Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ

Σα, 31 Οκτ 2026 10:23

Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον

Σα, 31 Οκτ 2026 10:20

Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη

Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Ιωαννίδου:Η πληρωμένη απάντηση στη Σκορδά. “Η Σκορδά με κατηγόρησε….”

Τρ, 27 Δεκ 2022 09:42 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για το παράπονο που έχει από τον εαυτό της, αλλά και για τη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή το βιβλίο της, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, δήλωσε πως θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. «Το βιβλίο έχει άνω τελεία, δεν είμαι στην τελεία, δεν είμαι γριά, όπως μερικοί θέλουν», είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως: «Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Δεν το συζητήσαμε με λεπτομέρειες, αλλά δεν θα είναι η Ναταλία; Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος, δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα”, αλλά δεν έτυχε και δεν…».

Όσο για αυτά που ακούγονται για εκείνη, δήλωσε: «Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι, πώς εκπέμπω, πώς δουλεύω, πόσο δουλεύω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα άλλαζε στη ζωή της, αν γύριζε πίσω τον χρόνο. «Ένα παράπονο που έχω από την Μαρία Ιωαννίδου είναι ότι θυσίασέ στην καριέρα την απόκτηση ενός παιδιού», παραδέχτηκε.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του παράσταση, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Φτύνουν το θέατρο. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία».

Τέλος, μίλησε για τη Φαίη Σκορδά και εξήγησε πως τα σχόλια που έκανε για εκείνη δεν την βρίσκουν σύμφωνη. «Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη. Το λέω για αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Μην το κάνετε, γιατί ο κόσμος μας αγαπάει. Για να με ξέρετε τώρα, ο κόσμος με έκανε. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους, επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι», είπε κλείνοντας.

“Η Απάντηση Διάφορα Ιωαννίδου:Η κατηγόρησε….” Μαρία πληρωμένη Σκορδά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Market Pass 2026: Ποιοι θα πάρουν, πριν τα Χριστούγεννα, έως 1.000 ευρώ
Σα, 31 Οκτ 2026 10:23
Το Σύμπαν στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε 3 ζώδια – “Βλέπουν” φως στο τούνελ για το μέλλον
Σα, 31 Οκτ 2026 10:20
Μενεγάκη: Ο “άγνωστος” σύζυγος που εμφανίστηκε, μετά από χρόνια, στα γενέθλιά της – Πώς αντέδρασε η Ελένη
Σα, 31 Οκτ 2026 10:16
«Κλείσ’ το ρε πουλάκι μου το στόμα» – Τα “πήρε” κρανίο η Μπακογιάννη με γυναίκα που τη διέκοψε
Σα, 31 Οκτ 2026 00:02
31/10: Εκνευρισμός, παρεξηγήσεις και ξεκάθαρες αλήθειες για 3 ζώδια
Πα, 30 Οκτ 2026 23:41
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή τον Νοέμβριο
Πα, 30 Οκτ 2026 22:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.