Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στην Αθηνών – Λαμίας – Οι πρώτες πληροφορίες

Σα, 5 Σεπ 2026 23:00

Ζώδια – 6/9: Σε 2 ζώδια ανήκει η μέρα – Θα τους δοθεί η ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα – Το Σύμπαν βοηθάει τα σχέδιά τους

Σα, 5 Σεπ 2026 22:52

Τι είναι ο “κουμπαράς” που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης – Πώς θα μπορεί ένα παιδί στα 18 να έχει 60.000 ευρώ

Σα, 5 Σεπ 2026 22:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;

Κυ, 17 Απρ 2022 15:46 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μαίρη Χρονοπούλου: Νοσηλεύεται στο Σωτηρία και κάνει έκκληση για αίμα! Τι συμβαίνει;
Νέα περιπέτεια υγείας για την αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου την οποία τελευταία βλέπαμε, προς ευχάριστη έκπληξή μας να έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback.

Μόνο που η ίδια, όπως παραδέχεται με ανάρτησή της στα social media, δεν ήταν και πολύ προσεκτική με την έτσι και αλλιώς εύθραυστη υγεία της με αποτέλεσμα να της παρουσιαστεί πρόβλημα υγείας!

Η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα στα Μέγαρα για το “Έτερος Εγώ”, χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη. Έτσι, εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία και με μήνυμά της στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν, να τη βοηθήσουν μιας και έχει ανάγκη από αίμα.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη.

Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.
Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη». έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Σωτηρία” αίμα Διάφορα Έκκληση κάνει Μαίρη νοσηλεύεται συμβαίνει Χρονοπούλου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων στην Αθηνών – Λαμίας – Οι πρώτες πληροφορίες
Σα, 5 Σεπ 2026 23:00
Ζώδια – 6/9: Σε 2 ζώδια ανήκει η μέρα – Θα τους δοθεί η ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα – Το Σύμπαν βοηθάει τα σχέδιά τους
Σα, 5 Σεπ 2026 22:52
Τι είναι ο “κουμπαράς” που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης – Πώς θα μπορεί ένα παιδί στα 18 να έχει 60.000 ευρώ
Σα, 5 Σεπ 2026 22:49
ΔΕΘ: Τα ανακοόινωσε ο Μητσοτάκης – Επίδομα Χριστουγέννων, κατάργηση τεκμηρίων και εξτρά χρήματα στους συνταξιούχους
Σα, 5 Σεπ 2026 22:44
Τανάγρα: Αυτοί είναι οι δύο πιλότοι της μοιραίας πτήσης Phantom – Η τραγική λεπτομέρεια για τον Δημήτρη
Σα, 5 Σεπ 2026 22:39
Τανάγρα: Νεκροί οι δύο πιλότοι του Phantom – Γιατί δεν εγκατέλειψαν το αεροσκάφος; Η λεπτομέρεια στα βίντεο
Σα, 5 Σεπ 2026 20:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.