Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο

Δε, 3 Αυγ 2026 14:10

Από 3-9 Αυγούστου, αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Δε, 3 Αυγ 2026 14:07

Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη με ψυχολόγο – Δύο συλλήψεις

Δε, 3 Αυγ 2026 12:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Μενούνος: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το παράξενο σύμπτωμα, πριν τη διάγνωση για τον καρκίνο

Πε, 2 Νοέ 2023 15:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το παράξενο σύμπτωμα που την ταλαιπωρούσε, πριν τη διάγνωση του καρκίνου στο πάγκρεας.

Όπως ανέφερε στο “Today”, έπειτα από την κατανάλωση σαλάτας με πλιγούρι και λαχανικά σε αεροπλάνο άρχισε να έχει αφόρητους πόνους και φούσκωμα λες και θα γινόταν έκρηξη μέσα της.

«Νόμιζα ότι έφταιγε η σαλάτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω δυσανεξία στη γλουτένη και ότι το στομάχι μου δεν το χειριζόταν καλά», πρόσθεσε. Η Μενούνος πήγε στο γιατρό της για ενδοσκόπηση και κολονοσκόπηση μετά την εμφάνιση του στομαχόπονου το 2022, αλλά δεν προέκυψε τίποτα το ασυνήθιστο.

Έκανε επίσης αξονική τομογραφία, η οποία επίσης δεν έδειξε τίποτα – με τα αποτελέσματα μάλιστα να περιγράφουν το πάγκρεας της ως «μη αξιοσημείωτο».

Όμως τα συμπτώματά της παρέμεναν, με την ίδια να υποφέρει επίσης από διάρροια και τον Νοέμβριο του 2022 να έχει πάλι δυνατούς πόνους.

Αυτό την οδήγησε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2022 και η μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε τον όγκο στο πάγκρεας.

Αργότερα της είπαν ότι στην αξονική δεν φάνηκε ο όγκος τόσο καθαρά όσο στη μαγνητική.

Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση τον Φεβρουάριο του 2023 όπου της αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με μέρος του παγκρέατος, μέρος της σπλήνας και 17 λεμφαδένες. Ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί στο σώμα της και δεν χρειάστηκε περαιτέρω θεραπεία.

Η Μενούνος είναι τώρα καλά, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τα συμπτώματα, καταγράφοντας κάθε ανησυχητικό σύμπτωμα σε ένα ημερολόγιο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για διάγνωση Διάφορα καρκίνο Μαρία Μενούνος παράξενο παρουσιάστριας πριν σύμπτωμα της τι το τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Δε, 3 Αυγ 2026 14:10
Από 3-9 Αυγούστου, αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους
Δε, 3 Αυγ 2026 14:07
Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη με ψυχολόγο – Δύο συλλήψεις
Δε, 3 Αυγ 2026 12:08
Ελλάδα: Ανατριχιαστικό ατύχημα 25χρονης στην επιχείρηση της οικογένειας της
Δε, 3 Αυγ 2026 11:50
Ελλάδα: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας – Τραγική κατάληξη είχε η εκδρομή τριών φίλων
Δε, 3 Αυγ 2026 10:57
“Καλύτερα να διακόπτατε τη live μετάδοση” – Ρεπόρτερ στον “αέρα” έβαλε τα γέλια, ενώ μετέδιδε για τα καμένα (Βίντεο)
Δε, 3 Αυγ 2026 09:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.