Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ

Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56

Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία

Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07

Αθήνα: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Οι πρώτες πληροφορίες

Σα, 18 Ιούλ 2026 18:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μάνα σε απόγνωση! Της κόβουν το ρεύμα ενώ έχει δυο παιδιά με επιληψία

Πε, 15 Απρ 2021 18:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε απόγνωση έχει βρεθεί μία γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντας απέλπιδα έκκληση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς το σπίτι της κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα και η ίδια βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η Κ.Γ. είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο πάσχουν από επιληψία, ενώ ο σύζυγός της είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Η απελπισμένη μητέρα αποφάσισε να στείλει την επιστολή στον πρωθυπουργό γιατί, όπως είπε, έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς οφείλει 4.500 ευρώ στη ΔΕΗ και της έχει γνωστοποιηθεί πως, σε περίπτωση που δεν διευθετήσει την οφειλή, μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ θα προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης.

Με 8μηνη σύμβαση – άνεργος ο σύζυγός της

Οπως δήλωσε η γυναίκα, o σύζυγός της δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ η ίδια προσλήφθηκε πρόσφατα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου με 8μηνη σύμβαση. Ομως, ο μισθός της δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας, πόσο μάλλον για να εξοφληθεί το υπέρογκο χρέος προς τη ΔΕΗ. Ωστόσο, όπως είπε, η κατάσταση με τη ΔΕΗ έχει φτάσει σε τραγικό επίπεδο. Οπως προκύπτει από τον πιο πρόσφατο λογαριασμό, οι οφειλές της οικογένειας έφταναν τον Φεβρουάριο τα 2.129 ευρώ, ενώ πλέον το χρέος αγγίζει τα 4.500 ευρώ!

Η γυναίκα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει, για να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά της. «Ζητάω μια ρύθμιση και δεν μου τη κάνουν. Ζητάω μια απάντηση στο τι θα κάνω, γιατί τα παιδιά είναι επιληπτικά, διαβάζουν μέσω webex. Και εγώ η ίδια είμαι μαθήτρια στο νυχτερινό, για να βγάλω το γυμνάσιο, να βρω μια δουλειά, να μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου» δηλώνει η Κ.Γ.

ΠΗΓΗ: NEWSBREAK.GR

απόγνωση Διάφορα επιληψία έχει κόβουν μάνα παιδιά ρεύμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με σορό σε βαλίτσα στην Αθήνα: Τι ζήτησαν οι Αρχές να πάρουν από το σπίτι της 50χρονης Τινγκ
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:56
Αθήνα: Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για τη σορό στη βαλίτσα – Τι δεν μπορεί να αποκλείσει, που αν επιβεβαιωθεί, θα είναι η απόλυτη τραγωδία
Σα, 18 Ιούλ 2026 20:07
Αθήνα: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Οι πρώτες πληροφορίες
Σα, 18 Ιούλ 2026 18:15
Ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ: Τι αλλάζει για τις αδιάθετες ποσότητες από Zara, Η&Μ και άλλες μεγάλες εταιρείες
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:35
3 ζώδια, μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα βιώσουν ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις – “Έρχεται” η μεγαλύτερη ανατροπή της χρονιάς”
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:03
Μάρω Κοντού: Η άγνωστη ιστορία για την ηθοποιό που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά – “Γιατί; Τι έχω κάνει εγώ;
Σα, 18 Ιούλ 2026 16:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.