Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο του 2027 – Θα έρθει αντιμέτωπο με φοβερές ανατροπές

Τε, 4 Νοέ 2026 13:16

Η Πάνια πήρε θέση για πρώτη φορά – Ποιος φταίει που τσακώθηκαν Βίσση – Καρβέλας;

Τε, 4 Νοέ 2026 13:07

Τηλεθέαση 3/11: “Μίλησε” το κοινό – Ένας ήταν ο νικητής και μετά το χάος…

Τε, 4 Νοέ 2026 12:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: “Tο κάνει για να κάνει θόρυβο…” – “Πληρωμένη” απάντηση στον αέρα…

Κυ, 18 Φεβ 2024 17:26 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου δεν λέει να κοπάσει. Ένα χθεσινό σχόλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ για την Κατερίνα Καινούργιου και η απάντηση της τελευταίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε εκ νέου αντιδράσεις.

Όλα ξεκίνησαν από το χιούμορ, που όπως λέει ότι έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε πει κάποτε στον πατέρα της πως η ίδια δεν το έχει με τη δημοσιογραφία και ότι καλύτερα να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της.

Η χθεσινή ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου, ότι «μέσα έπεσε», ήταν η αφορμή για να κάνει η Καινούργιου την ανάρτηση και να γράψει ειρωνικά «πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Σήμερα, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Είναι τίποτα στους πλανήτες, που άλλο λες και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος; Εμείς χθες “ύμνο” κάναμε σχεδόν και μου έγραφαν στο twitter “τι πάθατε;”. Και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου “Μαρία Μπακοδήμου, ευχαριστώ για την καλοσύνη”.

Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή κάποιος της το είπε για να τη φιτιλιάσει, έχοντας ακούσει το χιούμορ που έκανα, που αφορούσε τον Χασαπόπουλο, ή το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά ή το κάνει για να κάνει θόρυβο και να έχουμε να λέμε».

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Όπως και να έχει, εγώ Κατερίνα μου, σου αφιερώνω αυτό… Ευτυχισμένη να είσαι, να είσαι καλά βρε κουτό» και της αφιέρωσε το τραγούδι “Βρε κουτό”.

Δείτε το βίντεο – Η ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου με την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου


– “πληρωμένη” “Το αέρα….. Απάντηση για θόρυβο…” Καινούργιου κάνει Κατερίνα Μαρία Μπακοδήμου να στον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο του 2027 – Θα έρθει αντιμέτωπο με φοβερές ανατροπές
Τε, 4 Νοέ 2026 13:16
Η Πάνια πήρε θέση για πρώτη φορά – Ποιος φταίει που τσακώθηκαν Βίσση – Καρβέλας;
Τε, 4 Νοέ 2026 13:07
Τηλεθέαση 3/11: “Μίλησε” το κοινό – Ένας ήταν ο νικητής και μετά το χάος…
Τε, 4 Νοέ 2026 12:16
Επιστροφές από το παρελθόν, οικονομικές ευκαιρίες και αποκαλύψεις περιμένουν αυτά τα ζώδια
Τε, 4 Νοέ 2026 09:14
Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»
Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.