Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους το επόμενο διάστημα – Το “κάρμα” τους θα μιλήσει

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:14

Καλαμπάκα: Και μη χειρότερα να λέμε! Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:08

Καιρός: Ανατρέπεται το σκηνικό της δροσιάς – Νέα έντονη θερμή εισβολή προ των πυλών – Οι ημερομηνίες “κλειδί”

Κυ, 16 Αυγ 2026 00:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ματωμένο το Πάσχα της οικογένειας στη Μαγνησία: Το άτυχο κορίτσι «εκτινάχθηκε» από… – Η τραγική λεπτομέρεια για τους γονείς της

Πε, 17 Απρ 2025 23:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας με την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (17.04.25) με μία 25χρονη να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο και τους γονείς της να μεταφέρονται με τραύματα στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύονται.

Όσο περνούν οι ώρες έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα λίγο πριν από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο ύψος του κόμβου στο Μεγάλο Μοναστήρι, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τριμελής οικογένεια εξετράπη της πορείας του, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα στο στηθαίο του δρόμου και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Η 25χρονη καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και φέρεται να εκτινάχθηκε από το τζάμι και να προσγειώθηκε με δύναμη στην άσφαλτο, όπου και βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως μεταδίδει το taxydromos.gr.

Η οικογένεια ξεκίνησε από την Αθήνα που διαμένει για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα μαζί με συγγενικά πρόσωπα στη Βόρεια Ελλάδα.

Έτυχε να περνά ασθενοφόρο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου που εκτελούσε διακομιδή ασθενούς προς τη Λάρισα βρέθηκε τυχαία στο σημείο, όταν συνέβη η τραγωδία. Οι διασώστες σταμάτησαν αμέσως, επιχειρώντας να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, για την 25χρονη ήταν ήδη πολύ αργά.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν επιπλέον ασθενοφόρα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια τους γονείς της 25χρονης – 60 ετών ο άνδρας και 55 η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο – Τροχαίο στη Μαγνησία: Νεκρό το κορίτσι της οικογένειας


«εκτινάχθηκε» – από….. άτυχο για γονείς Διάφορα κορίτσι λεπτομέρεια Μαγνησία: ματωμένο οικογένειας Πάσχα στη της το τους τραγική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν τους το επόμενο διάστημα – Το “κάρμα” τους θα μιλήσει
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:14
Καλαμπάκα: Και μη χειρότερα να λέμε! Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:08
Καιρός: Ανατρέπεται το σκηνικό της δροσιάς – Νέα έντονη θερμή εισβολή προ των πυλών – Οι ημερομηνίες “κλειδί”
Κυ, 16 Αυγ 2026 00:03
Με συνταγή δοκιμασμένη: Η σειρά που σώζει την “τιμή” του Netflix αυτό το καλοκαίρι
Σα, 15 Αυγ 2026 21:57
Αυτή είναι η “αχίλλειος πτέρνα” κάθε ζωδίου – Πώς μπορείτε να προστατευτείτε
Σα, 15 Αυγ 2026 21:44
Ελλάδα: Εφιαλτικό περιστατικό ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με γυναίκα και κεραυνό
Σα, 15 Αυγ 2026 21:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.