Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Θα αλλάξει τη ζωή τους!» – Τα 3 ζώδια που πριν τελειώσει ο Μάρτιος τα περμένει κάτι σπουδαίο!

Κυ, 15 Μαρ 2026 12:51

Αυτές είναι οι ταινίες που πήραν υψηλές βαθμολογίες από το κοινό, αλλά αγνόησαν τα Όσκαρ: Οι «νικητές» του 2026 για τους θεατές

Κυ, 15 Μαρ 2026 11:32

Σοκαριστική υπόθεση στην Κρήτη, με 17χρονη Ελληνίδα! Την β@@@@ μέσα σε…

Κυ, 15 Μαρ 2026 11:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Ιωαννίδου:Η πληρωμένη απάντηση στη Σκορδά. “Η Σκορδά με κατηγόρησε….”

Τρ, 27 Δεκ 2022 09:42 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το παράπονο που έχει από τον εαυτό της, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή το βιβλίο της, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, δήλωσε πως θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. «Το βιβλίο έχει άνω τελεία, δεν είμαι στην τελεία, δεν είμαι γριά, όπως μερικοί θέλουν», είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Δεν το συζητήσαμε με λεπτομέρειες, αλλά δεν θα είναι η Ναταλία; Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος, δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα”, αλλά δεν έτυχε και δεν…».

Όσο για αυτά που ακούγονται για εκείνη, δήλωσε: «Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι, πώς εκπέμπω, πώς δουλεύω, πόσο δουλεύω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα άλλαζε στη ζωή της, αν γύριζε πίσω τον χρόνο. «Ένα παράπονο που έχω από την Μαρία Ιωαννίδου είναι ότι θυσίασέ στην καριέρα την απόκτηση ενός παιδιού», παραδέχτηκε.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του παράσταση, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Φτύνουν το θέατρο. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία».

Τέλος, μίλησε για τη Φαίη Σκορδά και εξήγησε πως τα σχόλια που έκανε για εκείνη δεν την βρίσκουν σύμφωνη. «Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη. Το λέω για αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Μην το κάνετε, γιατί ο κόσμος μας αγαπάει. Για να με ξέρετε τώρα, ο κόσμος με έκανε. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους, επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι», είπε κλείνοντας.

“Η Απάντηση Διάφορα Ιωαννίδου:Η κατηγόρησε….” Μαρία πληρωμένη Σκορδά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα αλλάξει τη ζωή τους!» – Τα 3 ζώδια που πριν τελειώσει ο Μάρτιος τα περμένει κάτι σπουδαίο!
Κυ, 15 Μαρ 2026 12:51
Αυτές είναι οι ταινίες που πήραν υψηλές βαθμολογίες από το κοινό, αλλά αγνόησαν τα Όσκαρ: Οι «νικητές» του 2026 για τους θεατές
Κυ, 15 Μαρ 2026 11:32
Σοκαριστική υπόθεση στην Κρήτη, με 17χρονη Ελληνίδα! Την β@@@@ μέσα σε…
Κυ, 15 Μαρ 2026 11:27
Σοκαριστικό περιστατικό σε νοσοκομείο! “Θεέ μου, συγγνώμη” – Οι γιατροί “πάγωσαν” – Ήταν όλος μπλε και…
Κυ, 15 Μαρ 2026 11:25
Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια; Τι τους προκαλεί και πώς να τους εξαφανίσετε
Κυ, 15 Μαρ 2026 10:05
Άνω των 50 – Αυτό το λάθος στο eyeliner προσθέτει χρόνια – Το εύκολο τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στο μάτι
Κυ, 15 Μαρ 2026 09:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.