Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13

Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!

Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαργαρίτα Νικολαϊδη:Η περσινή νικήτρια εξομολογείται.Δεν ήθελα να πάω στον Έκτορα Μποτρίνι γιατί τον φοβόμουν……

Τε, 2 Φεβ 2022 17:03 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Μαργαρίτα Νικολαϊδη. Η περσινή νικήτρια του MasterChef μίλησε για το ριάλιτι και την πορεία της μετά από αυτό, αλλά και για τον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

 

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

 

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη είπε στη συνέχεια: «Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω».

 

Για τον Έκτορα Μποτρίνι, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη είπε: «Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια».

Γιατί Έκτορα εξομολογείται.Δεν ήθελα Μαργαρίτα Μποτρίνι νικήτρια Νικολαϊδη:Η περσινή» στον φοβόμουν……
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μην τους κάνεις εχθρούς είναι επικίνδυνοι! Τα 2 ζώδια που πιάνουν οι… κατάρες τους
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:13
Διώξτε την γρουσουζιά από το σπίτι σας! – 8 απλοί τρόποι για να την ξεφορτωθείτε και να φέρετε καλή τύχη!
Κυ, 22 Μαρ 2026 23:06
Δευτέρα 23 Μαρτίου: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο ευκαιρίες! Ένα τηλεφώνημα θα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:15
Καιρός: Πάσχα με κρύο και βροχές – Η πρώτη εκτίμηση γνωστού μετεωρολόγου – Ποιες μέρες θα κρατήσουμε ομπρέλα
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:10
Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.