Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

25η Μαρτίου – Αθήνα: Μαθητής χόρεψε ζεϊμπέκικο στην παρέλαση και τους συγκίνησε όλους! Μπράβο, λεβέντη! (Βίντεο)

Τε, 25 Μαρ 2026 16:05

Αυτά τα 6 χρώματα στα ρούχα κολακεύουν μετά τα 50 και σας δείχνουν νεότερες! Ποια γερνάνε

Τε, 25 Μαρ 2026 15:58

Fuel pass 2026: Τα εισοδηματικά κριτήρια – Τι δικαιούστε με ψηφιακή κάρτα και τι με κατάθεση σε iban

Τε, 25 Μαρ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Μενούνος: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το παράξενο σύμπτωμα, πριν τη διάγνωση για τον καρκίνο

Πε, 2 Νοέ 2023 15:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το παράξενο σύμπτωμα που την ταλαιπωρούσε, πριν τη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας.

Όπως ανέφερε στο “Today”, έπειτα από την κατανάλωση σαλάτας με πλιγούρι και λαχανικά σε αεροπλάνο άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και φούσκωμα λες και θα γινόταν έκρηξη μέσα της.

«Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», πρόσθεσε. Η Μενούνος πήγε στο γιατρό της για ενδοσκόπηση και κολονοσκόπηση μετά την εμφάνιση του στομαχόπονου το 2022, αλλά δεν προέκυψε τίποτα το ασυνήθιστο.

Έκανε επίσης αξονική τομογραφία, η οποία επίσης δεν έδειξε τίποτα – με τα αποτελέσματα μάλιστα να περιγράφουν το πάγκρεας της ως «μη αξιοσημείωτο».

Όμως τα συμπτώματά της παρέμεναν, με την ίδια να υποφέρει επίσης από διάρροια και τον Νοέμβριο του 2022 να έχει πάλι δυνατούς πόνους.

Αυτό την οδήγησε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2022 και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο στο πάγκρεας.

Αργότερα της είπαν ότι στην αξονική δεν φάνηκε ο όγκος τόσο καθαρά όσο στη μαγνητική.

Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση τον Φεβρουάριο του 2023 όπου της αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με μέρος του παγκρέατος, μέρος της σπλήνας και 17 λεμφαδένες. Ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί στο σώμα της και δεν χρειάστηκε περαιτέρω θεραπεία.

Η Μενούνος είναι τώρα καλά, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τα συμπτώματα, καταγράφοντας κάθε ανησυχητικό σύμπτωμα σε ένα ημερολόγιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για διάγνωση Διάφορα καρκίνο Μαρία Μενούνος παράξενο παρουσιάστριας πριν σύμπτωμα της τι το τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25η Μαρτίου – Αθήνα: Μαθητής χόρεψε ζεϊμπέκικο στην παρέλαση και τους συγκίνησε όλους! Μπράβο, λεβέντη! (Βίντεο)
Τε, 25 Μαρ 2026 16:05
Αυτά τα 6 χρώματα στα ρούχα κολακεύουν μετά τα 50 και σας δείχνουν νεότερες! Ποια γερνάνε
Τε, 25 Μαρ 2026 15:58
Fuel pass 2026: Τα εισοδηματικά κριτήρια – Τι δικαιούστε με ψηφιακή κάρτα και τι με κατάθεση σε iban
Τε, 25 Μαρ 2026 15:41
Πώς φεύγει η μυρωδιά της τηγανίλας από το σπίτι – O 2ος τρόπος είναι ο καλύτερος
Τε, 25 Μαρ 2026 10:05
Σας «έπεσε βαριά» η σκορδαλιά; Μυρίζει το στόμα σας; – Ούτε τσίχλες ούτε πλύσεις – Αυτό είναι το “κόλπο” για…
Τε, 25 Μαρ 2026 09:23
25 Μαρτίου: Αυτά τα 2 ζώδια θα τσακωθούν με την οικογένεια σήμερα! Ψυχραιμία…
Τε, 25 Μαρ 2026 09:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.