Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;

Δε, 10 Αυγ 2026 22:09

Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν

Δε, 10 Αυγ 2026 22:04

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα

Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαριέττα Γιαννάκου:Ο χαμός των τριών παιδιών,το παιδί με ειδικές ανάγκες και η συγκινητική δήλωση του συζύγου της.

Τρ, 1 Μαρ 2022 19:27 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο επί 20 περίπου χρόνια σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, Παναγιώτης Κουτσίκος έκανε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο ίδιος μίλησε για τη συνοδοιπόρο της ζωής του, που έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

“Όλη της η ζωή ήταν ζωή προσφοράς και αγάπης. Σε μένα και όλο τον κόσμο. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει 3 παιδιά. Στο τέλος μας χάρισε ο Θεός. Η κόρη μας (σσ παιδί με ειδικές ανάγκες) γνωρίζει πως ‘έφυγε’. Πήγα εγώ και της το είπα. Μιλήσαμε μέχρι το βράδυ. Αλίμονο σε αυτόν που φεύγει. Είναι ο πατέρας της εδώ. Όλα όσα είχε από τη μαμά της τα έχει από μένα. Δεν έχει στερηθεί ποτέ. Εμείς με τη Μαριέττα είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, δεν μας χώριζε τίποτα. Δεν χωρίσαμε για ουσιαστικούς λόγους, χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Δεν βλεπόμασταν. Αυτός ήταν ο λόγος που χωρίσαμε”, είπε με σπασμένη φωνή ο Παναγιώτης Κουτσίκος.
Η κόρη μου ήταν έξι χρόνων όταν χώρισα. Δεν είχα βιώσει πάντως το μοιρασμένο μοντέλο μέσα στην οικογένεια. Ήμουν πάντα, νομίζω, ένας δυνατός άνθρωπος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ όσον αφορά τον θάνατο, είχε αναφέρει σχετικά: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου. Βεβαίως, έχει και τον μπαμπά της, με τον οποίο είμαστε διαζευγμένοι, βεβαίως υπάρχει και η αδελφή μου, αλλά θέλω να ζήσω για να τη στηρίξω».

ανάγκες. Γιαννάκου:Ο Δήλωση ειδικές Μαριέττα Παιδί παιδιών:Το συγκινητική συζύγου τριών Χαμός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλος σάλος μετά από τραγικό λάθος νοσοκομείου – Τώρα αυτή η γυναίκα τι θα κάνει;
Δε, 10 Αυγ 2026 22:09
Τρίτη, 11/08: 2 ζώδια βγαίνουν μπροστά και τα πράγματα γυρνάνε υπέρ τους – Παίρνουν αυτό που θέλουν
Δε, 10 Αυγ 2026 22:04
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία χτύπησε σπίτι στα Τρίκαλα
Δε, 10 Αυγ 2026 21:58
«Κλείδωσε» ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο – Σε ποιες περιοχές θα χρειάζεται μπουφανάκι, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Δε, 10 Αυγ 2026 21:52
Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”
Δε, 10 Αυγ 2026 20:27
Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, μετά τα 50, για να ανανεώσεις το πρόσωπο – Το κούρεμα που γλυκαίνει και χαρίζει φρεσκάδα
Δε, 10 Αυγ 2026 19:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.