Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάλος με αυτό που είπε ο Γαϊτάνος για τον Akyla – Ξεσηκώθηκαν όλοι!

Πα, 15 Μάι 2026 18:06

Αυτό το χτένισμα κολακεύει περισσότερο μετά τα 50 – Χαρίζει φρεσκάδα και “κρύβει” χρόνια στο πρόσωπο

Πα, 15 Μάι 2026 17:59

Eurovision 2026: Τι δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά για τον Ακύλα – Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Πα, 15 Μάι 2026 17:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;

Κυ, 17 Απρ 2022 15:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;
Νέα περιπέτεια υγείας για την αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία τελευταία βλέπαμε, προς ευχάριστη έκπληξή μας να έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback.

Μόνο που η ίδια, όπως παραδέχεται με ανάρτησή της στα social media, δεν ήταν και πολύ προσεκτική με την έτσι και αλλιώς εύθραυστη υγεία της με αποτέλεσμα να της παρουσιαστεί πρόβλημα υγείας!

Η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το “Έτερος Εγώ”, χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Έτσι, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία και με μήνυμά της στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν, να τη βοηθήσουν μιας και έχει ανάγκη από αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.
Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη». έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Σωτηρία” αίμα Διάφορα Έκκληση κάνει Μαίρη νοσηλεύεται συμβαίνει Χρονοπούλου:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με αυτό που είπε ο Γαϊτάνος για τον Akyla – Ξεσηκώθηκαν όλοι!
Πα, 15 Μάι 2026 18:06
Αυτό το χτένισμα κολακεύει περισσότερο μετά τα 50 – Χαρίζει φρεσκάδα και “κρύβει” χρόνια στο πρόσωπο
Πα, 15 Μάι 2026 17:59
Eurovision 2026: Τι δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά για τον Ακύλα – Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής
Πα, 15 Μάι 2026 17:55
Ανατριχιαστική μαρτυρία γειτόνισσας για τα παιδιά στο Περιστέρι – Tο σχολείο, οι π@@@@ στα κορίτσια και το σοκαριστικό σκηνικό σε ταβέρνα
Πα, 15 Μάι 2026 12:46
Μάιος: 3 ζώδια δεν βρίσκουν ησυχία! ‘Έρχονται” ανατροπές από αλήθειες που θα βγουν στην επιφάνεια
Πα, 15 Μάι 2026 12:39
Βίκυ Παγιατάκη: Αυτή είναι η πρόβλεψη της για τον Akyla και τη θέση που θα κερδίσει στη Γιουροβίζιον
Πα, 15 Μάι 2026 09:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.