Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ηλεία! Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε τραγικό τέλος

Πε, 30 Απρ 2026 10:09

Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα

Πε, 30 Απρ 2026 09:31

Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”

Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Μάρθα Καραγιάννη: «Έφυγε όπως ήθελε» λέει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Κυ, 18 Σεπ 2022 15:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονισμένος για τον θάνατο της προσωπικής του φίλης Μάρθα Καραγιάννη ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ο οποίος έζησε από κοντά τις τελευταίες της στιγμές.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ως γιατρός κλήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της.

«Έφυγε στο σπίτι της, όπως ήθελε. Εδώ είμαι ακόμα είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν αρκετά εξαιτίας του εγκεφαλικού που είχε πάθει και δεν ήθελε να βγαίνει έξω να κάνει τίποτα. Ήταν καταβεβλημένη μεν αλλά σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν ξαφνικό όσοι ήμασταν κοντά της το περιμέναμε.

Έφυγε η τελευταία σταρ του Ελληνικού κινηματογράφου. Είναι τραγικό για μένα να πρέπει να υπογράψω ως γιατρός το χαρτί του θανάτου της καλύτερης σου φίλης. Με την Μάρθα ήμασταν κολλητοί φίλοι δεν θυμάμαι πόσα χρόνια. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 82 ετών, το μεσημέρι της Κυριακής στις 12:50. Στο πλευρό της μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, με τον οποίο την συνέδεε μια φιλία χρόνων. Εκείνος στάθηκε δίπλα της ακόμα και όταν η ηθοποιός χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της χολής, το  φθινόπωρο του 2020. Τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα για την υγεία της.  Η ηθοποιός έχασε πολλά κιλά και ο οργανισμός της είχε πλέον εξασθενήσει.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.   Είχε ξεχωρίσει σε μερικές από τις πιο γνωστές ελληνικές ταινίες, όπως «Μερικοί το προτιμούν κρύο», «Κορίτσια για φίλημα», «Μια κυρία στα μπουζούκια», «Γοργόνες και Μάγκες».

«έφυγε» Δημήτρης Διάφορα ήθελε Καραγιάννη: λέει Μάρθα όπως Σούρας. ψυχίατρος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ηλεία! Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε τραγικό τέλος
Πε, 30 Απρ 2026 10:09
Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα
Πε, 30 Απρ 2026 09:31
Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”
Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Τι συμβαίνει με το κέρμα των 2; Αν το έχετε αυτό τότε αξίζει πολλά!
Πε, 30 Απρ 2026 09:04
Γιατί μουχλιάζουν τόσο γρήγορα οι φράουλες; Tο απλό λάθος που κάνουμε όλοι και δεν το ξέρουμε
Τε, 29 Απρ 2026 22:56
Αυτά τα 4 ζώδια θα λάβουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους! “Έρχονται” εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα
Τε, 29 Απρ 2026 22:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.