Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!

Τε, 6 Μάι 2026 00:34

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)

Τρ, 5 Μάι 2026 22:03

ΕΚΤΑΚΤΟ- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο γνωστός και μαχητικός Έλληνας ιερέας…

Τρ, 5 Μάι 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρίνα Πατούλη:Αποχώρησε μετά την κριτική της Βανδή.Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής….

Κυ, 28 Νοέ 2021 11:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Όσα δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη μετά την χθεσινή αποχώρησή της.

Οικειοθελώς αποχώρησε χθες η Μαρίνα Πατούλη από το J2US, καθώς δεν μπορεί να αφιερωθεί στο σόου λόγω υποχρεώσεων.

 

Μάλιστα χθες η ίδια κι ο Θάνος Πετρέλης, που τραγούδησαν μαζί, δέχθηκαν αυστηρή κριτική από την Δέσποινα Βανδή, η οποία τους ανέφερε: «Δεν ήταν ο τόνος της, Θάνο! Ευτυχώς σήμερα δεν ψηφίζει ο κόσμος. Ήταν η πιο λάθος επιλογή που έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Αυτό το τραγούδι ήταν για σένα. Δηλαδή θα έπρεπε να φροντίσεις να την βοηθήσεις, το τραγούδι να είναι στη δική της τονική και να ακουστεί. Σε κάποια μέρη, εκεί στα κουπλέ, ήταν τόσο χαμηλά που ήταν σαν να σολάρεις μόνος σου. Θα έπρεπε να αλλάξετε τόνο για να την βοηθήσεις ή να αλλάξετε τραγούδι. Να πάει ο τόνος πάνω της.

 

Βρε Θάνο μου, αγαπημένε μου, δεν ήταν το σωστό τραγούδι. Πήγε χαμηλά, αλλά για να σταθεί ένας άνθρωπος που τραγουδάει χαμηλά σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο. Να αλλάζατε τραγούδι, βρε Θάνο μου.

Αυτό ήταν ένα τραγούδι που την εξέθεσε, και προσωπικά αισθάνθηκα κιόλας ότι δεν το ήθελε. Πήγαινε πάνω στη σκηνή σαν να έκλαιγε πριν και βγήκε. Εσένα Θάνο μου σε άκουσα, σε χάρηκα, πολύ ωραία ήταν αλλά την Μαρίνα δεν την ακούσαμε καθόλου»

 

Η Μαρίνα Πατούλη, μετά την αποχώρησή της, δήλωσε στο Χαμογέλα Πάλι και στον Θανάση Πασσά για όσα έγιναν στο χθεσινό σόου: «Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής κι αν τραγούδησα καλά. Εγώ μένω στο στίχο που είχε βαθύτητα νοηματικά.

 

Μένουμε ακόμα ζωντανοί στην σκηνή.»

αφορά Βανδή.Εμένα επιτροπής…. κριτική Μαρίνα μετά Πατούλη:Αποχώρησε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!
Τε, 6 Μάι 2026 00:34
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)
Τρ, 5 Μάι 2026 22:03
ΕΚΤΑΚΤΟ- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο γνωστός και μαχητικός Έλληνας ιερέας…
Τρ, 5 Μάι 2026 21:57
Μεγάλο ελληνικό σούπερ μάρκετ καταργεί το δωρεάν delivery – Πόσο θα κοστίζει η παράδοση στο σπίτι;
Τρ, 5 Μάι 2026 21:54
Ελλάδα – Έκτακτο: Ανατριχιαστικό! Η στιγμή που δολοφονεί τον οδηγό που σκότωσε το μοναχοπαίδι του (Ντοκουμέντο)
Τρ, 5 Μάι 2026 21:40
Δύσκολες ώρες για τον Τόνυ Μαυρίδη – Ο πρώην σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου…
Τρ, 5 Μάι 2026 21:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.