Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αύγουστος: Ξεκινά μία περίοδος έντονων αλλαγών – Τα 4 ζώδια που έχουν το “κλειδί”. μετά την έκλειψη

Πε, 13 Αυγ 2026 11:32

Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια

Πε, 13 Αυγ 2026 00:15

Διπλό φονικό με θύματα γυναίκα και κουνιάδο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Τε, 12 Αυγ 2026 23:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Μενούνος:Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της.”Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο…o Άγιος Νεκτάριος…”

Σα, 20 Μάι 2023 15:17 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος , μετά τη συγκινητική εξομολόγηση της σε γνωστό περιοδικό , για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κλήθηκε για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει λίγο καιρό πριν γίνει μανούλα , σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” συγκλονίζει , μιλώντας αυτή τη φορά για τη μητέρα της.

«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο, αλλά βλέπω άλλους που είναι περισσότερο δύσκολο για εκείνους. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε και είμαι πολύ τυχερή! Υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση αλλά άλλοι έκαναν χημειοθεραπείες, όπως η μαμά μου. Στις προσευχές μου ευχαριστούσα τη μητέρα μου που μου έδωσε τόση δύναμη να μπορώ να τα ξεπεράσω, να έχω στο πλευρό μου τον πατέρα μου και τον άντρα μου να με βοηθήσουν.

Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου και έκανα πολλά για εκείνη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει πως η Μαρία Μενούνος αποτέλεσε για την ίδια πηγή έμπνευσης, ειδικά το διάστημα που βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επίσης μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν τεράστια πηγή δύναμης για μένα με τον τρόπο που αντιμετώπισε τόσο τον αγώνα της μητέρας της όσο και τον δικό της αγώνα… Παρ’ όλο που δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε γνωριστεί ή συναντηθεί ποτέ, της το χρωστάω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:



Άγιος δηλώσεις δύσκολη καρκίνο…o Μαρία μάχη με Μενούνος:Συγκλονίζουν μου Νεκτάριος…” οι της της.”Ήταν τον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύγουστος: Ξεκινά μία περίοδος έντονων αλλαγών – Τα 4 ζώδια που έχουν το “κλειδί”. μετά την έκλειψη
Πε, 13 Αυγ 2026 11:32
Αύγουστος: Αυτό το ζώδιο θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή, μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια
Πε, 13 Αυγ 2026 00:15
Διπλό φονικό με θύματα γυναίκα και κουνιάδο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες
Τε, 12 Αυγ 2026 23:49
Θρίλερ με τον νεκρό αστυνομικό στον Άγιο Δημήτριο: “Πολύ μυστήριο για να είναι παθολογικά”
Τε, 12 Αυγ 2026 21:31
Πάρος: Καρέ καρέ η στιγμή της τραγωδίας με το 4χρονο στο beach bar – Όσα κατέγραψαν οι κάμερες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:24
Αστακαμαρονάδα στη μισή τιμή: Το μικροσκοπικό ελληνικό νησί που δεν πατάνε οι “δήθεν” και η σεζόν κρατάει 30 μέρες
Τε, 12 Αυγ 2026 21:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.