Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα 3 ζώδια που ξεχωρίζουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Είναι από εκείνες τις ημέρες που ξεμπλοκάρουν πράγματα

Δε, 7 Σεπ 2026 23:20

Ελλάδα: Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του γνωστός δικηγόρος – Τον αναζητούσαν επί ημέρες

Δε, 7 Σεπ 2026 23:17

Λαμία: Απίστευτη υπόθεση! Ο δορυφόρος, το νεκροταφείο και τα καλαμπόκια…

Δε, 7 Σεπ 2026 21:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν μπορώ να πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου. Δεν έχω οικονομική δυνατότητα»

Τε, 6 Οκτ 2021 19:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου της, με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», βρέθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της.

Στις 9 Οκτωβρίου είναι το 40ήμερο μνημόσυνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει γίνει γνωστό, στον Γαλατά Χανίων.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφερόμενη στο μνημόσυνο δήλωσε, σύμφωνα με το reportal.gr, ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να παρευρεθεί.

 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Δεν μπορώ να πάω στο μνημόσυνο του πατέρα μου. Δεν έχω οικονομική δυνατότητα»

«Δεν μπορώ να πάω στον τάφο του. Και δεν ξέρω αν θα πάω το Σάββατο στο μνημόσυνο. Δεν νομίζω ότι θα πάω. Πώς θα πάω; Δεν έχω οικονομική δυνατότητα να πάω. Εν πάση περιπτώσει θέλω να πω ότι δεν έχω καταλάβει πώς πεθαίνει ένας πατέρας. Το κατάλαβα μόλις τον είδα το πρωί που πέθανε.

 

Εκεί το κατάλαβα μέχρι που τον πήρανε στο ψυγείο στο Α’ Νεκροταφείο και έζησα όλο αυτό το δράμα που ζει κάθε κόρη και κάθε γιος. Μετά, τον πήρανε, αρχίσαν τα δικαστήρια και σαν να είναι κάτι ξένο», ανέφερε.

 

Με αφορμή το σχόλιο μιας παριστάμενης, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μοιράστηκε για πρώτη φορά – όπως είπε – τον θυμό που νιώθει εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί από τον θάνατο του Μίκη και μετά.

 

«Είναι μία υπόθεση ολονών σας γιατί είναι ο Μίκης Θεοδωράκης αλλά δεν είναι δικιά μου υπόθεση ο θάνατος του. Δυστυχώς. Αυτό είναι πολύ πικρό. Και το λέω εδώ σε σας εδώ πρώτη φορά. Το ξέρουν οι δικοί μου. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη γιατί δεν κατάφερα να κλάψω τον πατέρα μου και να είναι δικός μου ο πατέρας, δικός μου ο τάφος του, να τον σκουπίσω, να του βάλω λουλουδάκια, να του ανάψω ένα καντήλι. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Είναι άλλοι. Υπάρχουνε πολλοί άλλοι που ασχολούνται με το Μίκη Θεοδωράκη. Ε, τι να πω; Είναι λυπηρό», είπε σε μια αποστροφή του λόγου της.

 

Σε άλλο σημείο σχολίασε και όσα τηλεοπτικά διαδραματίστηκαν αυτές τις ημέρες σε ένα «καρακιτσαριό που δεν ταιριάζει σε μας», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον φερόμενο ως τρίτο γιο του Μίκη Θεοδωράκη (τον «δήθεν γιο» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια) στην επικείμενη εμφάνιση της διαθήκης του.

«Δεν «Μπορώ Διάφορα δυνατότητα» Θεοδωράκη, Μαργαρίτα μνημόσυνο, οικονομική πατέρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα 3 ζώδια που ξεχωρίζουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Είναι από εκείνες τις ημέρες που ξεμπλοκάρουν πράγματα
Δε, 7 Σεπ 2026 23:20
Ελλάδα: Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του γνωστός δικηγόρος – Τον αναζητούσαν επί ημέρες
Δε, 7 Σεπ 2026 23:17
Λαμία: Απίστευτη υπόθεση! Ο δορυφόρος, το νεκροταφείο και τα καλαμπόκια…
Δε, 7 Σεπ 2026 21:47
ΕΟΦ: Προσοχή! Μην καταναλώσετε αυτό το μέλι, είναι επικίνδυνο για την υγεία!
Δε, 7 Σεπ 2026 21:43
Τανάγρα: Ανατριχιαστικό! Η δοκιμαστική πτήση των δύο πιλότων, 24 ώρες πριν την τραγωδία (Βίντεο)
Δε, 7 Σεπ 2026 21:38
Πάρος: Αδιανόητο τροχαίο! “Μπούκαρε” σε χώρο με ενοικιαζόμενα δωμάτια (Απίστευτο Βίντεο)
Δε, 7 Σεπ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.