Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιατί διαλύονται τα κεφτεδάκια στο τηγάνι; Λάθος στη ζύμη; To τρικ που λίγοι γνωρίζουν και γίνονται τραγανά

Πα, 27 Μαρ 2026 17:11

Voucher τροφίμων 2026 – Ποια τρόφιμα δεν μπορείτε να αγοράσετε με αυτό; Πού μπορείτε να…

Πα, 27 Μαρ 2026 17:05

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αθωώθηκε η 77χρονη που ξυλοκόπησε τον σύζυγό της

Πα, 27 Μαρ 2026 17:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Μενούνος:Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της.”Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο…o Άγιος Νεκτάριος…”

Σα, 20 Μάι 2023 15:17 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρία Μενούνος.

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος , μετά τη συγκινητική εξομολόγηση της σε γνωστό περιοδικό , για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κλήθηκε για δεύτερη φορά να αντιμετωπίσει λίγο καιρό πριν γίνει μανούλα , σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” συγκλονίζει , μιλώντας αυτή τη φορά για τη μητέρα της.

«Ήταν δύσκολη η μάχη μου με τον καρκίνο, αλλά βλέπω άλλους που είναι περισσότερο δύσκολο για εκείνους. Ο Άγιος Νεκτάριος με βοήθησε και είμαι πολύ τυχερή! Υποβλήθηκα σε μεγάλη εγχείρηση αλλά άλλοι έκαναν χημειοθεραπείες, όπως η μαμά μου. Στις προσευχές μου ευχαριστούσα τη μητέρα μου που μου έδωσε τόση δύναμη να μπορώ να τα ξεπεράσω, να έχω στο πλευρό μου τον πατέρα μου και τον άντρα μου να με βοηθήσουν.

Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου και έκανα πολλά για εκείνη στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινήθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει πως η Μαρία Μενούνος αποτέλεσε για την ίδια πηγή έμπνευσης, ειδικά το διάστημα που βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από επίσης μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν τεράστια πηγή δύναμης για μένα με τον τρόπο που αντιμετώπισε τόσο τον αγώνα της μητέρας της όσο και τον δικό της αγώνα… Παρ’ όλο που δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχουμε γνωριστεί ή συναντηθεί ποτέ, της το χρωστάω» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο:



Άγιος δηλώσεις δύσκολη καρκίνο…o Μαρία μάχη με Μενούνος:Συγκλονίζουν μου Νεκτάριος…” οι της της.”Ήταν τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί διαλύονται τα κεφτεδάκια στο τηγάνι; Λάθος στη ζύμη; To τρικ που λίγοι γνωρίζουν και γίνονται τραγανά
Πα, 27 Μαρ 2026 17:11
Voucher τροφίμων 2026 – Ποια τρόφιμα δεν μπορείτε να αγοράσετε με αυτό; Πού μπορείτε να…
Πα, 27 Μαρ 2026 17:05
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αθωώθηκε η 77χρονη που ξυλοκόπησε τον σύζυγό της
Πα, 27 Μαρ 2026 17:01
Έκτακτο -Ελλάδα: Φρίκη μέσα σε καράβι που μετέφερε μαθητές στην πενθήμερη! Ούρλιαζαν τα κορίτσια! “Βοήθεια…” (Βίντεο σοκ)
Πα, 27 Μαρ 2026 13:44
Δεν είναι οι ρυτίδες! Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι το δέρμα σας ξεκάθαρα αρχίζει να γερνά, σύμφωνα με τους ειδικούς
Πα, 27 Μαρ 2026 13:39
Αυτά τα 5 ζώδια θα μεταμορφωθούν τον Απρίλιο! “Έρχεται” μεγάλη αλλαγή που θα αλλάξει τη ζωή τους
Πα, 27 Μαρ 2026 13:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.