γιώργου Καραιβάζ , μίλησε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και η Αγγελική Νικολούλη , μετά τη χθεσινή σύλληψη , δύο ατόμων που φέρεται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Τα όσα όμως είπε δημόσια η Στάθα Αλεξανδροπούλου , “λύγισαν” , την Αγγελική Νικολούλη , που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

«Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά, τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας. Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα του Απριλίου, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας», ανέφερε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα. Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της», πρόσθεσε.

«Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», επισήμανε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ και ελπίζοντας στην τιμωρία των δραστών.

Ακούγοντας τις περιγραφές της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ, η Αγγελική Νικολούλη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα του «Τούνελ».

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή που είπες ότι… ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαμε το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη… και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εδώ εκείνες τις νύχτες. Έτσι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και… με συγχωρείτε», ανέφερε εμφανώς φορτισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε το βίντεο:



Αγγελική για Γιώργο Διάφορα Καραϊβάζ Λύγισε Νικολούλη τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;
Σα, 6 Ιούν 2026 23:15
Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!
Σα, 6 Ιούν 2026 23:07
Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει
Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Ραγδαίες εξελίξεις με τον Πάνο Μιχαλόπουλο – Έγινε γνωστό πριν από λίγο…
Σα, 6 Ιούν 2026 19:12
Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Πεθερός «τέρας» β@@@@ τη νύφη του και την…
Σα, 6 Ιούν 2026 14:10
Από αυτά τα 4 ζώδια φεύγουν τα “βάρη” τις επόμενες ημέρες – Ανατρέπεται το σκηνικό της ζωής τους
Σα, 6 Ιούν 2026 13:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.