Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα 6 σημάδια που αγνόησε και έφτασε στο τρίτο στάδιο καρκίνου

Τε, 12 Νοέ 2025 22:13

3 ζώδια που έχουν την έκτη αiσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τρoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Τε, 12 Νοέ 2025 22:07

9 “κρυφές” κινήσεις που μαρτυρούν ξεκάθαρα πως αυτός που σου μιλάει δεν σε συμπαθεί καθόλου

Τε, 12 Νοέ 2025 22:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαίρη Παναγάκου:Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες πριν το τραγικό τέλος του γιου της.

Τρ, 14 Φεβ 2023 14:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Κοτρώνα Μάνης, μετά την αυτοκτονία του γιου της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, Αντώνης – Αλέξανδρος, που έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Μαίρη Παναγάκου έκανε στον ΑΝΤ1 τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αυτοκτονία.

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο.

Απ΄ τη μια τον έβαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και απ’ την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν, γιατί αν ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου.

Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17 εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους. Το αισχρό bullying, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς, και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αερόπολης.

Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης- Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα, κι αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη.

Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε “αντίο” και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται, να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν πρόλαβαν», είπε η Μαίρη Παναγάκου.



γιου Διάφορα λεπτομέρειες Μαίρη Παναγάκου:Ανατριχιάζουν πριν τέλος της του τραγικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα 6 σημάδια που αγνόησε και έφτασε στο τρίτο στάδιο καρκίνου
Τε, 12 Νοέ 2025 22:13
3 ζώδια που έχουν την έκτη αiσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τρoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα
Τε, 12 Νοέ 2025 22:07
9 “κρυφές” κινήσεις που μαρτυρούν ξεκάθαρα πως αυτός που σου μιλάει δεν σε συμπαθεί καθόλου
Τε, 12 Νοέ 2025 22:03
Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον 3χρονο Ανδρέα, που σκοτώθηκε – Λες και το ένιωθε…
Τε, 12 Νοέ 2025 21:58
Θεσσαλονίκη: Φρίκη με μητερα – “τέρας” – Ανατριχιαστικά όσα αντίκρισαν οι γιατροί…
Τε, 12 Νοέ 2025 21:50
Κιλκίς: Φρίκη και ανατριχίλα μέσα σε κρεοπωλείο! Τραγική η τύχη του κρεοπώλη, που του παρήγγειλαν…
Τε, 12 Νοέ 2025 21:46
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.