Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Νεκρός διευθυντής νοσοκομείου – Μπήκε να αλλάξει ρούχα και…

Τε, 23 Σεπ 2026 22:02

Καιρός: Bροχερό το Σαββατοκύριακο – Τι θα γίνει με τη συναυλία της Βίσση, το φεστιβάλ στο Ίλιον και τους γάμους

Τε, 23 Σεπ 2026 22:00

Νίκαια: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ομηρίας – “Τρεις μέρες ούρλιαζε η γυναίκα”

Τε, 23 Σεπ 2026 21:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μάνα σε απόγνωση! Της κόβουν το ρεύμα ενώ έχει δυο παιδιά με επιληψία

Πε, 15 Απρ 2021 18:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Σε απόγνωση έχει βρεθεί μία γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απευθύνοντας απέλπιδα έκκληση να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς το σπίτι της κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα και η ίδια βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η Κ.Γ. είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο πάσχουν από επιληψία, ενώ ο σύζυγός της είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια. Η απελπισμένη μητέρα αποφάσισε να στείλει την επιστολή στον πρωθυπουργό γιατί, όπως είπε, έχει φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς οφείλει 4.500 ευρώ στη ΔΕΗ και της έχει γνωστοποιηθεί πως, σε περίπτωση που δεν διευθετήσει την οφειλή, μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ θα προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης.

Με 8μηνη σύμβαση – άνεργος ο σύζυγός της

Οπως δήλωσε η γυναίκα, o σύζυγός της δεν μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια δεν μπορεί να βρει δουλειά, ενώ η ίδια προσλήφθηκε πρόσφατα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου με 8μηνη σύμβαση. Ομως, ο μισθός της δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της οικογένειας, πόσο μάλλον για να εξοφληθεί το υπέρογκο χρέος προς τη ΔΕΗ. Ωστόσο, όπως είπε, η κατάσταση με τη ΔΕΗ έχει φτάσει σε τραγικό επίπεδο. Οπως προκύπτει από τον πιο πρόσφατο λογαριασμό, οι οφειλές της οικογένειας έφταναν τον Φεβρουάριο τα 2.129 ευρώ, ενώ πλέον το χρέος αγγίζει τα 4.500 ευρώ!

Η γυναίκα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρέμβει, για να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά της. «Ζητάω μια ρύθμιση και δεν μου τη κάνουν. Ζητάω μια απάντηση στο τι θα κάνω, γιατί τα παιδιά είναι επιληπτικά, διαβάζουν μέσω webex. Και εγώ η ίδια είμαι μαθήτρια στο νυχτερινό, για να βγάλω το γυμνάσιο, να βρω μια δουλειά, να μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου» δηλώνει η Κ.Γ.

ΠΗΓΗ: NEWSBREAK.GR

απόγνωση Διάφορα επιληψία έχει κόβουν μάνα παιδιά ρεύμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Νεκρός διευθυντής νοσοκομείου – Μπήκε να αλλάξει ρούχα και…
Τε, 23 Σεπ 2026 22:02
Καιρός: Bροχερό το Σαββατοκύριακο – Τι θα γίνει με τη συναυλία της Βίσση, το φεστιβάλ στο Ίλιον και τους γάμους
Τε, 23 Σεπ 2026 22:00
Νίκαια: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ομηρίας – “Τρεις μέρες ούρλιαζε η γυναίκα”
Τε, 23 Σεπ 2026 21:53
Καλαμάτα: Σοκαριστικό περιστατικό με πρώην ζευγάρι – Η απειλή στο τηλέφωνο που έγινε πράξη
Τε, 23 Σεπ 2026 19:26
Έκτακτο – Ελλάδα: Άνδρας οπλισμένος κρατά τη σύζυγό του όμηρο
Τε, 23 Σεπ 2026 19:22
Μαζωνάκης: Ποια γιατρό νοσοκομείου πήραν τηλέφωνο, όταν δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν τον Γιώργο;
Τε, 23 Σεπ 2026 17:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.