Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους

Πα, 2 Οκτ 2026 08:36

Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!

Πα, 2 Οκτ 2026 08:33

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν

Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαϊμού εμβολιασμός: Ντοκουμέντο απ’τη στιγμή που νοσηλεύτρια τρυπά πλαστική χειρουργό με άδειο φιαλίδιο

Τε, 22 Σεπ 2021 19:39 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που η νοσηλεύτρια κάνει εικονικό εμβολιασμό στην 75χρονη γιατρό και στη συνέχεια πετάει το φιαλίδιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

 

Η 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός που, μαζί με τη γραμματέα της, μετέβησαν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τους Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι παρακολουθούσαν το Κέντρο Υγείας.

 

Όπως αναφέρει το protothema.gr η γιατρός δεν πλήρωσε για να πάρει το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού, καθώς φέρεται να είχε συνεργασία με τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια.

 

 

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη των τριών γυναικών

 

 

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

 

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.

 

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

 

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

 

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

 

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

άδειο απ’τη Διάφορα εμβολιασμός μαϊμού Νοσηλεύτρια ντοκουμέντο πλαστική, στιγμή τρύπα φιαλίδιο χειρουργό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους
Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!
Πα, 2 Οκτ 2026 08:33
2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία
Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…
Πε, 1 Οκτ 2026 13:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.