Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 4 ζώδια μέσα στον Απρίλιο αλλάζουν ζωή! Στο 2ο “ξεμπλοκάρεται” το παρελθόν μετά από 8 χρόνια

Τρ, 21 Απρ 2026 22:35

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήγε με αυτό το σύμπτωμα στο νοσοκομείο και…

Τρ, 21 Απρ 2026 22:26

Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται επίδομα έως 846 ευρώ – Πώς μπορούν να το πάρουν

Τρ, 21 Απρ 2026 22:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μαρίνα Σάττι: «Πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και …

Τρ, 16 Απρ 2024 21:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την πορεία του τραγουδιού «Ζάρι» και τα προγνωστικά, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, για το γούρι που έχει μαζί της και το ρούχο που θα φοράει στη σκηνή.

Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision, με τη Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να πραγματοποιούν εχθές την επίσημη παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον εφετινό, 68ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Μερικές ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με την τραγουδίστρια να μιλάει με δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το αγαπημένο της σημείο από το «Ζάρι», τόσο μουσικά όσο και σκηνικά, αλλά και το γούρι που θα έχει μαζί της.

Η ίδια κλήθηκε να απαντήσει και σε κάποια σχόλια που έγιναν για το video clip της unplugged εκδοχής του τραγουδιού, με τη Μαρίνα Σάττι να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».
Μαρίνα Σάττι για Eurovision: Μακάρι να τα «σπάσουμε»

Συγκεκριμένα, καλούμενη να απαντήσει σε κάποια σχόλια σχετικά με το εν λόγω video clip, ότι «δεν είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπέ», η Μαρίνα Σάττι είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα. Αυτό το σπίτι είναι μιας κυρίας στο Περιστέρι, και έχει αυλή. Φέραμε κάποια πράγματα να φάμε και να πιούμε, και να παίξουμε με τους φίλους μας, τους μουσικούς. Δεν νομίζω ότι κάτι από αυτό που δείξαμε δεν είναι αληθινό, τουλάχιστον στη ζωή και το lifestyle που ζω εγώ».

Μιλώντας για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει “το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε, αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεσαι νωρίτερα».

 


«Είναι ….. blog Διάφορα Ελλάδα και καρέκλα Μαρίνα ότι….. πιστεύω πλαστική, Σάττι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 4 ζώδια μέσα στον Απρίλιο αλλάζουν ζωή! Στο 2ο “ξεμπλοκάρεται” το παρελθόν μετά από 8 χρόνια
Τρ, 21 Απρ 2026 22:35
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό! Πήγε με αυτό το σύμπτωμα στο νοσοκομείο και…
Τρ, 21 Απρ 2026 22:26
Ποιοι συνταξιούχοι δικαιούνται επίδομα έως 846 ευρώ – Πώς μπορούν να το πάρουν
Τρ, 21 Απρ 2026 22:19
Ελλάδα: Πρόστιμο σε πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο! Βρήκαν…
Τρ, 21 Απρ 2026 22:15
Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ελευθερίας Γιακουμάκη! – Το μακάβριο εύρημα έξω από εκκλησία που φέρνει ανατροπή!
Τρ, 21 Απρ 2026 22:08
Έκτακτο – “Κλείδωσαν” οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Αυτό είναι το μέτρο «έκπληξη» και ποιοι θα το πάρουν
Τρ, 21 Απρ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.